КАУФЛАНД - тема 43

• 57 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Абе за тия пари, по-добре истински пармезан и пържола 😸

# 586
  • София
Точно за подправка исках да я ползвам. Не съм пробвала досега и исках да опитам.
 Точно заради аромата на пармезан. Но е права Леми, че по-евтино ще ми излезе да ръся истински пармезан.
Не е нелогично да предполагам, че се продава в големите магазини. Щом продават гащи и чорапи, защо да не продават подправки?

# 587
Нелогично е да питаш къде стои нещо, което изобщо не знаеш дали се продава в магазина.

# 588
Имате ли мнение за сака с колелца? Да не вземат бързо-бързо да се счупят колелцата?

# 589
  • София
Ако се счупят колелата - има гаранция с касовата бележка. Пазиш я и опаковката на сака и връщаш на информация.
Като знам как ги мятат по летищата няма как да не се счупят.

# 590
  • Варна
Е ако се счупи от служител на летището как ще връща - това не е дефект, а механична повреда.
Синът ми има сак на колелца - засега държи, но той е наясно с факта, че трябва да се внимава и не го претоварва и блъска.
Ясно е, че колелцата са пластмасови, така че е нужно да се пазят.

# 591
  • Варна

Пратих ММ в близкия КФ, снима ми само етикета, формичките разпродадени, мръънн...

# 592
Куфарите и чантите за багаж са за 10-15 кг багаж поне, хвърлянето по летищата не би трябвало да им е проблем....ако се повредят колелата след 1-2 пътувания, си е дефект според мен.

# 593
А комплектът шпатула+ четка от силикон дали е бил наличен?

# 594
А комплектът шпатула+ четка от силикон дали е бил наличен?
Да, аз взех, в София.
Нямаше от розовите формички  за мъфини, а малкото останали зелени след мен ги разграбиха баби.
Я, кажете сега , те трябва ли да се намазват с олио преди печене, че не съм ползвала такива досега, плииз?

# 595
Преди първата употреба измиваш и е желателно да намаслиш леко когато печеш за първи път. След това няма нужда. Аз обаче в повечето случаи намаслявам лекичко. Въпреки че не залепва нищо по тях.

# 596
Не мажа никога. Не залепва грам.

# 597
Не залепват изобщо. Ама аз не ги мажа, защото залепват- а защото някои неща ми са по-вкусни когато ми миришат на масълце...или пък коричката им повече ми харесва с мазнинка. Blush За първото намасляване (преди първа употреба) си го пише в упътването на някои формички- било по-добре за покритието на силикона, нещо такова беше... Laughing

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 22:42 от dolce miele

# 598
Благодаря, момичета!

# 599
Абе, девойки, аз ли не съм си изпила кафето или рекламата на К. Не е много точна?
В брошурата
Скрит текст:
Рекламата по телевизията
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт