КАУФЛАНД - тема 43

• 57 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Моля ви, оплюйте спрей-мопа, преди да си го купя. Няма да ми е жал за парите, ама ще е още едно нещо, на което да търся място...
Аз си харесах бомбичките Шуменско, много харесваме малки бири.

# 571
Eva+, ако искаш плювки, ей ти малко: от тук и надолу.
По спомени от темите лидълския хвалеха, а от кауфландския се оплакваха, но не съм имала ни единия, ни другия.
Така се каня на парочистачка, а да брулна едни пари и прочета, че много мокри. Пак чета и търся, и, като си помисля, че ще ми седи в килера, меракът ми минава. Но пък докато не пробвам, няма как да разбера, я си представи, че ми върши мнооого хубава работа? Simple Smile

# 572
Лабрекс, благодаря Heart
Парочистачка нямам, но скоро видях как една много скромно облечена жена си грабна една в Лидъл и така щастливо си я гушкаше на път към касата, че и аз се зарадвах. Кой знае колко време е събирала парички за нея Grinningмного ги хвалят, че са добри.

# 573
Бирена мая съм купувала от аптеката. В Кауфланд никога не съм виждала, но не съм и търсила там.

# 574
Да се похваля с моите покупки Simple Smile Сутринта минахме през Клауфанд. Харесахме си пакетите Колгейт паста за зъби 2 за 3.99,  изчистено и замразено шкембе за 5 лв/кг, Колозео сладоледа за 3.29 (а пък другата седмица ще е уж промоция - 3.89 😆) и краставици от късоплодните (другите ни се сториха старички).

# 575
  • София
Не знам дали има хранителна мая в Кауфланд, предположих че би трябвало.
Гледах на здравословния щанд, но нямаше.
Хранителната мая не е бирена мая, но сега погледнах че я продават и в аптеките. Ще се опитам да поръчам в близката аптека. Ако не стане - онлайн.

# 576
Може да се погледне и там където стои хускът, пектинът и други подобни- при нас е малко след био и здравословните храни, но до стената са наредени продуктите...

# 577
Не знам дали има хранителна мая в Кауфланд, предположих че би трябвало.
Гледах на здравословния щанд, но нямаше.
Хранителната мая не е бирена мая, но сега погледнах че я продават и в аптеките. Ще се опитам да поръчам в близката аптека. Ако не стане - онлайн.
Виж по тези еко био мио магазините, там не може да няма.

# 578
  • София
Има хранителна мая в био мио магазините, но с доставката ми излиза на двойна цена. Затова търсех в реален магазин. Освен в кварталните магазинчета, ходя само до Кауфланд веднъж седмично.

# 579
Ама ти не знаеш изобщо дали има, обаче питаш къде стои Rolling Eyes
Попитай на информация дали изобщо я предлагат като продукт, а пък тогава я търси по щандовете, ако има изобщо.

# 580
Има хранителна мая в био мио магазините, но с доставката ми излиза на двойна цена. Затова търсех в реален магазин. .
Ами и аз говоря за реални магазини.
Иначе онлайн, на Ремедиум доставката е 3.60, горе долу нормална цена.
По едно време и аз се бях засилила за взимам, но като и видях цените, се отказах. Поредната модерна глупост. : ))

# 581
Каква е тази хранителна мая? Мая за хляб ли?

# 582
Не, няква друга, която съвсем не е в така широка употреба, че да е задължително да я има в суперите.

# 583
Каква е тази хранителна мая? Мая за хляб ли?
Ето една, всички фитнес гурута я използват Sunglasses
https://zelen.bg/biomagazin/bio-hrani/podpravki-olia-ocet/podpra … -superfoods-100g/

# 584
Дева, на вкус наподобява нещо като смлян пармезан Grinning Не е за хляб и печива. Ръсила съм я върху салати, майка ми си е слагала в храната, в зеленчукови смутита...За мен не е неприятна на вкус, но мога да мина без нея.

Общи условия

Активация на акаунт