Парфюмни размисли и страсти - 244

• 41 261
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Страхотни снимки!!!

А видяхте ли Chanel Le Lion!? Animal Lion

# 136
Аз се чудя как Baccarat 540 не е споменаван като национален герой сред дървесните любимци:))) ☺😀
Някой наскоро беше поръчал екстракта на Бакара ,та ме подсети да презаредя и вчера поръчах 3х11 мл рефили,имам си и още около 10 мл от предишните ,така че ще изкарам още 2 години Simple Smile)) За мен екстрактът е по-харесваният от двата,върху мен стои плътен,дълбок ,красив и меден.
Парфюмът обаче върху мен избива на салам Камчия от едно време(ами с риск да ми се посмеете😊😌😅,наистина на това ми мирише ),няма йод и бинт ,ама колбас бол!

# 137
Днес си взех от Нотино козметика+ спреят на Виктория Сикрет- Черния кокос ( който Азалия похвали). Със смесени чувства съм. Първоначално като го пръснах ми натежа, стори ми се твърде сладък, но после като душнах и другия кокос, този пък ми се стори по- хубав. Пръсках Love Spell, много ми прилича на Уоманити (или поне това, което си спомням за него от тест), или си въобразявам...Принципно не го харесвам, но този спрей много ми хареса. За малко да го купя, а сега чета, че е най- купувания...😁 Намирате ли вие прилика, тук Уоманити много се харесва или се бъркам?

# 138
Angel Muse го пръскам от 15-20 см разстояние и сякаш му бяга агресивната част, която забавно бе определена като пикливост, посмях се. 😅
И при мен има само позитиви от него, макар да не ми е в топа го харесвам и понякога определено имам настроение за него.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 18:59 от Kristina Petkova 663207

# 139
Скрит текст:
Аз се чудя как Baccarat 540 не е споменаван като национален герой сред дървесните любимци:))) ☺😀
Някой наскоро беше поръчал екстракта на Бакара ,та ме подсети да презаредя и вчера поръчах 3х11 мл рефили,имам си и още около 10 мл от предишните ,така че ще изкарам още 2 години Simple Smile)) За мен екстрактът е по-харесваният от двата,върху мен стои плътен,дълбок ,красив и меден.
Парфюмът обаче върху мен избива на салам Камчия от едно време(ами с риск да ми се посмеете😊😌😅,наистина на това ми мирише ),няма йод и бинт ,ама колбас бол!
Развелели ме, разсмях се с глас на салама Камчия и се сетих, че на моята сестра, люимият ми  Еликсир на чудесата и мирише на създърма. Sweat Smile

Честети нови карасоти на всички новосдобили се!

dyvaromi, много са сладки минитата, като бонбонки!

# 140
  • Deutschland
Салам казваш 😂
Въпреки дървото не го включих в класацията 🤓, тъй като при мен е основно горчив бадем с лека сладост. Този парфюм няма изпиране, ако попадне върху дрехи.

# 141
Аз съм от прецаканите... При мен е спешна травматология! Веднъж пробвах и Cloud, и качвайки се в колата, мм ме пита, от мола ли излизам или от болница. Rolling Eyes

# 142
На 3та бутилка Angel Muse съм, и не съм усетила и следа от.....телесни течности.
Много любим, а Аngel EdT2019 започва да го догонва.

На фона на прекрасните ви снимки да го е срам човек да пусне фото от счупена камера, но да се похваля с последните си придобивки, които ме вадят от обувките. ❤

# 143
А туберозата на Amouage дали прилича на тази https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Tub-reuse-Vertigineuse-32715.html ?
Моля, ако някой я познава да сподели! Blush

# 144
  • Sofia
А аз имам едно Бърбъри от Елинор, на което му се счупи пулверизатора. Освен да счупя гърлото и да прелея в празно шише, не се сещам за друг вариант. Ако някой има опит и може да сподели не толкова варварски подход, ще съм му благодарна! Flowers Bouquet

Моят начин е чист, без чупене и разглобяване. Нагрявам на свещ метално  шишче и го забивам в пластмасовата част на гърлото,  влиза като в масло.  После тегля през дупката със спринцовка с игла. Ако е голямо шишето  и иглата не стига до долу- втора дупка и изливам в чашка.

