Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 234
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Не мога да кача в момента снимка,но ако напишете в гугъл Микса хиалурогел 7%,излиза.

# 661
Не мога да кача в момента снимка,но ако напишете в гугъл Микса хиалурогел 7%,излиза.
Благодаря ❤️

Този нали?

# 662
Този е, аз го ползвам +нощния. В Дм ги има комплект на промо цена 14.50 лв. Нз, дали е наличен във всичките магазини.

# 663
  • Пловдив

Днес в нашето грабнах новия сух шампоан на Batiste с колаген и 3 литра от новия сапун с краставица, хаха

Може ли снимка или линк на този сапун с краставица?

# 664
  • Бургас
Да!
Друг много бюджетен вариант са кремовете Балеа мед от ДМ,но ако има наистина комплект на такава цена на Микса,ще мина и аз да си взема.

# 665
Аз за този лек говоря 😄

# 666
Оо не знаех, че ги има като комплект Grinning Благодаря, че сподели Heart Ще видя да го потърся някъде.

За да не пускам втори пост. Преди време използвах ей този хидратиращ крем, ама от преди няколко месеца ми свърши и с нищо не се мажа :'(

Нали наскоро от Нивея пуснаха и нова серия със 99 % естествени съставки, някой пробвал ли ги е да даде мнение Grinning

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 23:13 от Анонимен

# 667
Аз за този лек говоря 😄

Много хубав крем, но за съжаление май го спират...

# 668
  • София

Днес в нашето грабнах новия сух шампоан на Batiste с колаген и 3 литра от новия сапун с краставица, хаха

Може ли снимка или линк на този сапун с краставица?

Оф, не намирам линк, а и им е толкова бавен сайта...
 Ето снимка:

# 669
  • Пловдив
bebsun, благодаря. Не бях заглеждала сапуните на Велнеа.

# 670
  • София
Преди малко си взех тази душ пяна Другите видове вече не ги намирам,а много ги харесвам.Тази май е нова.

# 671
И аз много ги харесвам тези душ пяни Heart Eyes

# 672
Тази май е нова. Аз взимам тази с лимонова трева, чийто аромаът не ми харесва, но при бръснене под мишниците ми е много приятна, защото самобръсначката се плъзга с лекота.

# 673
Момичета, какви са впечатленията ви от шийт маската с витамин C на Balea. Днес ме привлече и си я взех, още не съм пробвала.

# 674
Elf са пуснали тези балсами за устни. Имате ли идея къде мога да ги намеря...

Общи условия

Активация на акаунт