Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 226
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
така ползвам храната с алое
за мен е по-добра от всеки друг преуош, който съм слагала вкл. и от прословутия еластисайзер на ФК

# 706
bubanka, напоследък дооооста чета и аз за този еластисайзър, всички са удивени от него, но да си призная ми се струва ужасно скъп и затова не си го поръчвам. За сумата от 55 лв. ще си купя цяла серия от продуктите, които използвам (Doori).
Hair food съм използвала, но само тази с банан. Истината е, че много ми хареса и пенеже видях, че този месец в Lilly са намалени мислех да си взема с папая и банан.

Имам доста малка глава, както често се шегуват вкъщи, но не съм имала проблем с шапкомаската на Doori. Захващам я с лепенката и си стои без проблем на главата ми 20 минути, след което изплаквам. Имам почти всички серии на Doori и съм много доволна. Шапкомаската обаче поне при мен е с невероятен ефект.

# 707
А, сетих се още нещо - едва ми стигна количеството на тази маска. Или по-скоро не ми стигна, едва понамазах косата. Нямам голяма глава, нито дълга коса, но...

# 708

кенгурските продукти за коса се предлагат и в магазини за паралелен внос с по-човеколюбиви цени

Има ги, но в нашия магазин за паралелен внос са почти винаги с изтекъл или изтичащ след 2-3 месеца срок на годност, затова аз лично не препоръчвам да се купуват от там. Веднъж се прецаках с маска с изтекъл срок на Aussie така, пак си работеше ок де, но не ми стана приятно, като видях, че срокът й беше изтекъл преди 4 месеца.

Моята коса е боядисана с безамонячна тъмна боя, определено живва значително след тази маска.

# 709
Тази маска някой ползвал ли я е за повече от 3 минути и преуош? Донесоха ми я, да реша как ще я ползвам.

# 710
пробвай
обикновено тези, които не ми допадат за след ш-н, назначавам за преуош
имам добри попадения

# 711
Ще пробвам веднага и после ще кажа как е.

# 712
Обикновено стоя по 5-6 минути с маската. Като преуош също съм пробвала, но мисля, че има по-добър ефект като маска на влажна коса.

# 713
Един лайфхак зает от Синди Крауфорд за всички със все сухи коси. На немита /но не със стилизанти!/ коса нанасяме по дължините и краищата добър хидратиращ балсам. Обилно. Връзваме косата, може да сложим шапка за баня и си правим в къщи каквото си правим, или просто релаксираме заслужено с шийт маска на лицето и чаша вино в ръка. Измиваме след 30мин. Изпитано и действа.

# 714
за това говорим в последните постове Simple Smile

# 715
За момичетата от гр. Русе. В ТТ маркет има Аussie/поне преди 1 година съм виждала/ също има и други вносни продукти. Не съм забелязвала да са с изтичащ срок. Говоря за магазина, който е на Липник, както и този в центъра. Имаше май още едно магазинче в района на Вазата, но то е много малко.

# 716
Пробвах си шийт маската на Балеа с вит.C. Тя върви със серумче - първо се маже серумът, после се слага маската. Много ми хареса ефектът - прави кожата сияйна и гладка. Аз съм със смесена и по-скоро мазна кожа, в началото като я свалих лепнеше, но успя да попие. Много обилно е напоена, ще повторя покупката.

# 717
.Моята коса е много, много суха и третирана.
Когато моята коса беше така, само маската на макадамия ме спасяваше, и по-бюджетния вариант - олиото на Балеа:

# 718
Вкъщи съм зарината с олиа, маски, чудесии... Слагам и жълтъци, мед, сметана, какво ли не, уж естествени работи да я поддържам тая коса жива. Но последната боя, която ползвах, горещо не я препоръчвам на никого, ако ще да е последната на света! PRO.COLOR пише на нея и е в оранжева кутия и оранжево шишенце с окислител, по 100 мл са, не знам каква е, надписите май бяха на италиански, но май е гръцка. Нищо не намирам, кой знае в кой гараж я забъркват, ужасна е! Съсипа ми косата, като слама е! Само това откривам
https://www.m-c.gr/brands.php?brand=13
Отмих три минутната маска след повече от два часа на косата ми, още е мокра, аз не ползвам сешоар. Като сложих шампоан, все едно не съм имала маска на косата... направо телена четка е, такова съсипване жестоко! Сложих балсам от серията на Гарние с алое. Сложих и крем без отмиване пак на Гарние, но аз си знам как изглежда косата, ако маската е подействала добре и с другите мазила. Утре ще я видя как е. Въпросът е, че от години не съм си съсипвала косата така драстично с тъпа боя! Иде ми да я подстрижа до кожа!

# 719
Това олио за коса на Балеа вече не струва. Не знам формулата ли са променили, качеството ли са занижили, но.. нищо общо. Няколко опаковки съм ползвала. Последното, което купих нито вършеше някаква работа, нито се доближаваше до старото. Вчера тъкмо го изхвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт