КАУФЛАНД - тема 43

• 58 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
продават ли стоманени тигани в Кауфланд и дали са качествени

# 166
  • In transit
Guess Who, благодаря, отказа ме Grinning Солта я слагат за да стои по-стегнато сиренето. Аз ги видях онзи ден, но видях, че на Милки груп и това ме възпря. След описанието ти, съвсем се отказах.

# 167
Само на мен ли тази марка Брей, не ме хвърля във възторг. Исках киселото мляко да пробвам, но те го изкупили...Ще си залагам на доказаните марки.

# 168
Единсствено идеите за картинките на опаковките ми са интересни

# 169
Да помоля за снимка на керамичната белачка Blush
Като всички левичари имам проблем с този уред Joy

# 170
Лъки, не знам как са продуктите Брей, но рекламата им по тв определено не ме хвърля във възторг... Rolling Eyes

# 171
Лъки, не знам как са продуктите Брей, но рекламата им по тв определено не ме хвърля във възторг... Rolling Eyes
И целия град е в билборди с реклами, детето ми ги сочи.
Обичам българското, не ме разбирайте грешно, просто си мисля, че това Брей ще е като лидълската Родна Стряха. Високи цени за калпави продукти.

# 172

Мен нито рекламата, нито името, даже ми стана антипатично това Брей!
Няма да пробвам нищо.

# 173
Точно това е... Родна стряха под името Брей

# 174
Аз купих лютеницата с кимион. Някой по-напред каза, че не му харесала. На мен ми допадна много. Чудесен вкус. Исках да видя как изглеждат сините тенджери. Не ги открих.

# 175
Аз бих пробвала лютеницата (но рекламата на Брей няма никаква заслуга за това, дразнеща ми е). На РС също харесвам някои продукти. Други не съм пробвала или няма да повторя...

# 176
На РС също харесвам някои продукти. Други не съм пробвала или няма да повторя...
Същото е и при мен. Нещо хвалено съм взимала и не ми допада, после чета в темата, че било до партида.
Само сладкото им с люти чушки все още ползвам и май до там. Сирена, меса, съм пас...А иначе е българско...
Кауфланд могат да се поучат от опита на Лидъл и поне да държат на някакъв контрол на качеството.

# 177
Здравейте, някой да има има опит с връщането на стока и по-точно хранителна - Боб по манастирски на добре познатата ни марка - Брей! Grinning Мирише отвратително - почти на повръщано, а срока му е до 2022 година.... И не не миришеше буркана, докато не го отворих вкъщи. Иначе си взех и сладко от малини на Брей!, хареса ми доста.

# 178
Здравейте, някой да има има опит с връщането на стока и по-точно хранителна - Боб по манастирски на добре познатата ни марка - Брей! Grinning Мирише отвратително - почти на повръщано, а срока му е до 2022 година.... И не не миришеше буркана, докато не го отворих вкъщи. Иначе си взех и сладко от малини на Брей!, хареса ми доста.
Носиш го на информация с касовия бон, да го помиришат.
Залагам, че ще върнат парите.
Нямам опит с връщане на хранителни, но съм виждала баби да връщат.

# 179
Носиш го на информация с касовия бон, да го помиришат.
Залагам, че ще върнат парите.
Нямам опит с връщане на хранителни, но съм виждала баби да връщат.

Ясно, утре ще кажа как са се развили нещата. За да не е спам - купих си и чедъра, който е на промоция - хич не е лош. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт