Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 157
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Е и аз това им казах,че не се продават онлайн Те от де да знаят,супер не в час бяха .А са голяма верига,излагация.

# 616
Някой ползвал ли е някоя от маските на Дева с глина? Сториха ми се доста приятни по описание и си купих 3 на едно място от ДМ и веднага тествах розовата. За първи път от глинена маска лицето ми почна да пари и леко да щипе. Поизтърпях около 5 мин. и каквато съм паника, накрая я измих по-рано отколкото трябва Grin След като я измих, нямах някакво неприятно зачервяване...
Ползвала съм много видове маски с глина и никога не съм изпитвала дискомфорт. Сега се чудя дали да ползвам другите 2 от комплекта.
Маските са следните:

# 617
Аз днес минах да заредя набързо някои неща през ДМ и вместо да си взема  от крема с урея съм грабнала друг, ама наистина бързах и какво съм гледала, засега съм доволна от първото мазане.
За втори път взимам и от тази паста за зъби, за която бях прочела тук. Харесва ми, не ми прави зъбите идеално бели, но има разлика. И за пореден път няма от скраба с кафява захар, а много ми хареса и всеки път проверявам за него.
Скрит текст:

# 618
А от крема с урея обикновения на Балеа доволна ли си? Отдавна му се чудя, привлича ме, че има изчистен състав.

# 619
Да, много. Аз съм с много суха кожа на лицето и този крем е един от малкото, който ми помага. А съм изпробвала доста. Като цяло съм доволна от серията им с урея - балсам за тяло, шампоан и душ гел 2 в 1 с урея, беше ми помогнал при един сърбеж на скалпа.

# 620
  • Някъде по Дунава
ilean, аз съм ползвала маските с глина на Дева. С добри впечатления съм.

# 621
  • Пеликания
За маските на Дема имам и тези от глина и sugar mask . Не съм имала проблеми и ми харесват. Редовно ги подновявам.

# 622
ilean, хубави са маските на Дева, ползвала съм по 2 пъти от всички видове (значи доста са ми харесали). Друга добра глинена маска в пакетче за мен е на Виктория бюти с авокадо и овесени ядки. Не я бях ползвала от години, скоро я поднових и забелязах, че дозата стига за 2 пъти и доста бързо и лесно се отмива.
От скрабовете на Балеа с киви и кафява захар не съм очарована, особено от втория. Почистват повърхностно, но който е свикнал да се търка през ден-два, ще ги хареса.
За аптеките и дрогериите - аз също съм от Варна, най-често влизам в ДМ Левски, защото ми е най-удобен и в моловете, ако съм там. През ип случайно влязох в този във Владиславово и там останах с най-добри впечатления, супер чисто и подредено, перфектно заредено. Понякога влизам в Рефреш в Младост, имат интересни неща, правят и паралелен внос. От аптеките: пазарувам от Субра и Марешки, понякога Цейба.  В Марешки зареждат доста козметика в минита и са удобни за проба и път. В Лили не влизам почти. Изобщо Варна сме средна работа, за висок клас козметика нямаме също избор. Преди 4-5 месеца бях в София и бая се кокорих в Ремедиум и Зоя на Солунска.

# 623
Аз не си търкам лицето през ден-два, правя го 1 път в седмицата и определено този с кафява захар се отразява супер на сухата ми кожа. Но е нормално да не е така при всички. С кивито и аз не го харесвам.

# 624
Аз не си търкам лицето през ден-два, правя го 1 път в седмицата и определено този с кафява захар се отразява супер на сухата ми кожа. Но е нормално да не е така при всички. С кивито и аз не го харесвам.
Изобщо не получих усещане за почистване, за разлика от скрабовете на Христина. А те доста се доближават до триците, които се ползваха преди 15-20 години.

# 625
Този скраб на Христина няма свършване Joy Вече забравих преди колко месеца го купих. На моята кожа ми идва една идея по-агресивен и си взех на Балеа с кивито и повече ми допадна. Ама аз харесвам захарни/солни ексфолианти. Редувам ги според нуждата общо взето. На Христина съм с този с грозде и е много хубав !

# 626
Аз ползвам пилинга с витамини от миналото лято, ще изкарам и това като гледам. Купих го с недоверие, обаче няма друг скраб, който така да обновява кожата ми.

# 627
  • Бургас
Нови маски,кремове,козметика,тествам в свивката на ръката.Ако няма реакция-на малък участък на лицето.И ако пак няма реакция,тогава на цялото лице.

# 628
Аз съм много доволна от пилинга на Ревюел. Не знам дали има разлика в резултата, ако ползвам скраб, но с този пилинг веднага усещам лицето си по-гладко и меко.
Взимам си и от еднократните маски на Апивита, когато има акция в някоя от аптеките. Една маска ми стига за 3 пъти.

# 629
+1 за крема с урея на Балеа Мед (розовия), откакто го купих за пръв път не съм си и помисляла за друг, също съм със суха кожа

Общи условия

Активация на акаунт