КАУФЛАНД - тема 43

• 58 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Шкембе взима ММ от К,сурово,охладено,в една тарелка е,но не помня марката. Към 6-7 лв май беше,но е чисто,хубаво.

# 121
Много кофти вид имаха касеролите, едни очукани бяха. Не взех. Тавата много плитка ми се стори

# 122
  • Варна
Изненада .... 160 грама на цената на 190 промоция Wink
Само че са 2 x 160гр. на цената на 190.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 14:18 от Nell999

# 123
Интересно, че не са с червен етикет Екстра

# 124
Брада, аз никога не съм опитвала.
Правила съм само фалшива шкембе чорба с гъби кладница... Grinning

Ми, то е приблизително същото, ама на какво ще ти замирише ... агне, теле, свинка ?
Става и с пилешко Simple Smile
Доволна съм от шкембето в Л.  досваряваш го и си правиш манджата.

Днес ме "почерпиха" с машинка за спагети и др. неща и солнички/пипернички.
Трябва да наваксам с материал за лазаня Simple Smile

# 125
  • Карлово
Тази машинка за спагети и т.н. и аз много я мисля, че имам форма за равиоли, пък като точа не ми се получава тънка кората, но пък не обичам да съхранявам разни уреди, които заемат място.
Кажи си впечатлението, докато не са ги изкупили все пак. Благодаря предварително.

# 126
Брада, аз никога не съм опитвала. Правила съм само фалшива шкембе чорба с гъби кладница... Grinning
Щом никога не си пробвала не започвай с агнешко, не започвай и с такова, което не сварено добре.
Направи си от телешки полуфабрикат, готово сврено, има във Фантастико, мисля.
Имам позната, която преди години е яла за първи агнешко и се потрисаше от мисълта, че го готвя изобщо.
Направих и я извиках да опита. Телешко правя аз.
И сега като съберем отбелязва, че съм съм я научила и да хапва и да прави шкембе.
На Васильовден това е чорбата.
И след други среднощни тържества.

# 127
Изненада .... 160 грама на цената на 190 промоция Wink
Само че са 2 x 160гр. на цената на 190.

Уппс. На етикета не пише, че трябва да взема две. Просто са складирали промоционални на грешното място без да махнат етикета. Вземаш една опаковка и имаш бонус Wink

# 128
В К. продават ли блатове за Френска селска торта?

# 129
  • София
В К. продават ли блатове за Френска селска торта?
Не знам, но в Берьозка има блатове за торта Медовик, които са същите.

# 130
В Кауфланд блатове не съм виждала, само готова Селска френска торта, един път се излъгах да взема, ни е селска, ни е френска, ни прилича на тая, дето си я правя.

# 131
Лабрекс, хахахаха Joy Май се сещам за кои торти говориш. Grinning
Аз съм недоволна, че не намерих от беления суров слънчоглед! Този път не са заредили И отстрани, а на щанда където стои по принцип си седеше гордо един-единствен празен малък кашон.... Confused Тъпо...Дините не знам недоузрели или презрели, но бяха с дебели кори. Взех все пак една по-прилична половинка, но пак много кора имаше. Намерих и яйца 10 бр Л по 1,35 лв- ама в повечето опаковки имаше счупени...течеше белтък, та избирах. Grinning Малките тенджери много симпатични- а от големите имаше една със счупен капак- на дантела приличаше стъклото...

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 22:36 от dolce miele

# 132
При нас имаше адски много кашони със семки. Бяха дори по-високи от мен. Имаше от всичко набелязано от мен. Само чаршафите с ластик не намерих ама предния ден взех от Пепко на по-ниска цена

# 133
И при нас обикновено слагат и на оше едно място от семките, но този път не...а то едно малко кашонче за кой по-напред да стигне...трябва да седят да зареждат постоянно- мястото на щанда е малко...

# 134
Чаршафите с ластик.....предния ден взех от Пепко на по-ниска цена
каква материя са? И дали случайно си видяла да имат големи размери?

Общи условия

Активация на акаунт