КАУФЛАНД - тема 43

• 57 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Пийк, имат разлики понякога между цените в различните градове. Затова и има отделни брошури и наскоро също го забелязах това.

# 601
  • Варна
Тази стъклочистачка някой видя ли я? Не мога да си я представя много точно. Два отделни накрайника и телескопична дръжка или няма включена дръжка...?
Миксерчетата за нес кафе тази седмица ли ги има?

# 602
Пийк, имат разлики понякога между цените в различните градове. Затова и има отделни брошури и наскоро също го забелязах това.
Разгледах брошурите по градове. Такава цена не видях

# 603
Вероятно са намалили цената, а брошурата вече е била за печат....

# 604
  • София
Абе, девойки, аз ли не съм си изпила кафето или рекламата на К. Не е много точна?
В брошурата
Скрит текст:
Рекламата по телевизията
Скрит текст:
Снощи купих от същите пъпеши на цена 1, 09 лв. от магазина в "Банишора", София. Аз лично по-гаден и безвкусен пъпеш не съм яла в живота си, особено от този сорт - Галия. Беше сравнително сочен, но нито имаше аромат, нито сладост.

# 605
За това мисля да ида в Л. Да купя . Предния път бяха много сладки!

# 606
При нас бяха 1,09.

# 607
В Лидъл е на 1,09лв. Стават за ядене, но миналата седмица бяха по свежи и сладки.

# 608
Снощи пъпешите в Лидъл бяха на 1,11 лв. Предполагам, там се крие ключът от бараката.

# 609
1, 09 са и при нас
Взех боза Брей, не е лоша.

# 610
  • In transit
В Лидъл е на 1,09лв. Стават за ядене, но миналата седмица бяха по свежи и сладки.
Днешните в кауфланд на 1.09лв не изгледждаха много добре. Не си харесах на външен вид...ще видя утре и в Лидл как са.

# 611
Как е на вкус? Рядко купувам такива неща, но това изглежда добре.

# 612
Как е на вкус? Рядко купувам такива неща, но това изглежда добре.

Много  е евтино за да е истинско. Аз не бих го купила.

# 613
  • Русе
Днешните в кауфланд на 1.09лв не изгледждаха много добре. Не си харесах на външен вид...ще видя утре и в Лидл как са.
Снощи купих от Лидл на 1,11 лв. Днес за обяд взех и от Кауфланд на 1,09 лв. Преди малко срязах лидълския, че изглеждаше по-зле на външен вид. Става, ама... и по-вкусни пъпеши съм яла. След 2 дни ще видя и кауфландския как е.
Да похваля момичето, което беше на Информация снощи. Два пъти обиколих да търся самобръсначките Gilette 3+1. Нито самобръсначки, нито етикет. Отидох да питам на Информация, момичето дойде с мен, заедно ги търсихме и като и тя се убеди, че ги няма ми предложи да звънне на управител, за да попита. Докато говори с него на няколко пъти спомена да пита и в другия магазин. Управителя явно я разубеждаваше. След като затвори ми обясни, че има голяма вероятност стоката да не е дошла и се очаква зареждане в сряда и въпреки това звънна в другия магазин да разбере те дали са получили самобръсначки, но там никой не и вдигна телефона Grinning
Постара се момичето. Чак изпитах неудобство.

# 614
Някой купувал ли е от този препарат за пране (лилавия)?

Има много приятен аромат на виолетки, но се чудя дали остава нещо от него след прането.

Общи условия

Активация на акаунт