Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 200
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Знаете ли в кое Лили в София зареждат Holika? Досега не съм ги виждала, а издирвам гела с алое. 🙄

# 646
Виждала съм този гел в Лили на България до Джъмбо.

# 647
Не помня дали питах преди, но може ли да ми препоръчате дрогерийна очна линия писалка? Черна и по възможност издръжлива.
Имам и още едно условие и то е продукта да е запечатан добре.. т.е. да не е бил отварян преди това.
Разгледах ги в Лили, повечето бяха без предпазни фолиа, лепенки и т.н. Сетих се, че тук е хвалена писалката на Есенс, за жалост тя няма никаква защита и най-вероятно е била отваряна.

Някой ползвал ли е Hypereasy на Мейбълин?

# 648
Holika Holika има и в Лили на бул.Витоша. От горния вид гел и душ-гел с алое. Цял щанд с корейска козметика е. Има продукти на Missha и The Skin house

# 649
  • София
Благодаря, ще намина значи.

Днес в нашето грабнах новия сух шампоан на Batiste с колаген и 3 литра от новия сапун с краставица, хаха

P.S.  Всъщност  на Витошка в центъра или този, който е по-близо до южния парк?

# 650
Има ги на ВМА.

# 651
В центъра, но нищо чудно в този при парка да има, защото е доста голям. При зареждане на артикули, които в каталога пише, че се предлагат само в определени обекти, абсолютно винаги ги има и в централния на бул.Витоша.

# 652
  • Бургас
В Бургас има ли аптека Софармаси,която да предлага всички или поне повечето марки?Виждала съм много малко декоративна козметика в тези,в които съм влизала.
Малко късно се чключвам , но в Центъра по Александровска имат аптека, до бившата сграда на Елитис , там има декоративна кометика. Както и на Сан Стефано на спирката , където е химическото също.

# 653
Здравейте, от няколко дни заради един измивен гел кожата ми стана суха и започна да се лющи. Може ли да ми препоръчате подходящи бюджетни продукти за сутрешна/вечерна рутина?
На 19 години съм Grinning

# 654
Не помня дали питах преди, но може ли да ми препоръчате дрогерийна очна линия писалка? Черна и по възможност издръжлива.
Имам и още едно условие и то е продукта да е запечатан добре.. т.е. да не е бил отварян преди това.
Разгледах ги в Лили, повечето бяха без предпазни фолиа, лепенки и т.н. Сетих се, че тук е хвалена писалката на Есенс, за жалост тя няма никаква защита и най-вероятно е била отваряна.

Някой ползвал ли е Hypereasy на Мейбълин?

С риск пак да ме нахокат и да ми припомнят, че не предлагам дрогерийни продукти искам да кажа че при поръчка от Нотино и Пинк Панда очните ми линии и двете бяха запечатани. Аз също държа да не са пипани и то много преди вируса. Затова спирали и очни линии само он-лайн. Патила съм си вече и парен каша духа.

# 655
  • Бургас
Здравейте, от няколко дни заради един измивен гел кожата ми стана суха и започна да се лющи. Може ли да ми препоръчате подходящи бюджетни продукти за сутрешна/вечерна рутина?
На 19 години съм Grinning
Микса хиалурогел,но не знам лекия или по-богатия вариант да препоръчам.Колко е суха кожата?
Ако е много суха,може вечер синята Нивеа(класическата,в метална кутийка).
Много харесвам и Биотен 3 д хиалуроник,но на кутийката е показана възраст над 30.По принцип едва ли има значение.
Друг хубав вариант е Бепантен за суха кожа(в аптеките,около 8-9 лв е)

# 656
Мисля, че лекият на микса ще е по-добре, защото още е в началото и не е още много суха. Иначе благодаря ❤️

# 657
  • Бургас
Моля,сега в топлото май ще е по-добре лекият.
Много харесвам Микса,бюджетни продукти с много подобен състав на Ла рош.
Особено богатият им маслен крем ме спасява всяка зима.

# 658
Аз на Микса препоръчвам във флакончето с помпичка Pro tolerance light.

# 659
А може ли само снимка как изглежда лекия на микса, да знам какво да търся Joy

Общи условия

Активация на акаунт