Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 246
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Да не те излъжа, но мисля в България само Дъглас предлагат Елф.

Виждала съм и марката по разни сайтове, които доказано продават ментата. Не се доверявай на такива като гримче, ружбг и не знам си какво още.

# 676
Има ли някакви продукти в дрогерията за слънцезащита за коса? Тъмно кестенява към черна е моята. Знам, че в ДМ има за руса, но няма да ми свърши работа. Моля ви, препоръчайте ми нещо.

# 677
Lolis, на Милкшейк спрея за коса leave in conditioner има слънцезащита. Цената му е около 25лв., но е 350мл. Аз съм доволна от него.

# 678
Има ли някакви продукти в дрогерията за слънцезащита за коса? Тъмно кестенява към черна е моята. Знам, че в ДМ има за руса, но няма да ми свърши работа. Моля ви, препоръчайте ми нещо.
От този на Лореал профешонъл съм много доволна (p.s. а шампоанът е страхотен за ежедневна употреба на морето..). Друг, за който се сещам е един на Рене Фюртерер, който пак е около 25лв.

# 679
Благодаря и на двете ви. Simple Smile Ще погледна предложенията.

# 680
Момичета, какви са впечатленията ви от шийт маската с витамин C на Balea. Днес ме привлече и си я взех, още не съм пробвала.
аз я пробвах веднъж и останах много доволна Simple Smile

# 681
Влизам да си кажа мнението за няколко продукта:

Много приятен шампоан, не заплита косата, не утежнява. Използвам го през ден, през два.

Очаквах повече, но ще си го измажа докрай. Малко ми идва тежък за лятото.

Доста приятно ме изненада, определено е по-добър от лилавия околоочен на Лореал. По-плътен и тежък е от него, все пак е за 35-45 г.

Този гел не съм го купувала повече от 10 години, тогава си спомням, че не ми хареса. Но сега ми е идеален, оставя лицето чисто, много гладко и не изсушава.

# 682
Aз онези дни си взех това кремче на Балеа за лице, нямам суха кожа, по-скоро е мазна, но исках с нещо силно хидратиращо и некомедогенно нощем да "запечатвам" хиалуроновата киселина и видях в cosdna, че съставът е много чист. За съжаление ми се струва много тежък крем, веднага след като го нанеса, лицето ми не диша и се изпотява.

# 683
  • Чукарландия
Ако кожата ти клони към мазна, разбира се, че ще ти е тежък. Урея в в състава се добавя при кремове за суха и много суха кожа. Точно за мен е. Моята кожа е суха. И щом е с изчистен състав, ще го имам предвид. Благодаря за споделеното!

# 684
  • Бургас
Аз съм с много суха кожа и през зимата ползвам показания крем на Балеа мед.
Определено не е за мазна кожа.

# 685
Момичета, Palette са пуснали боя-шампоан. Пробвали ли сте нещо такова? Знам, че ВикторияБюти имат подобен продукт, но той е около 3-4 лв. и знам, че много оцветява и самия скалп.

# 686
  • In The Middle Of Nowhere
https://makeup.bg/product/275827/#/option/343531/ Аз бих пробвала, но предвид, че е нов продукт мисля , че още хората не са. На Шварцкопф(ли беше) имаше някаква боя като пяна... ааа мус май беше и мисля, че не беше зле. на Палете бих пробвала, защото по- същата аналогия не се изисква друг човек да помага и затова ще ми е по-лесно сама. дават даже и, че покрива бели коси(което мен обаче силно ме съмнява).

# 687
Като знам само как изсушава и съсипва косата обикновената боя на Палете, не бих пробвала шампоана.

# 688
Някакви отзиви за този гел? 🙂

# 689
Момичета, можете ли да препоръчате червило с този цвят от дрогерията?
Харесва ми формулата на Ревлон, но точно този цвят след време започва да се рони и стои неравно.
И като съм тръгнала да търся накупих на няколко марки и все не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт