Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 153
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Взимам си и от еднократните маски на Апивита, когато има акция в някоя от аптеките. Една маска ми стига за 3 пъти.
как я съхраняваш?

# 631
Режа съвсем малко ъгълче, после превивам, лепя с хартиено тиксо и слагам в хладилника.

# 632
Аз не си търкам лицето през ден-два, правя го 1 път в седмицата и определено този с кафява захар се отразява супер на сухата ми кожа. Но е нормално да не е така при всички. С кивито и аз не го харесвам.
Изобщо не получих усещане за почистване, за разлика от скрабовете на Христина. А те доста се доближават до триците, които се ползваха преди 15-20 години.
Не споря и не виждам смисъл, всяка кожа е различна и няма как един продукт да се харесва на всички. Просто споделям как е при мен. Аз досега не бях ползвала скраб, понякога съм ползвала хлебна сода, и по мнения оттук го купих и ми допадна

# 633
Момичета, препоръчайте ми тъмнокафява спирала за обем /може и да не е драматичен обем/ и бронзиращ лосион /или продукт под друга форма/ който да не оранжевее и да докарва възможно най-близкото като цвят до естествен тен като не държа да ставам тъмна, просто лееекичко да си оцветя белите крачета. Relaxed Smiley

# 634
Момичета, препоръчайте ми тъмнокафява спирала за обем /може и да не е драматичен обем/ и бронзиращ лосион /или продукт под друга форма/ който да не оранжевее и да докарва възможно най-близкото като цвят до естествен тен като не държа да ставам тъмна, просто лееекичко да си оцветя белите крачета. Relaxed Smiley
Trend it up, имат хубава кафява спирала. Нямам снимка, но тя е само една, има и синя такава. Лесно ще я откриеш.

# 635
Louren, аз съм доволна от този.

# 636
  • Deutschland
И аз, но забравям да се мажа често

# 637
Aз съм много доволна като ефект от автобронзанта на Palmers, но не издържам миризмата му- силно химична.

# 638
Много съм доволна от кафявата спирала на Есенс за обем. Купих си я от Pink Panda и с удоволствие я ползвам. След малко ще постна скрийншот за нея. Имам и на Avon, но тази на Есенс е топ! Simple Smile
Скрит текст:

# 639
  • Бургас
Спиралите на Есенс правят хубави миглите,да.Имала съм няколко.Но след известно време(не съм засичала точно,да кажем 4-5-6 часа,а някои и по-бързо)при мен започват да се ронят.Освен това изсъхват в шишенцето по-бързо и от тези на Голдън Роуз.

# 640
2 въпроса имам:
1. Някой може ли да сравни новата мицеларна вода с рози на Гарниер с двуфазната им вода?
2. Освен олиата на Нивеа и Балеа (което ползвате за дегримиране), има ли други такива продукти, които могат да се намерят в ДМ /Дъглас/ Нотино?

# 641
Бебешко олио Johnson

# 642
  • Чукарландия
Ето почистващи олиа за лице в Нотино, не зная кои от тях са налични във физическия им магазин:

https://www.notino.bg/search.asp?exps=%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D … D0%B8%D1%86%D0%B5

# 643
  • Стара Загора
Тъмнокафявата спирала на Essence от I love extreme серията я няма по дрогериите.

# 644
  • Пловдив
Днес търсих капсулите на Schaebens в нашето Лили, но нямаше нито една опаковка. Обикновено са добре заредени. Да не би случайно вече да не ги зареждат? Някой да ги е виждал наскоро в някое пловдивско Лили?

Общи условия

Активация на акаунт