КАУФЛАНД - тема 43

• 58 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Тези от Пепко са тънка материя. Нямам идея каква.
Има и по- големи размери. Аз взех на детето 90/200 за 8 лв

# 136
Тези от Пепко са тънка материя. Нямам идея каква.
Има и по- големи размери. Аз взех на детето 90/200 за 8 лв
може и да са синтетична материя, за такава цена.... Благодаря за информацията! 🌺🌺🌺

# 137
Много кофти вид имаха касеролите, едни очукани бяха. Не взех. Тавата много плитка ми се стори

Аз първоначално на снимка ги харесах, но се замислих за тези ниски цени и ми стана ясно, че не са читави.  Предишните, които купувахме и коментирахме тук на същата марка бяха на доста по-високи цени.

# 138
Тази, която имам аз и похвалих е на по- ниска цена, но нямаше този очукан вид, като сегашните.

# 139
  • Пловдив
Мнение за апаратите за кръвно?

И за този вентилатор:

# 140
В ОК вчера имаше халати мъжки микрофибър от 30 на 10 лв, доста бройки бяха.

# 141
Здравейте! В Кауфланд има ли го още кородора сутрин? В Лидъл е отпаднал.
Бях преди малко, но забравих да питам.
И да не е само спам - ММ си купи стелажа за 19.99 лв. Ще го видим като го сглоби.
Аз си купих зехтин 2 на цената на едно Коста Д'оро, намалени гъби не особени свежи. Някои бири кен от миналата седмица още са намалени + Загорка ретро на 0.54/бутилката обаче нямаше кьорава бройка.
И шпек Стара планина "Брей" - не е лош и филе Елена пак тяхно.

# 142
Зехтинът екстравърджин ли е?

# 143
  • Пловдив
Щом в Лидл няма коридор...няма как тук да има.

# 144
  • Пловдив
При нас имаше адски много кашони със семки. Бяха дори по-високи от мен. Имаше от всичко набелязано от мен. Само чаршафите с ластик не намерих ама предния ден взех от Пепко на по-ниска цена

При нас днес около обяд имаше чаршафи с ластик от всички размери,цветове,загледах ги,но миналата седмица взех от Лидл,памучен сатен.Купих от шипковият мармалад на "Брей"-желиран захарен сироп с тъмен цвят,дори няма вкус на шипки...

# 145
Захтинът е Екстра върджин. Не съм го купувала преди. Ползвах друг от Лидъл или купуван от Гърция.

# 146
  • София
Вече никъде няма бабешки коридор. Маските са пожелателни. По уредбата постоянно молят за дистанция и дезинфекция.
Сутринта в Ст. град хората масово бяха маскирани.

# 147
Aisha Благодаря!
Съвсем ми се размиха вече мерките, а и не намерих конкретна заповед.
Днес в магазина беше препълнено с хора. Както винаги имаше желаещи да ти се качат на гърба Simple Smile

# 148
Вчера видях много по-малко маскирани. Мен ме гледаха странно където бях в маска. В една аптека пишеше, че се влиза само в маска  (задължително), в Т-маркет беше много препоръчително...касиеркара само с шлем. В Кауфланд и Лидъл маскирани касиери май не видях...там бях без маска, но на разстояние от други...

# 149
Да, знам. Но идеята ми беше, че на някои места бяха сложили съобщения, че е задължително влизането с маски...въпреки това. Явно всеки си тълкува както иска "места където не е възможно да се спазва дистанция"...

Общи условия

Активация на акаунт