КАУФЛАНД - тема 43

• 57 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Последното, което бих казала за това сирене е, че е гадно. За мен е най-разкошното сирене, което съм срещала напоследък в магазинната мрежа. Идеално ми е по всички критерии и не си променя вкуса дори месец след отваряне. Извън хладилник не съм го държала ни отворено, ни затворено.

# 646
Поне " Брей" не е ли 😆😄

# 647
Последното сирене, което ядохме, беше на Маджаров 800гр. вакум на промоция от Кауфланд.
Гадно беше. Сега взехме 3 кутии Елена.
Най-много ми харесва лидълското РС, което е смесица краве и биволско. Бяха го пуснали на 10лв./кг. Чакам пак да го намалят, ама не искат.

# 648
Сирене Елена в кутии ми е любимо, макар, че един път уцелихме не толкова хубава партида. Последният път престоя известно време в хладилника неотворено, и беше станало още по-хубаво. Сигурно си е доузряло там нещо.
Онзи ден взех Лакрима, и имах усещането за някаква масленост добавена допълнително. От друг магазин взех с големи очаквания и едно сръбско в кутия-Майстор Лазар, но беше като гадна и солена фета. 🙀

# 649
Отровно солено е сиренето Елена в металните кутии. Ведрарето,  което в Лидъл е под името Родна стряха,  също е солено. А бе има ли калциев хлорид в състава,  е солено. Пробвайте Верея,  ако го видите на промоция в Лидъл или в Т маркет. Няма да поискате да вкусите вече друго. В момента е намалено в Тмаркет с карта. В Кауфланд никога не го намалят. Редовна цена 6.25лв за 400гр. Освен,  че няма калциев хлорид в състава му,  няма и лимонена киселина,  която придава киселеещ вкус на някои вакуумурани сирена /напр. вакуумираното Елена/.

# 650
  • оттам, откъдето започва България
Сирене "Елена" купуваме отдавна и никога не е било солено (днес взех 2 кутии от Кауфланд, че е намалено).
Лично аз не бих го яла, ако е солено, тъй като не обичам солени храни (дори салатата си не овкусявам със сол).
lu_lu, то вярно, че е въпрос на вкус, но чак такава разлика във вкусовете относно солеността да имаме...
Обещавам да пробвам сирене "Верея".

# 651
Сирене "Елена" купуваме отдавна и никога не е било солено (днес взех 2 кутии от Кауфланд, че е намалено).
Лично аз не бих го яла, ако е солено, тъй като не обичам солени храни (дори салатата си не овкусявам със сол).

Свикнали сте му, ти предимно Елена купуваш.
Аз изкисвам всички сирена от както захранвах детето, и мм научих да яде обезсолено сирене. Innocent
Някои сирена омекват, други си запазват консистенцията.
Сирене Елена в металните кутии не е гадно, от витрината обаче - да.

# 652
Преди взимах само Верея...е, развалиха го.

# 653
  • shumen
Сирене Елена не е солено за моя вкус.
Преносимият охладител и аз харесах„но не знам работа ще върши ли?

# 654
...Преносимият охладител и аз харесах„но не знам работа ще върши ли?

От опит на друг човек - не.
Благодаря за брошурата! Пилешки бутчета може да взема, макар че имам още от предната промоция преди две или три седмици. Друго не ми хареса.

# 655
Вчера не видях яйцата Брей при нас, но днес взех био на Хармония по 20ст. бройката.
Много хубава дъска за гладене взехме - висока, голяма, удобна, с контакт за 23лв.
Седалка за тоалетната чиния взех за 9лв., за да сменя лидълския боклук, който взех преди време - със забавено падане, много симпатична. И четка за тоалетна керамична със същата шарка като тоалетната чиния за 5лв.
Утре отново мисля да ида и да взема и сушилник за дрехи, който ми се стори добър, но днес не го огледах подробно.
Свещички цифри за торта по 2ст.
Нехранителните бяха всичките със задраскан баркод. Вероятно са започнали да чистят складовете, така че се оглеждайте за далаверки и при вас.

# 656
Топ матрак взехме вчера, че известен период ще спим на кухненски диван. Към 60 лева размер 120/200, кауфландка марка. С цип е, хареса ни. Немско производство.

# 657
  • Г. О.
Ние взехме охладител и не сме доволни.

# 658
  • Пловдив
Ние взехме охладител и не сме доволни.
върнахте ли го?
Аз все си мисля, че е като вентилатор  Simple Smile

# 659
Сега си сметнах колко съм спестила от днешните неща, които купихме.
Седалката за тоалетна чиния за 9лв., а в брошурата е била 30лв.

Четката за 5лв., а е била 20лв.

Масата за гладене за 23лв., а е била 60лв.

Общи условия

Активация на акаунт