КАУФЛАНД - тема 43

• 58 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Здравейте, да ви попитам има ли  кана за филтриране на вода като асортимент или само на промоции ги пускат?

# 91
  • Русе
Здравейте, да ви попитам има ли  кана за филтриране на вода като асортимент или само на промоции ги пускат?
Има.

# 92
Нямаше нито една от евтините възглавници при нас

# 93
  • Бургас
Благодаря ти, viki_1974!

# 94
https://leaflets.kaufland.com/bg/kdz/7800/bg25/?page=1

Пускат нови БГ продукти. Хубаво изглеждат. Дано са и вкусни. Ще пробва нашето семейство Wink

# 95
Те са отдавна в асортимента, смао че бяха забутани на много нелогично място.
Дори лютеницата някой я похвали и я купих, но още не сме я пробвали.
Аз ще взема касерола и тава и чаршафи с ластик.

# 96
Благодаря за брошурата!
Пак готини тенджери. Ако се вредя за една средна, ще е супер. Макар че шкафовете ми се пръскат вече. Купувам ново, старото и то там.....

# 97

Здравейте, може ли мнение за този матрак?

# 98
  • Somewhere over the Rainbow
Здравейте! Някой има ли впечатления от микровълновата, която е на промоция тази седмица?

# 99
  • Пловдив
Ако е лютеницата Брей, потвърждавам, че е мн.добра! Ще купя пак...

П.п. чак сега пробвам тигана за палачинки...ц, не става...не залепва, обаче не може дост.да загрее на моята керамика. Не се пекат, а съхнат, котлона е на мах. Явно е за газ.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:55 от mystic woman

# 100
  • София
Имаме този матрак купуван преди 4 години. Беше супер удобен, като се има предвид че сме с обикновена подматрачна рамка. Обаче тази година най-редовно се будим схванати, мемори пяната е слегнала от едната страна /където правим разни работи/ и сега е много неудобно. Не сме го въртяли често, което е проблема според консултатнките, но аз мисля, че качеството е ниско. Във фейсбук срещнах и коментари, че Тед правили специално за Кауфланд този модел и бил с по-ниско качество, заради промоционалната цена. Къде е истината не мога да кажа. Факт е, че преди 4 години нямахме пари за по-скъп матрак, защото имахме големи харчове покрай апартамента и този свърши повече от идеална работа. Сега сме поръчали подматрачна рамка лукс да видим с нея ще се оправи ли съня ни. Ако проблема не е в нея ще се наложи смяна на матрака, така че преценете си. Не знам ако го бяхме въртяли всеки месец както ни съветва една консултантка дали щеше да е все още в перфектна форма матрака. Иначе за удобство - тези четири години сме си отспали.. пробвала съм и други марки матраци и този най-добре ни пасваше.

# 101
Лютеницата Брей ми харесва повече тази, която е без кимион.
Аз си направих един списък и започва с боза и шипков мармалад.

# 102
Едам или гауда- 2 бр. по 350 гр- може ли офертите 1+1 да са с по едно от всеки вид или трябва да е само едам или само гауда?

# 103
Едам или гауда- 2 бр. по 350 гр- може ли офертите 1+1 да са с по едно от всеки вид или трябва да е само едам или само гауда?

Може както си искаш. Последния път две еднакви взехме.

# 104
Мерси. А дали го има написано някъде? Blush

Общи условия

Активация на акаунт