КАУФЛАНД - тема 43

• 58 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Мерси. А дали го има написано някъде? Blush

не знам

# 106
  • shumen
Нашия матрак също се слегна.

# 107
  • София
Има ли читаво шкембе по тези вериги? Баща ми иска да му взема от К-нд това на Компас... но им нямам вяра.

# 108
  • Бургас
Взимала съм такова, което да е чисто, не толкова миризливо и което да ми харесва всеки път, но не от Кауфланд. От Лидл е, охладено.

# 109
А на какво има вкус шкембето (приблизително)? Grinning

# 110
  • София
Взимала съм такова, което да е чисто, не толкова миризливо и което да ми харесва всеки път, но не от Кауфланд. От Лидл е, охладено.
Там ни устройва - а каква е цената?

# 111
  • Пловдив
Сварено, нарязано и замразено шкембе вземем от Билла или Т маркет в тарелки от 1 кг. Доволна съм от качеството. Цената е 7 - 8 лв.

# 112
  • оттам, откъдето започва България
Тенджерите със стъклен капак, тавичките и др. неща за следващата седмица са заредени, но като бройки са 5-6 до 7 от вид.
Едната тенджера беше разопакована, но капакът й не пасваше на отвора. Който ще си купува, задължително да проверява и това.

# 113
От тези миналия път успях да видя само малка тенджерка- още първия ден от промоцията...аз ще си чакам пак по-мащабно намаление на Брио Металика (не като последния път когато  от другата им серия имаше много малко бройки, ни касерола, ни тиган за палачинки видях). Сега са намалили 3 бр. много смачкани (изпускани) уок тигана- че кой ще ги вземе със смешните  20% намаление...не знам Joy

# 114
Аз ще се опитам да ида утре за посуда... Ама дали ще ме огрее не знам

# 115
  • у дома...
Агнешко шкембе на Деком взимам от К. Чисто е и не мирише.

# 116
  • Бургас
А на какво има вкус шкембето (приблизително)? Grinning
Ох, ами на шкембе - или го харесваш или го мразиш, средно положение май няма  Joy

За цената, извинявам се, ама паметта ми не е добра и цени не помня Flushed

# 117
  • Русе
Зехтинът 2 за 1 екстра върджин ли е?

# 118
Брада, аз никога не съм опитвала. Правила съм само фалшива шкембе чорба с гъби кладница... Grinning

# 119
Изненада .... 160 грама на цената на 190 промоция Wink

Общи условия

Активация на акаунт