# 145
  • Чукарландия
Тъй като не знам какво значи така цитираната тубероза, може ли да назовете известен парфюм с тубероза, да се сетя какво е и харесва ли ми Laughing
Примерно
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Poison-218.html

Poison е парфюм с хубава тубероза. А ето и един с нехубава (за мен) тубероза. Много тежка, мазна и лепкава:
https://www.fragrantica.com/perfume/Madonna/Truth-or-Dare-13756.html

# 146
Днес си взех от Нотино козметика+ спреят на Виктория Сикрет- Черния кокос ( който Азалия похвали). Със смесени чувства съм. Първоначално като го пръснах ми натежа, стори ми се твърде сладък, но после като душнах и другия кокос, този пък ми се стори по- хубав. Пръсках Love Spell, много ми прилича на Уоманити (или поне това, което си спомням за него от тест), или си въобразявам...Принципно не го харесвам, но този спрей много ми хареса. За малко да го купя, а сега чета, че е най- купувания...😁 Намирате ли вие прилика, тук Уоманити много се харесва или се бъркам?

Имам Love spell  на парфюм (или е ЕДТ, не помня) и много го ползвах по едно време, но после ми додея и влача едни 30мл от години, мъничко му остава де, ще го свърша скоро. Много бонбонена прасковка, сладка и безгрижна. Малко е като за тийнейджърка, младежки, почти инфантилно сладичък такъв. Но има склонност и да звучи плоско и синтетично на моменти, май затова и му се наситих. Като цяло си е people pleaser, де. Мисля, че е един от най-харесваните аромати на VS.

# 147
Привет!
Благодарности за новата тема, Денси!
Не съм сигурна, че за дървесните парфюми мога да се включа, но ви чета с голям интерес.
Само исках да ви споделя, защото знам, че друг няма да ме разбере, но откакто пробвах L ombre des merveilles hermes  направо не мога да спя. Такова чудо не ми се беше случвало. Подхвърлих на ММ, че го искам за РД и да е така мил да не ме кара да чакам до юли.... обаче той ми вика "Ееее, че ей го къде е юли, ще потърпиш още малко" Sad
Не знам какво толкова ми хареса в този парфюм, но много, много го искам.

Страхотен е парфюма, наистина! (Edit: добавям името- Hermes L'Ombre des Merveilles)

И аз се влюбих от раз в него, и сън не ме хващаше.
Различен е от мейнстрийма на захарно пачули, чупизъбки, и диабетни коми.
Базата е типичната за серията, но в комбинация с чай е нещо великолепно.
Излъчва някаква тайнствена и мистична сила, може би смолистия нюанс му придава усещане за Тибетски храм....пътува ми се...🏞

Edit: В тонката е магията! Чак сега ме осени музата. Вълшебна тонка, тамян, чай, и смоли, прозрачни като кехлибар.
Това е точно за градско йоги. Оммммм....❤❤❤

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 08:10 от Dez

# 148
Аз приключих с THIERRY MUGLER ANGEL MUSE EDP. Влюбих се в него след първи тест, но не можах да го нося дълго. Много го харесвам от бутилката, но върху мен излизаше една горчива нотка, която я има и в другите Ангели, но ми беше една идея по-силна и ми натежаваше в носенето. При мен трайността беше прекрасна, направо се измарях от него и започнах да го пръскам по дрехите. Красив аромат, но не можах да му се насладя, а толкова ми харесваше бутилчицата Sad

# 149
  • Пловдив
При мен също избиваше тази горчива нотка и не успях да се разбера с ANGEL MUSE. Оставих си едно мини 10мл, да си го припомням отвреме навреме.

Общи условия

Активация на акаунт