КАУФЛАНД - тема 43

• 57 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Майки, благодаря ти отново! Най вероятно ще си остана на Деликато, подозирам, че по-интензивният вкус няма да се хареса в къщи. Точно ометох една купа салата подобаващо полята със зехтина, е разкошен е 😋

# 541
Майки, благодаря ти отново! Най вероятно ще си остана на Деликато, подозирам, че по-интензивният вкус няма да се хареса в къщи. Точно ометох една купа салата подобаващо полята със зехтина, е разкошен е 😋
Аз лично само класико познавам, и е уникален дори и само върху капрезе. Не знаех, че става и за меса и др.

# 542
Добре, навихте ме и за Класико 😸

# 543
Абе ти си беше навита и без туй... Stuck Out Tongue Winking Eye
Така си мисля ☺

# 544
Добре, навихте ме и за Класико 😸
Аз много обичам лекия "тревист" аромат- както го описват... Grinning Харесвам и деликато, и класико от италианските зехтини. Не помня някой да ми е нагарчал.
Някой знае ли горе-долу по колко филийки има в бутеркезето (стори ми се, че е нарязано)?

# 545
# 546
Благодаря, bobb! Традицията е спазена. 👍
От новата брошура нищо не ме привлече. Иначе се сдобих с мента в саксия най-после.

# 547
  • Пловдив
Мерси за брошурата!
За мен само филтри и евентуално стъклочистачката.

# 548
Мерси за брошурата, приятно кафе който го пие в момента.
Бира митос, сок Гранини, бреф гел за вц, мокри кърпи, а в събота зехтин.

# 549
  • оттам, откъдето започва България
Аз си харесах протектора за възглавница, сирене "Елена" и бира "Старопрамен".

# 550
  • Варна
Сиренето Елена пак ли е от насипното? Отново съм го пропуснала в брошурата, то на компютър толкова и гледам де, друго си е хАртията Grinning

# 551
Благодаря за брошурата! Набелязах си сладоледа Фамилия, Ариана, маслините, немското масло и евентуално Циф.

# 552
Здравейте, имате ли отзиви за чугунения грил тиган Lava?

# 553
  • Пеликания
Благодаря за брошурата.
Нещата, които са в събота само за София ли са?

# 554
Сиренето Елена пак ли е от насипното? Отново съм го пропуснала в брошурата, то на компютър толкова и гледам де, друго си е хАртията Grinning
На последната страница е сиренето в тенекийка.

Общи условия

Активация на акаунт