КАУФЛАНД - тема 43

• 57 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Соул, и аз съм много доволна, колагена се разбива с него за секунди, преди това го гонех по половин час с една лъжица 😸

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 18:54 от Lemy

# 676
  • София/Испания
Купих си протектор за матрак 90/200,много е хубав,доволна съм.

# 677
Това миксерче с кабел или батерии е?

# 678
  • Русе
Какво й стана от горещата вода? Astonished Винаги ползвам гореща вода за мопа.
Степа се и не попива, а аз основно за това я ползвам. С този моп подсушавам банята.

# 679
На мен филето Елена на Брей ми хареса. И при нас вчера беше на 18лв, но днес пак си е на редовна цена. Не е солено, хубаво месо е.
Отдавна не бях минавала през Кауфланд, а тази седмица цели два пъти. Уви, нищо не ме грабва. Днес ходих за царевица, че вчера бързах и грабна само два кочана. Днес беше ужасна. Млада и зърната още непълни. Отказах се и си излязох само със сок Капи. Въпреки че знам колко ужасен е, пак си купих. Ужасен е, няма да си купувам повече.

# 680
Това миксерче с кабел или батерии е?
С батерии-два броя АА, не са включени.
Скрит текст:

"кльощавото" е на Якобс и е мн.по-слабо, не прави плътна пяна за разлика от синьото

# 681
  • На изток от Ада
За моошпа дали имаше резервни гъби? При нас от давна няма от 1 г сигурно.

# 682
Много добър е ! Удържа изпускането на синът ми. След пране няма никаква промяна. Държи и на сушилня

# 683
Лъки, каква бира взе? Сподели, че ти си ни алкохолния гуру. Bowtie
Аз не пия бира. Вино взех совиньон блан, на Куантум,
 а бирата Хайнекен безалкохолна, за шофиращи след плажа.

# 684
  • Русе
За моошпа дали имаше резервни гъби? При нас от давна няма от 1 г сигурно.
При нас(Русе-1) има резервни гъби, но за мопа на Vertex,от тях купувам. За промоционалния не знам дали продават резервни.

# 685
Много добър е ! Удържа изпускането на синът ми. След пране няма никаква промяна. Държи и на сушилня

И на дъщеря ми е хубав, но той е отпреди. Добре обхваща матрака. Не сме го прали още.

# 686
  • Пловдив
И аз минах вчера, ама за Узо Stuck Out Tongue Closed Eyes 
Взех от това на промо, меденки, орео, пр.мляко Олимпус, мъжки шампоан Шаума, царевица. При нас беше мн.хубава и мм много я хареса варена.

Лъки, относно виното Simple Smile...има бутилка бяло /ще снимам като ида пак/ на Телиш, отлежало, и сега е намалена май на 6 и нещо. Така изглежда и бялото.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 07:56 от mystic woman

# 687
  • у дома...
Във втората брошура, за намалени на 50% неща, има миксерче за фрапе на Сапир, на ток за 10 лв. От две седмици съм с такова и се родих!

# 688
Във втората брошура, за намалени на 50% неща, има миксерче за фрапе на Сапир, на ток за 10 лв. От две седмици съм с такова и се родих!

Имам такъв миксер на нескафе на ток е, преди доста години го бях вземала пак беше в промопакет с кутия кафе. Към днешна дата дръжката му започна да лепне, пробвах с мегле да я изтъркам, но се замаза с две думи за контейнера е. Сега се чудя на това с батерийките, гледам дръжката му е пластмасова, май няма да има проблеми с нея.

# 689
  • Варна
Сегашните на ток ли са или на батерии? И с какъв грамаж са кутиите кафе, 200 ли? Че поръчах току-що на ММ да се оглежда като ходи на Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт