Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 333
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Скрит текст:
Цитат
Идол - кой, по-дяволите, ми смеси шампоана и сапуна за ръце, сложи го в стъклена бутилка и го нарече “Идол”?!?!!. Адски тъп и скучен мейнстрийм шампоанесто-сапунест аромат, с който не бих напръскала и най-неприятния ми човек. “Ревю” на блотер.

Това са моите 2 стотинки за Идол, проба миналата година. Така и не пожелах да го пръсна на ръка, защото Ланком ме разочароваха. Grinning С една новогодишна промяна - бих напръскала най-неприятният ми човек, за да мога да му кажа - миришеш като Идол на Ланком - тъпо и скучно. Joy
Изказала съм се доста цветущо, затова го скрих в спойлер. Grinning

Днес разнасям пробичка на Кафе Шантан и нямам търпение да гушна Бадема на ВКА и да си направя манджа с грозде. Grinning

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 10:51 от sunattraction

# 571
Идол не е лош аромат, но наистина е скучен и за мен е подходящ за млади хора или харесващи леки ефирни парфюми. Между другото се продава страшно много и държи цена и онлайн.
Щом So Scandal не се усеща, Идол ще е като въздишка.
Колко пъти пръскате със Со Скандал, за да не го усещате?

# 572
Идол не е лош аромат, но наистина е скучен и за мен е подходящ за млади хора или харесващи леки ефирни парфюми. Между другото се продава страшно много и държи цена и онлайн.
Щом So Scandal не се усеща, Идол ще е като въздишка.
Колко пъти пръскате със Со Скандал, за да не го усещате?
Densi, от сутринта три пъти вече...то това е и причината, поради която години наред ползвах само CK, Rock`n`rose и Addict. Тези парфюми дори при къпане/пране ми се запазваха! Dizzy Face

# 573
  • Sofia
malika$, някой пита ли дали миришеш, влачиш шлейф?

Може ти да си анозмична към парфюма или кожата ти да го изпарява бързо.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 11:43 от sunattraction

# 574
  • София
А какво мислите за Estee Lauder Sensuous и за nude. Явно noir e спрян, последният най - хубав ли е бил? Гледам, че не го предлагат на висока цена по сайтовете и ми стана интересен, пропуснала съм го в годините.

# 575
Можете ли да ми препоръчате парфюм, че в момента нямам възмажност да ходя да тествам. Последните, които използвах бяха La vie est belle и Goldea и много си ги харесвам, но имам нужда от нещо ново, а и малко по- лятно. Simple Smile

# 576
Ами за мен пък Rock`n`rose е ефирно парфюмче...

# 577
Май ще ми спестите пари с Idôle, поне на този етап Simple Smile . Имам доста плодово-цветни аромати, а сега такива ми се носят.
Обмисля Mon Paris Intensement , но ми се иска първо да го тествам. Също и So Scandal. Ще следя вашите мнения.

# 578
malika$, някои пита ли дали миришеш, влачиш шлейф?

Може ти да си анозмична към парфюма или кожата ти да го изпарява бързо.
Ами не усещам шлейф, другите около мен усещали "нещо", абе не е това, което се случва като се парфюмираш. Отчайвам се вече. Дотук няколко парфюма не са ми трайни-Hermes ombre des..., YSL Mon paris, So scandal, Boucheron quatre.., със средна трайност-ЛВЕБ, Мон Герлен флорал, Опиум на YSL. Но пак не се усещат кой знае колко.
Миналия ден пръснах CK сутринта-ами цял ден ухая, взех душ, мазах какво ли не и пак се усещаше и то отчетливо.

# 579
  • Sofia
Аз имах предвид ти да питаш някой около теб, а не обратното. Simple Smile)

# 580
И за мен няма как всички тези различни и наситени парфюми, които е изброила, да не се усещат. Имаш проблем с обонянието, Малика. Парфюмите на Келвин Клайн винаги са ми били като отмити повечето, само за Обсешън имам спомен, че е чук, но той е олд скул школата.

# 581
От по-новите си парфюми забелязвам , че излъчват голяма сила и трайност   This is her и Girls can do everything , но пък и двата съм ги прибрала като неподходящи за летния сезон. Armani si също е много траен върху мен, него си го ползвам все още като вечерен. И на мен ще ми е полезно да чуя отзиви за Nina Ricci L'extase rose absolute и Rose extase. Имам L'extase и съм със смесени чувства. Началото не ми харесва- усещам го като захарен ликьор от розови листа, след това обаче се разгръща много хубаво. Бутилката му е уникално красива и искам и други от серията дори само заради това

# 582
  • Sofia
Хорица, прибрах си Боа Даманда. Веднага се напръсках 4-5 пъти. Просто нямам думи. Нямам. Абсолютен разкош. С главно Р. Не мога да го описвам, просто ще тъна в тази прекрасност на скъпа дървесина, бадеми, лека лимонова щипка и ванилия. Този парфюм може да послужи като сборна дефиниция за - какво е секси, притеглящо, интригуващо, интимно, луксозно, скъпо, магнетично, самоуверено и каквито такива думи ви дойдат наум. нИ мога! Аз съм в парфюмно умопомрачение и тотално желание за самопосегване. Край.😃

Едит: Четвърти парфюм от линията на ВКА и не спират да ме удивляват с креативност и майсторство.

# 583
Оххх, чакам го и аз трепетно! 🤗
Честит!

# 584
Е, значи ми е много странно обонянието. Само три парфюма усещам и това е. Ясно е, че ще продължа с екпериментите, питах околните-"да, усеща се..нещо", това е.
Благодаря на всички,които се включиха, ще се ослушвам за нещо секси, опияняващо и трайно.
Това, последното Боа Даманд..ее, че цена!

Общи условия

Активация на акаунт