КАУФЛАНД - тема 43

• 57 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • In transit
Да ви отклоня малко вниманието от фрапетата...не купувайте бон филе Коко Рико, което е на промо тази седмица. Отврат е! По дърто пилешко не съм яла никога в живота си. То даже не може да е пилешко това, по скоро някоя дърта кокошка. Панирах ги и във фурната ( винаги така ги правя), ужасно е, така се одъвква месото и стана на конци като го срежеш. Толкова е жилаво, че не се яде. Много ме е яд, че взех и два пакета.

# 721
Долче, може ли да измериш твоята чаша колко мл е, моята е от по тесните.
Не ми се вярваше, но до горния ръб чашата ми побира около 370 мл. Simple Smile

# 722
Еми значи пре спокойно може да побере 250мл мляко. Моята защо е толкова малка, ще взема да си купя от новите им чаши.

# 723
Аз слагам 1-2 пръста мляко, останалото студена вода и лед. Обичам фрапето с повече пяна. Simple Smile
Явно всяка година чашите са различни...

# 724
Моята чаша е 250мл и след разбиване ми остава не повече от два пръста място за мляко. Тоест мога да добавя към 30мл мляко. И това е без лед. Ако сложа и лед, то ще е черно фрапе без мляко.

# 725
  • Варна
Не ми се вярваше, но до горния ръб чашата ми побира около 370 мл. Simple Smile
Да, аз мерих един пръст под ръба като го изкарах 300 и нещо.

# 726
Долче, благодаря ти за саможертвата Stuck Out Tongue Winking Eye По рецептата на Даниела ли го прави?
Аз май фрапе не съм пила, ще ме накарате да пробвам, въпреки че не обичам Нескафе и прясно мляко. 😸

# 727
Леми, аз слагам 1 ч. л. нес (с малко връхче), малко вода и разбивам. После добавям 1-2 пръста мляко и останалото е вода и лед. Не е нужно да слагаш много мляко, пак си е хубаво- а може и без него.

# 728
Моята чаша е 250мл и след разбиване ми остава не повече от два пръста място за мляко. Тоест мога да добавя към 30мл мляко. И това е без лед. Ако сложа и лед, то ще е черно фрапе без мляко.

Явно доста го разбиваш и вдигаш пяната нависоко, в таз рецепта пише 4-5см максимум и аз винаги така си го правя.

# 729

Явно доста го разбиваш и вдигаш пяната нависоко, в таз рецепта пише 4-5см максимум и аз винаги така си го правя.

Хванах му цаката в съотношение кафе:вода и наистина чашата се пълни с пяна. Даже по едно време се гаврех с колегите и им наливах мляко в повече и пяната отгоре ставаше с шапка още два пръста над чашата. Голям кеф да гледаш мъже да ближат пяна (без сламка) Joy че да отпият Joy
В интерес на истината напоследък не ми се занимава да правя фрапе и директно наливам млякото в кафето и бъркам със сламка. Само че аз не купувам нескафе, а крема нескафе. По лесно се получава фрапето, не остават гранулки, а и редовно е на промоция в Кауфланд.

# 730
Аз обичам много пяна, днес даже изкарах пяната 1 см над чашата, като сложих всички добавки. 😂 Нямаше проблем, пяната е много стегната.

Леми, смях се с глас на твоите експериментаторски пориви. 😄

# 731
Има ли как да се получи подобие на фрапе ако нес кафето се замени с какао или нещо друго? Ще стане ли фрапе ако се сложи половин чаена лъжичка нес кафе?
По лекарски причини е забранен приема на обикновено кафе, кола, а на въпросната й се пие фрапе.

# 732
В заведенията правят повече пяна за да слагат по-малко мляко. И като сложат 3-4 ледчета и само пяна. Бляк. Ако искате повече пяна сложете повече вода и готово. Аз си го правя със настолна фрапе машина и почти без пяна- не я обичам. Слагам и доста мляко.
1 лъжичка нес кафе
3 захар, че го обичам сладко.

# 733
Има ли как да се получи подобие на фрапе ако нес кафето се замени с какао или нещо друго? Ще стане ли фрапе ако се сложи половин чаена лъжичка нес кафе?
По лекарски причини е забранен приема на обикновено кафе, кола, а на въпросната й се пие фрапе.

Нескафе крема има версия безкофеиново, с червена капачка е. Не съм го пробвала, но не виждам проблем да стане нормално фрапе.

# 734
Може ли снимка на това нескафе крема ?

Общи условия

Активация на акаунт