Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 097
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не в трудно да се разбере. Няма време да чете, и то е разбираемо, понеже отговаря за стотици теми, затова трие из постове, за които има изпратен сигнал. Кой и защо праща сигнали също е ясно.

# 166
  • София
Оф, що ли ни трябваше?

И модерирането пак ме хвърля в потрес.

Нико, моето основно училище е далече от топ. Обикновено квартално. Такова беше времето. Пък се смятам за успяла. Разбира се според моите си критерии. Wink

Децата от топ държавни училища отиват в топ държавни гимназии с цената на поне две години топ частни уроци. Всеки избира как детето му да натрупва знания. И дали само по два предмета.
Фенси, само ако позволиш да добавя - и децата от не топ държавни училища също отиват в топ гимназии, когато се запишат да посещават същите външни школи с частни уроци или посещават частен учител.

Представям си как би звучало изказването на Нико, ако го пусне в седмокласната тема (или в осмокласната Simple Smile ) , където много от успелите деца въобще не са от топ училища.

И още една добавка - ако пък надникне в темата за АК ще види, че много деца от топ държавни училища отиват именно в АК - т.е. закономерности има доста повече от това, което той си представя.

# 167
О да, Аш, далеч съм от мисълта да слагам рамки. Репликата ми беше само в контекста на поста на въпросния потребител.

# 168
  • София
Да, да, разбира се, аз просто исках да доуточня колко абсурдно звучи англоаристократичната му концепция за образователен модел в страна извън рояла. Децата от Овча купел Animal See No Evil - направо не мога да повярвам, че прочетох това Rage

# 169
  • софия
Вие пък все едно за първи път се сблъсквате с арогантността му! По-лошото е, че има хора, които не са се сблъсквали и ще приемат мненията му за абсолютно чиста монета. Ама рискове на форума, какво да се прави! Никога не знаеш на кой се доверяваш.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 09:35 от Амели

# 170
  • София
Оф, що ли ни трябваше?

ами, а, де... и аз всеки път се питам, като е ясно, че резултатът ще е все един и същ

мисля си, че единствено с цел форумна гаргара е вероятно оправдано, и то само донякъде ... ако изобщо...

а да помоля за есенция на изтритото? че така много капо се чувствам, като съм прочела единствено плявата within Laughing

# 171
Абе едни пари брояха. Аз като ви разправям, че ПР е хубаво образование, вие не, та не. Късмет на децата в АК, бях забравил да следя темата.

# 172
  • в страната на чудесата

ами, а, де... и аз всеки път се питам, като е ясно, че резултатът ще е все един и същ

мисля си, че единствено с цел форумна гаргара е вероятно оправдано, и то само донякъде ... ако изобщо...

а да помоля за есенция на изтритото? че така много капо се чувствам, като съм прочела единствено плявата within Laughing
Аз мога да ти кажа само че препоръчах игнор и преместване в темата с вярващите.
Беше изтрит прелюбезния ми пост с нищо не насочен към някого конкретно.
И други също толкова незначими Simple Smile постове. С други думи да си седим на 11 стр трети ден е куул.
Шарки, модът задава уточняващи въпроси понякога Simple Smile

# 173
  • София
Лейке, е сега и аз се почувствах "капо", мен никога не са ме питали с уточняващи въпроси. Или съм прекалено недвусмислена в написаното, или ги е страх с какво количество за четене ще ги залея, ако питат.

Миленитке, Нот чудесно е обобщил.

# 174
Абе едни пари брояха. Аз като ви разправям, че ПР е хубаво образование, вие не, та не. Късмет на децата в АК, бях забравил да следя темата.
Можеше да уточниш, че се брояха парите на шарки. Аз никога не съм споделял, а не смятам и занапред да го правя в обществен форум какъв ми е годишния доход. Шарки преди време обяви, че повечето съфорумки пишещи в темата са много успели и богати и печалби от по 20 млн годишно въобще не им се виждат големи. На мен са ми изтрити май 3 поста.  В първия написах, че шарки е типичен пример за подкрепа на моята теза, защото е завършила топ училище и има топ доходи. Във втория й репликирах, че след като не е хубаво да се говори за пари тя не е трябвало да го прави. Никой освен нея не е споделял какъв е годишния му доход. Отделен въпрос е, че ако жените пишещи тук изкарват лично те по 20 млн ГОДИШНО като се прибавят и доходите на мъжете им ще се окаже, че половинките на повечето най-богати семейства в България пишат тук. В третия пост отговорих на лейката, която се чудеше защо пиша тук, че преди време писах тук за да оборя нейни лъжи, а сега писах за да оборя неистини написани от Аш. П.П. Фенси, щом мислиш, че няма значение дали си учила в хубаво училище или в обикновено тогава защо не записа детето ти в обикновеното, а го прати в хубаво, което на всичкото отгоре е платено? Това си е живо двуличие. Скачате на мнението ми че децата ще имат по-добро развитие ако учат в хубави училища и същевременно всички пишещи в тази тема пращате своите в такива, а не в масовите държавни.

# 175
  • София
Ееее, значи и аз съм изтървала най-забавната част, не само Миленита. Сега се оказа, че съм била перфектната кифла с приказно богат мъж. Ще взема да ходя по-изпъчена.

# 176
  • софия
Брилянтен Нико! Брилянтен! Толкова захласнат по истината, но учтиво забравящ "несгодните" му мнения. Шарки попита дали искаш да си изтипоса дачъната декларация, след като ти, Нико, определеи хората в темата неразбиращи що е то успех и тя отговори на поставения от теб критерий.
След като ти толкова пъти заставаш зад думите си с парите и имиджа си, би трябвало да имаш доброто намерение да останеш в дискусията докрай като отговаряш на въпросите задавани към теб. Но си толкова избирателен по отношение на кое ти върши работа за поддържане на Брилянтнст, че е абсурдно да се твърди колко си коректен, нещо което се опитваш постоянно да доказваш с обяснителните си постове.  Ако можеш да кажеш на едно дете как да възприема дадена информация, то на потребителите в един форум не можеш и това те побърква.Това е и причината да прибягваш постоянно до услугите на модератор.

# 177

П.П. Фенси, щом мислиш, че няма значение дали си учила в хубаво училище или в обикновено тогава защо не записа детето ти в обикновеното, а го прати в хубаво, което на всичкото отгоре е платено? Това си е живо двуличие. Скачате на мнението ми че децата ще имат по-добро развитие ако учат в хубави училища и същевременно всички пишещи в тази тема пращате своите в такива, а не в масовите държавни.

Я, сега да видим кой е демагог.... Къде точно някой от нас е казал, че няма значение дали си учил в хубаво училище или не.... Ти си този, който отдава снобарско значение на факта.
Нашият акцент беше в посока на това,че не само училището е най-важно, защото има и други определящи развитието на човек фактори. За нас училището е един от тях. За теб - определящ и единствен!
Просто вече ми се повдига от простотии.
И не забравай да информираш модератора....

# 178
  • София
Тц, не е единствен фактор училището. Два са - училището и квартала. Joy

# 179
Тц, не е единствен фактор училището. Два са - училището и квартала. Joy
Вярно бе. Как можах да го пропусна?!?!

Общи условия

Активация на акаунт