Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 168
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Червената на мен също ми харесва, обаче много се цапам с нея. Но въпреки това предпочитам такива четки пред силиконовите. Като стана на въпрос - някой с впечатления за другите 2 принцеси - оранжевата и лилавата ? Thinking
Аз съм доволна от тях, препоръчвам с 2 ръце, но фаворит ми е оранжевата. На лилавата четката не е толкова обемиста, като тази на оранжевата.
Тази на catrice не ме впечатли, но аз не харесвам силиконовите четки, самите спирали ми идват по-сухи и като че ли изкарват по-малко продукт и не харесвам ефектът, който правят на моите мигли.

# 421
Аз аъм тук да похваля почистващата пяна на Алверде. Маха ми водоустойчива очна линия, корактора и фон дьо тена. Много ми хареса, нежна е и мирише приятно. Също пробвах и блестящия лосион Копакабана и мирише мн приятно и частиците са много приятни.

# 422
Червената на мен също ми харесва, обаче много се цапам с нея. Но въпреки това предпочитам такива четки пред силиконовите. Като стана на въпрос - някой с впечатления за другите 2 принцеси - оранжевата и лилавата ? Thinking
Аз съм доволна от тях, препоръчвам с 2 ръце, но фаворит ми е оранжевата. На лилавата четката не е толкова обемиста, като тази на оранжевата.
Тази на catrice не ме впечатли, но аз не харесвам силиконовите четки, самите спирали ми идват по-сухи и като че ли изкарват по-малко продукт и не харесвам ефектът, който правят на моите мигли.

Може ли снимка на тези "принцеси" Simple Smile
Аз в момента ползвам спирала на Никс, от която съм много доволна, но не пречи да пробвам и друга.

# 423
# 424
Обичам да взимам безизвестни не масови продукти Grinning Попаднах на това случайно и го взех. Не е лак, не е пяна, суха пяна спрей е.. Нещо подобно. Как се ползва, знаете ли? Не е и като тези тип сух шампоан за омазняване.. Thinking

# 425
В превод ми се струва, че служи за изсушаване на косата !?!

# 426
Обичам да взимам безизвестни не масови продукти Grinning Попаднах на това случайно и го взех. Не е лак, не е пяна, суха пяна спрей е.. Нещо подобно. Как се ползва, знаете ли? Не е и като тези тип сух шампоан за омазняване.. Thinking

За естествено стилизиране. Нанасяш и оставяш косата да изсъхне естествено, вероятно се очаква да изсъхнеш в натурална, но стилизирана визия без фриз ефект Simple Smile Това по етикет, не съм използвала продукта.

# 427
Ще го ползвам по различни начини, може пък да уцеля "точния". Интересно ми е. Joy

# 428
Сподели после резултатите.

# 429
# 430
Няма никави неустойми оферти. Като че ли в Лили пускат по-интересни намаления. Тази брошура ми прилича като последните 2 страници от Кауфланд.

# 431
  • The Vampire City
Видях, че сте коментирали спирали в последните страници. Преди много харесвах розовата спирала на Maybelline - lash sensational. Ползвах си я с удоволствие и при мен имаше страхотен ефект - обем, извиване и дължина, не се е размазвала и не съм имала проблем с поставянето и. Наскоро си я купих отново, само че в новата опаковка и за мен няма нищо общо с предишната спирала. Размазва се, сплъстява миглите и изобщо не постигам ефект на извити, обемни мигли. Ще я изразходвам до край, но няма да я купя отново. Жалко, че така са развалили продукт, който харесвах.

# 432
Видях, че сте коментирали спирали в последните страници. Преди много харесвах розовата спирала на Maybelline - lash sensational. Ползвах си я с удоволствие и при мен имаше страхотен ефект - обем, извиване и дължина, не се е размазвала и не съм имала проблем с поставянето и. Наскоро си я купих отново, само че в новата опаковка и за мен няма нищо общо с предишната спирала. Размазва се, сплъстява миглите и изобщо не постигам ефект на извити, обемни мигли. Ще я изразходвам до край, но няма да я купя отново. Жалко, че така са развалили продукт, който харесвах.
Същата работа..
Погледни мис Хипи на Loreal. Blush

# 433
Много неприятно! Скоро я купих и още не съм я започнала, но очаквах да е същата като преди, а то... Ще кажа дали и аз имам оплаквания като започна да я ползвам.

# 434
Аз много се чудех дали да не си я купя защото много хора я хвалят, но в крайна сметка си купих тази на L'Oréal Unlimited Grinning

Общи условия

Активация на акаунт