Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 122
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Louren такава промоция за - 50% Софармаси правят за 100-тен път и искам да кажа че винаги продуктите изчезват от аптеките магически. Преди 6 месеца така се излъгах да търся на място от тези "промоционални" продукти и освен че всичко беше скрито друго не установих.
Това е като намалението на Апивита в аптеки Санта, първо дигат цените и след това пляскат 20% намаление, като реално е само 5%. Но тук в БГ без никакъв контрол така ще бъдат нещата.

# 601
Сигнализирайте в КЗП.

# 602
Какви са тия номера?
Не бих си купила нищо от аптеката им, щом са такива измекяри.

# 603
На мен също не ми допаднаха нещата от серията Копакабана😕Този ми е от миналата  година и е  много  приятен ,особено за лятото текстурата му е като желе!

# 604
  • Бургас
Блонди, заместителя му Ластинг Радианс даже е по хубав.
Ако е на Римел,на мен ми щипе на очите,дори и старателно да избягвам околоочната зона.А Буржоа не ми пречи.

# 605
Аз бих писала имейл на СоФармаси. Това си е отвсякъде некоректно. Разбирам да няма  много избор след седмица, но от първи ден още уж да няма нищо......

# 606
Блонди, няма смисъл да им пишеш, да не мислиш, че някой го прави на своя глава, отлично си знаят шмекерията. Най-добре да се сигнализира в КЗП, отвсякъде си подлежат на санкция.

# 607
  • Бургас
Докато още имаха продукти с точки,поисках да ги разменя за спирала.Била изчерпана.Крем и душ гел-изчерпани.Ядосах се отидох в друга тяхна аптека.Там провериха уж наличностите в аптеките-нямало.
Обаче и за лекарства понякога се е случвало да имат липси.

# 608
Мария, при мен пък е обратното - Wake me up ми люти на очите, а Ластинг Радианс(пак на Римел) се държи прекрасно. Явно е до кожа и поносимост. Но определено намирам Радианса за доста по добра версия.

# 609
Аз ги хванах Санта, защото си правя скрийншотове на каквото си харесам, да си го купя по натам или на заплата. И така харесвам си няколко продукта и след 5 дни получавам мейл, че имат намаление. Влизам в сайта радостна и бързаща да поръчам и какво виждам.... Цените с намаление почти същите като без. Ядосах се и исках да сигнализирам в КЗП, но там процедурата е направена толкова сложно, че човек трябва да си изгуби един ден за да събере данните на въпросната Санта за да може да се оплаче. Те не са си публикували информацията на сайта си и са едва ли не анонимни. Затова казвам че тук няма контрол няма нищо. След 1 час ровене се отказах да подавам жалба, видях че е невъзможно. Вместо това писах в Имстаграм на представителите на Апивита за България и им пратих скрийншотовете на които се вижда черно на бяло за какво говоря. Явно те са се зафействали, защото ефект имаше, но аз от Санта никога нищо няма да си купя, след този очевиден и нагъл похват да мамят. За сега само Subra са пускали добро реално намаление на Апивита от - 25%, но това е рядко. Ако някоя от вас се интересува от такива натурални продукти ги препоръчвам. Скъпи са и затова пазарувам само от намаления, но толкова си заслужават, че не мога да опиша колко съм доволна Simple Smile

# 610
По повод на Софармаси,да си кажа и аз.В близост до нас има две аптеки,едната в която влязох днес ,май й беше откриване.Много е голяма,на два етажа,но бях с количката и не ми се слизаше и качваше по ония улейчета за колички,че съм пресен водач още.Питах за намалението и те се засуетиха,управител,консултанти,пращаха ме тук и там и накрая ми казаха да си поръчам от сайта.Във Варна нямали аптека в която продават декоративна козметика.Да ама на другата им аптека над нас съм виждала един вид спирала на Мейбълин и май ББ крем на Гарние.Ще мина да видя тия дни,но дори и така да е е тъпо.С един вид спирала прави ли се намаление??И разбирам ,явно първи ден работят,но тоя персонал не подрежда ли ,не се ли обучава?Четирима човека ме гледат като голям камък и не могат да ми отговорят.С управителя барабар.

# 611
Февруари месец пак имаха голямо намаление на 2-3 вида спирали. За самото намаление бях разбрала от Инстаграм. Аз търсех точно определена спирала на Maybelline (Total Temptation) и за мой късмет в една от аптеките им във Варна я имаше. Извадиха ми я някъде отзад от склада им, защото точно тя не беше изложена.
Както по-горе е споменато, много оскъден е избора от декоративна козметика, самия шанд/рафт беше разположен на много неоткриваемо място долу ниско пред касите им. Бих ви посъветвала направо да питате някой от персонала да ви насочат, за да не си губите времето в търсене.

# 612
Ilean,за аптеката на Пирин ли става въпрос?Утре и там ще мина.Те поне са ориентирани там.

# 613
Конкретно за спиралата бях посетила тази на Дубровник, а на Пирин аптеката по-късно я бях открила, там добре обслужват наистина.

# 614
Bobchita те хубаво са казали онлайн, но тези продукти не ги предлагат онлайн.
Разочарована съм. Предпочитам Ремедиум. В аптеките пак не са много компетентни, но повечето цени са по-ниски там. Пък и аз не разчитам на консултантите никога. Винаги отивам подготвена, когато търся нещо.

Общи условия

Активация на акаунт