Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 18 956
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ама то и приходи ли ще има Thinking?

Оф, в седмокласната започнаха да обясняват как функционират второ и трето класиране, кой се движи напред, кой назад, какво губи, какво печели и .... мисля да си сипя вече едно. Плюс това, не мога да чакам бистрото или 7 клас за 2х200 Sad

# 631
  • София
Е, как без приходи? То този алкохол да не е без пари Joy Сега дори се сетих, че може да вземаме пари за реклама от школи и ЧУ Joy Изобщо, толкова много възможности Simple Smile Освен това ми хрумна, че ще е много яко да има тук-там по стените табели с надпис "Важното е да сме живи и здрави.". Joy

А, то и аз вече си сипах, то иначе щяха ли да ми идват такива брилянтни идеи Grinning Joy

# 632
  • софия
Ааааа не! Никакви реклами на училища и подобни! Не! Ще трябва да си кривим душите и да  казваме неща дето не мислим ... предствям си как Фенси казва за някое петоразрядно частно “световно бъдеще за Вашето дете! Трещелник препоръчва!”
Хахаххсхсхса с глас се разсмях!

# 633
  • София
Амели, ти пък...нищо няма да казваме. Аз си представях само нещо като брошурки на щендер Joy

# 634
  • София
Чакайте сега, трябва да има стратегия. Кой ще пие и кой ще плаща?

# 635
  • в страната на чудесата
Ами всички пият, всички плащат Simple Smile

# 636
  • София
предствям си как Фенси казва за някое петоразрядно частно “световно бъдеще за Вашето дете! Трещелник препоръчва!”
И аз се опитах да си го представя, но някак не ми се получи Rolling Eyes

Инак като цяло нямам проблем с придобилите известност като "втори ешалон" училища Sad (терминът не е от мен - взех го от седмокласната) ... Само рекламата на частните такива ми идва в повече, особено ако ударят на хейт по "първи ешалон" с цел постигане на заветната цел да се изрекламират добре (както става при основните училища).

Аз предлагам засега Бистрото да е онлайн и без заплащане - всеки да пие, каквото има под ръка.

Поздрав с едно ароматно сутрешно лате (с много мляко) Grinning

И да не е само спам - според вас с какъв бал ще се влиза в СМГ тази година? 100 т. по МАТ (ясно) и колко по БЕЛ ? 97? 98?

# 637
  • София
Слушате ли го сега министъра? Не че нещо кой знае какво казва.
Опа, взе да става интересно. Сега шикалкави за частните уроци за влизане в гимназия.

# 638
  • София
Олеле, Анди, вярно ли министърът е казал "Ако едно дете не ходи на частни уроци, то няма да попадне в елитна гимназия, а там където съответства нивото му."(в седмокласната го четох).  Close

Аш, след горното имам нужда да отворим Бистрото незабавно, макар и онлайн, и да го открием с 2х100 от нещо твърдо Joy

Санака, къде каза, че ще търсиш учител по история? Joy

# 639
  • София
Да, с ушите си го чух. Изгледах цялото интервю. Хекимян ми хареса с въпроса дали детето на министъра ще ходи на частни уроци, когато стане време да кандидатства. Много витиевато го изшикалкави, но не посмя да каже "не, няма да ходи". Обаче според него с новите предмети за седмокласниците за изпита по-скоро щяла да отпада необходимостта от частни уроци. Дъра-бъра, все гледа да го докара на това, че било добре повече да научат, независимо дали с уроци, вкъщи или т.н., защото часовете били малко.

# 640
  • София
Аз го излушах.

Според мен не беше крайно неприятен - даже бих го нарекла симпатичен и излъчваш спокойствие. Така, така, но да не се заблуждаваме. Все още считам за вярна максимата от оригиналната мисъл на Амели, че между теорията и практиката има много истини, които не са за пренебрегване. Така и с неходенето на частни уроци и как няма нужда от тях Simple Smile

В общи линии малко се опита да се отнесе хумористично към родителите, държащи на всяка цена децата им да са в първи ешалон след 7 клас, да поощри втори, и така ... Ами политик е - от него не може да се очаква да заеме друга позиция, освен тази. Интересно ми е къде учат неговите деца и дали са посещавали частни уроци - които той твърди убедено, че са абсолютно ненужни.

# 641
  • София
Да поживеем, но на бас се хващам, че и неговот дете след 5 години ще учи в някоя от въпросните гимназии, в които родителите прекалявали малко с искането децата да са там. Добре, че ние си знаем какво трябва да правим, пък нека сме всякакви!

Всъщност, като се замислих, неговото може и да не ходи на уроци след време - напълно възможно е директно да изкара шестиците и без уроци и да кацне я в НЕГ, я в СМГ, я в някоя английска.

# 642
  • София
А, то неговите може и да нямат нужда от частни уроци. Все пак винаги имат варианта за надпланов прием със заповед на Министъра Joy

# 643
  • София
Не бе, Лейди, няма да е с надпланов прием - той тате просто ще е одобрил варианта със задачите за изпита преди това и нали се сещаш ... Wink

Аз мисля, че на вашия набор ще дадат много лесни задачи по науките, за да спестят масовия хейт към МОН, после за санакини ще позатегнат малко примката, а при нас ще ударят теслата яко. Сигурна съм просто, че така ще го направят.

Бе както и да е ...

# 644
  • В офиса
Вълчев бил завършил строителния техникум в Ст. Загора и ВИНС. К'во беше, че училището предопределя кариерата. А преди се подигравахме на наистина образовани министри. Подозирам, че с този ни делят един вагон с книги най-малко.

Общи условия

Активация на акаунт