Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 303
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
При мен BOUCHERON QUATRE EN ROUGE е много траен, малко ми е по-сладък (но без да ме дразни), супер приятен ми е и го усещам дълго, а на дрехите с дни.

# 601
  • Пловдив
От сутринта съм със So scandal пръснат веднъж върху дрехата ми и не спира да ми се навира в носът, прекрасен и траен за мен🌹

# 602
Приятелка се поливаше по едно време с някой от Scandal-ите и все се оплакваше, че нищо не се усеща, а около нея всъщност беше облак, труден за издържане. Така че явно си е и до обоняние.
Аз пък да се похваля, пристигна ми Spicebomb extreme и мнооого ми харесва засега, особено в днешното мрачно и духовито време. Ще трябва да го поразнося само него, че от нетърпение си направих и аз манджа с грозде сега. Както бях сложила старото синьо Мерве сутринта, а после пръснах за тест и малко от новото, и Лагуната, и като дойде нетърпеливо пръснах и новата придобивка и стана една...JoyJoyJoy Докато бяха само Hermes-ите беше добре, обаче extreme-а е съвсем друга бира. Само аз ли намирам прилики с Tobacco Vanille в него?
Новото Мерве и на мен много ми харесва, но си ми звучи съвсем мъжки, особено в драйдауна. До един момент се усещаше тонката, ама по едно време съвсем се скри и охладня ароматът. Аз тъкмо такива харесвам де Grinning
Лагуната също много хубава, чак се чудя защо толкова много хора май й се мръщят. А и при мен е с доста голяма трайност като за такъв тип аромат, изненадах се приятно. Засега фаворит май ми остава старото синьо обаче, то си ми е любов голяма.

# 603
  • в Кошера

..., а Роз Руж една идея по-млко, защото нещо ми бяга от кожата.
Хвърлила съм око на почти цялата серия, с изключение ня някои и на Мунлайт Пачули - много добър аромат, но при мен бие повече към мъжката част от унисекса.

При мен е много траен, любимец ми е определено. Както и другарчето му от колекцията - Precious Oud. Самички са към момента в шкафа ми, обмислям Ambre Imperial от доста време, но все го изпреварват. Laughing

Купувайте Мансера и Монтал.

Hindu Kush ме отвя на секундата! Разкошен! Yellow Heart

Lancôme Idôle наистина сякаш е по-младежки, показателно е, че дъщеря ми (14 г.) моментално заяви, че го иска само за себе си още като го купих преди време и сега основно него си разнася.

Моята госпожица също припадаше по него, но заради "Кейси под прикритие". JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 604
Моята госпожица също припадаше по него, но заради "Кейси под прикритие". JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Какво по-точно? Скрита реклама ли има? Не съм сигурна дали я знае тази Кейси.. Simple Smile
Но за неопитните носове на тийнките Idôle определено е перфектен! За дългогодишни почитателките на Lancôme наистина не е нещо впечатляващо.

# 605
  • в Кошера
Какво по-точно? Скрита реклама ли има? Не съм сигурна дали я знае тази Кейси.. Simple Smile
Но за неопитните носове на тийнките Idôle определено е перфектен! За дългогодишни почитателките на Lancôme наистина не е нещо впечатляващо.

Лицето на Идол - Zendaya Coleman, която е главната героиня в детския/тийн сериал "Кейси под прикритие". Peace

# 606
Днес съм с Trésor Nude. От няколко дни го нося и разучавам и ми допада доста. Писах и във фрагрантика, че за мен е като по-лека, диетична версия на Trésor A'la folie (харесвам много!) и има голяма прилика с Lancome Idole (като стана дума за плодово-цветни компоти по-рано), но определено предпочитам и за мен по-добър е Trésor Nude, няма я душливо-спарената сиропирана круша, или какъвто там плод беше в Idole. Щеше ми се кокосът  да се усеща повече от 3 секунди, но...Бергамотчето му дава много приятна резлива свежест, без да изменя много "трезорското" по същество.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:47 от tuali

# 607
tuali, много хубави снимки!!

Tyra, аз тъкмо проверих връзката, ясно, мерси, ще питам! Вероятно познава актрисата, дори и да не е гледала сериала. Обича по принцип обича да преглежда видеа на парфюми с рекламните лица..

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:59 от Сиси ♥♥

# 608
  • Sofia
При мен Скандалите на Готие траят с дни, чак ми пречат...
Sunattraction, аз неслучайно все хваля Колекцията на Ван Клийф Wink- с почти всички съм се обзавела, много са ми шик, и не намирам аналог на повечето им аромати, с Пачулито много не се разбирам, на мъжко по- ми бие..
Последната ти придобивка откъде я взе?

Елфрагранс. Simple Smile

# 609
  • Велико Търново
Изкупила си го Wink нищо де, ще дебна.
В твоя чест, пробвах и Еликсира - пръснах на китките, колкото да си припомня аромата. Началото ме "ритна" силно в носа, тежко и с ретро звучене, две фъс на ръцете, а имам чувството, че се носи на талази след мен...С противоречиви чувства съм, чакам още портокаловите корички, карамела и смолите, ама не идват...Добре, че взех 30-ца. Пак ще го разносвам в различно време - топло, студено, влажно, пък ще видим. Рядко си променям първоначалното впечатление от даден аромат, и сега беше така, но пусто любопитство....Ако искаш, ще ти пратя пробичка хубаво да го разносиш, пиши ми, ако решиш Simple Smile

# 610
tuali, правиш едни от най-хубавите снимки! Направо ми се прииска да го купя това бижу само заради тях Simple Smile)
Аз имам питане - какво ще ме посъветвате за Guerlain Vetiver EdT? Търся сух ветивер, притеснява ме да не идва прекалено мъжки.. Също искам да се усеща и да е траен.. не някоя водичка лекичка..

# 611
Благодаря! Ако имаш A 'la Folie, Nude е малко излишен, макар и по-летен по същество. Мен ме изкуши много бутилчето, много красивичко кютуче е, преливат едни бонбобени пудрени цветове 😀
Пак се връщам на Idola - според мен част от успеха му е и компактния, модерно изглеждащ флакон. Трезора е красив за тоалетката, но в чанта никогаш няма да го помъкна това 3 кила стъкло 😂 (не че много разнасям парфюми аз, само ако са мноооого компактни)
Biskvitka, Bois D'amande го има в parfumite-eu, но без опаковка. (извинете за офтопика)

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 16:59 от tuali

# 612
tuali, правиш едни от най-хубавите снимки! Направо ми се прииска да го купя това бижу само заради тях Simple Smile)
Аз имам питане - какво ще ме посъветвате за Guerlain Vetiver EdT? Търся сух ветивер, притеснява ме да не идва прекалено мъжки.. Също искам да се усеща и да е траен.. не някоя водичка лекичка..
ММ ми го ползва, но сега му казах да го прибира, че ми идва тежък в топлото време. За мен си е мъжки, усеща се, веднага разбирам, че ММ с него по шлейфа, който остава. За трайността, може би средна.

# 613
За мен е много мъжки ветиверът на Guerlain. Mм ползва Grey vetiver на Том Форд - той, при добро желание, повече става за унисекс.

# 614
ММ ползва този :
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Bel-Ami-Vetiver-22616.html
Прекрасен е според мен, някой път и аз се пръскам.

Общи условия

Активация на акаунт