КАУФЛАНД - тема 43

• 57 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Цитат на: dolce miele
Някой знае ли горе-долу по колко филийки има в бутеркезето (стори ми се, че е нарязано)?
[/quote
В лидълското бутеркезе са 12.

# 556
  • оттам, откъдето започва България
Сиренето Елена пак ли е от насипното? Отново съм го пропуснала в брошурата, то на компютър толкова и гледам де, друго си е хАртията Grinning

В метална кутия.

# 557
  • Варна
Много благодаря. Пак ще ровя, добре че сте вие. Ох, ясно, то само в събота било, видях.

# 558
  • Русе
Набелязах грил тигана на Spice&soul, Ариана, сладоледите К-класик и евентуално зехтина в събота(ако има кой да ми го купи).

# 559
Леми, благодаря Hug Объркала съм темите Joy

# 560
  • София
Знаете ли на кой щанд в Кауфланд да търся хранителна мая? Миналият път като ходих питах една продавачка, но не знаеше.

# 561
Набелязах грил тигана на Spice&soul, Ариана, сладоледите К-класик и евентуално зехтина в събота(ако има кой да ми го купи).

Аз не виждам такива?

# 562
  • Русе

Аз не виждам такива?
На стр. 6 долу, в левия ъгъл. Кутии по 900 мл.

# 563
Знаете ли на кой щанд в Кауфланд да търся хранителна мая? Миналият път като ходих питах една продавачка, но не знаеше.
Свежата мая се намира около корите за баница. Сухата стои в началото, където са бакпулвери, ванилии и други подобни.
Хубаво би било да те упътят правилно, ама жалко...

# 564
Само че тя пита за хранителна мая, а то е друго. Ако не е сбъркана думичката.

# 565
  • София
Да, за хранителна мая питам. Другата я знам къде е.

# 566
Добре че се заформи дискусията, да науча нещо ново.

# 567
  • shumen
Бпагодаря за брошурата.
Детските платненки здрави ли са?

# 568
А то дали има изобщо в Кауфланд хранителна мая Thinking
labrex, ти нямаш ли кулинарен блог? Скоро се заговорихме с една мацка, че сме фенки на салатата ти от тиквички Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
Според мен ако изобщо има хранителна мая, то тя ще е на щанда за здравословни храни. В Кауфланд на Т.Каблешков в София това е първият щанд вляво веднага след зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт