КАУФЛАНД - тема 43

• 58 020
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Долче, нашия е 140/200.
От хавлиен плат.
Не сме го сложили и не знам как ще е, защото е за ново жилище.

# 76
Епилатор Филипс препоръчвате ли го? В брошурата е тази седмица.

# 77
  • Пловдив
Да добър е епилатора , и цената е добра 40лв , аз го взех от друго място за 42лв

# 78
  • Русе
Да добър е епилатора , и цената е добра 40лв , аз го взех от друго място за 42лв
От 22 години ползвам епилатори Филипс и съм много доволна.
Скрит текст:

Този ми е четвърти, щото втория и третия насила ги повредих. Първия изкара може би 7-8 години. Работеше си, но му се износиха зъбчатките, които въртят дисковете. Втория ми захапа бодито и пак му заминаха зъбните колелета. А третия изтървах няколко пъти на земята и му се разместиха дисковете - върти, но не отскубва косъма. Така, че ако няма човешка намеса епилаторите са си екстра. Промоционалния е и с 3 години гаранция. Ако си го купиш от магазините за техника 2 г. ще ти дадат.

# 79
Колко пари са тия протектори? От кога само търся. Тези в нас са хавлиена с найлонче отдолу и все още доста добре държат фронта. Пера ги всяка седмица, а докато бяха малки децата почти всеки ден... Само ластиците им са прецакани и ме мързи да ги сменя.

# 80
Аз също останах приятно очарована от епилатора на Филипс. Ползвах дълги години една Ровента, която ме изостави. Та този ми харесва доста повече, взима ми и по-късите косъмчета и ми се струва една идея по-тих.

# 81
Нашият размер протектор е 16 лв.
Започват от 12, най-тесните - 100/200.

# 82
Аз взех този от 12

# 83
Вкъщи сме в друг модел, бяха на някаква Шуменска фирма, но те са с 4 ластика. Вече четвърта година ги ползваме, прани са много пъти и са здрави. Само ластиците се отпуснаха. Хавлиени и непромокаеми.
Тези пише, че са с еластичен борд. Дано да стоят стегнато, че матракът ни е висок.

# 84
Скрит текст:

Благодаря на всички за мненията за епилатора Flowers Hibiscus

Цената му реално значи не е 80лв., както е в брошурата... Satisfied

# 85
Бебешки бодита(за момиченца) засякох в магазина в Русе 2бр за 2лв, имаше доста, ако някой се интересува.
Скрит текст:

# 86
Кой клон

# 87
# 88
Здравейте  , дали имаше големи размери ( от бодитата) ? И бе ли се съгласил някой да ми веземе с предварително плащане от моя страна ? Благодаря

# 89
Тази вечер сварих 500 гр ягоди за 60 ст - взех 3 тарелки. Тъкмо щях да се редя на каса и чух по мегафона за намалението Joy А когато влизах ягодите бяха по 2,79 или 3,79 за 500 грама- нещо такова...Толкова бързо стигнах до ягодите, че едни жени още се чудеха колко стрували ягодите... Joy
Редактирам- много сладки, сочни и ароматни бяха ягодите. Същите бях купила и преди около седмица и пак бяха хубави.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 23:43 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт