Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 110
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Брилянтен Нико! Брилянтен! Толкова захласнат по истината, но учтиво забравящ "несгодните" му мнения. Шарки попита дали искаш да си изтипоса дачъната декларация, след като ти, Нико, определеи хората в темата неразбиращи що е то успех и тя отговори на поставения от теб критерий.
След като ти толкова пъти заставаш зад думите си с парите и имиджа си, би трябвало да имаш доброто намерение да останеш в дискусията докрай като отговаряш на въпросите задавани към теб. Но си толкова избирателен по отношение на кое ти върши работа за поддържане на Брилянтнст, че е абсурдно да се твърди колко си коректен, нещо което се опитваш постоянно да доказваш с обяснителните си постове.  Ако можеш да кажеш на едно дете как да възприема дадена информация, то на потребителите в един форум не можеш и това те побърква.Това е и причината да прибягваш постоянно до услугите на модератор.
 Това не е вярно. Шарки заговори за парите когато споделих, че Мецан не трябва да чисти, готви, развозва деца и т.н. Мъжът е глава на семейството и неговите задължения са други. Тогава шарки без да съм се обръщал към нея сподели, че повечето пишещи в темата жени изкарват самите те супер много пари независимо от мъжете си. А за каква кифла говори в горния й пост само тя си знае. Както и да е. Не ми се навлиза пак в безмислени спорове. На мен Мецан ми е симпатичен, въпреки че сме на коренно различни мнения. Предлагам да спрете да намесвате името ми в тази тема, а аз с най-голямо удоволствие няма да пиша в нея. Приятен ден на всички.

# 181
  • София
ChampagneChampagneВреме е за белооо Champagne или кой на каквото е. А, наздраве!

Похвал за училищните занимания на нашите на място - моето толкова доволно се прибра от нещата, които са майсторили да си правят куклен театър на "Трите прасенца", че диво ме хвана яд, че само два следобеда седмично са им заниманията.

# 182
  • София
Миленита, следващия път като пием заедно, идвам напъчена и наджунена Simple Smile. Казвай дата.

# 183
  • Пловдив/София
Хорааа, много свободно време имате, да ви дам едно дете поне за гледане Simple Smile) ?
Не знаех, че и тук модерират, нали затова се преместихме... изпуснала съм да следя доходите ви явно, язък :Д

# 184
  • София
Аз пък варя, суча, ама до 20 млн. годишно все не мога да го докарам. Пък толкова много се старая. И училището ми беше топ. Ми не е честно пък Weary

# 185
  • София
Числото е произволно и е плод на НикоТ-вото въображение. Но че 20 млн печалба не могат да ме впечатлят, не могат, но НикоТ никога няма да разбере защо. Поради ментални специфики няма как да разбере какво точно ме впечатлява. 

# 186
Числото е произволно и е плод на НикоТ-вото въображение. Но че 20 млн печалба не могат да ме впечатлят, не могат, но НикоТ никога няма да разбере защо. Поради ментални специфики няма как да разбере какво точно ме впечатлява. 
По повод човека със стените за катерене каза, че 20 млн годишна печалба не могат да те впечатлят и че ако видя годишната ти декларация ще разбера защо, но няма да я показваш във форума. Не че някой е поискал де. Аз лично мисля, че човек, който пести пари от чистачка и чисти сам голяма къща надали изкарва по 20 млн годишно, но това е друг въпрос. Наистина предлагам да се спре споменаването на името ми.

# 187
  • софия
Поръчах си аз средни пуланки и кола, ма модератора не дава. Сега на повторението на филма може ли?

Сещам се за оня виц  с етажите 😂 (дето нали ще (няма да) събарят...)

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 19:32 от Амели

# 188
  • София
Ох, моля ви се, каква разправия стана за дребни пари Joy

# 189
  • София
Хахаха, сега вече пестя от чистачка..."спестените" от чистачка ги дарявам. След 18 години и три различни чистачки, тотално ми писна да давам наставления как да се чисти. Вбесява ме миризма на мръсен моп.   И не чистя сама, мъжете вкъщи участват наравно с мен.  И не последно място, не ми е приятно да ми влизат външни лица в къщата.

# 190
  • софия
Светотатстваш, Шарки! Мъжа не трябва да се занимава с чистене, а да поеме истинските си задължения и да изкарва пари. Иначе кога ще му остава време!? А?!

# 191
Хахаха, сега вече пестя от чистачка..."спестените" от чистачка ги дарявам. След 18 години и три различни чистачки, тотално ми писна да давам наставления как да се чисти. Вбесява ме миризма на мръсен моп.   И не чистя сама, мъжете вкъщи участват наравно с мен.  И не последно място, не ми е приятно да ми влизат външни лица в къщата.
Кой чисти с моп? Има страхотни парочистачки за по 3-4-5000 лева. Нашата чистачка чисти веднъж седмично за 8 часа. Обичам жена ми и не бих я карал да губи толкова време с това неприятно задължение.

# 192
  • София
Нико, ти пък откъде взе да разбираш толкова от чистене, след като твърдиш, че не се занимаваш с това? Парочистачка, моля ти се Joy

# 193
  • София
Кой чисти с моп? Има страхотни парочистачки за по 3-4-5000 лева. Нашата чистачка чисти веднъж седмично за 8 часа. Обичам жена ми и не бих я карал да губи толкова време с това неприятно задължение.
Абе много си старомоден!

Хората ползват вече роботи за почистване, командвани от гласови асистенти - то Сири, то Алекса .... Ти за интернет ъф тингс не си ли чувал. Парочистачка, пфффф Triumph

# 194
  • София
Нашата жена чисти 5 дни в седмицата на пълен работен ден. Значи ММ ме обича повече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт