Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Радвам се, че я поръчах. Всичко ще ми влезе в употреба. Аз пък се радвам на репелента.

# 271
Мацки, пробвахте ли крема на Monu? При вас получи ли се нещо като "кир" ефект? Пробвах измивания продукт и след него си сложих крема. След 10 минути като си пипнах бузите, да видя дали е попило, при лекото потъркване направо стана като на парцалчета Grin

# 272
Толкова отдавна не съм си взимала никаква абонаментна кутия. Не могат да ме грабнат. Много харесвах кутиите на Кибрит. Още с първата ме спечелиха и поне 6-7 месеца си я поръчвах. Даже ми я носеха девойките в офиса, тъй като им беше близо, та и доставка не плащах. Но тогава имаха постоянно някакви интересни неща - готино портфейлче (което ми е супер удобно), плетена "дрешка" за чаша (предизвика фурор сред колегите), бутилка за вода... С времето започнаха да повтарят и козметични продукти (или да слагат подобни на предишни) и ми изгубиха интереса. Иска ми се отново да намеря такава кутия, в която има козметика, но има и някакви по-интересни продукти - ръчно направени бижута, разделител за книга, интересна чаша...

# 273
  • Стара Загора
Днес получих кутията след 10 дни чакане. Тъкмо бях забравила какво има и пак си се изненадах. Blush

Тази почистваща пудра обаче не можаха ли в по-малки кутийки да ги сложат...Grinning  Иначе и аз имам крем за ръце с лимонена трева, а не продукт за тяло. Единствено това отчитам като забележка - две кремчета, но цялостно съм много доволна. 😍

# 274
  • София
Коя е тази кутия?

# 275
Лятното издание 2 на Фул бокс. А единият продукт аз го нямах в моята кутия. Прикачвам снимка. Какъв е този продукт? Аз си направих абонамент за 3 месеца към my full box , но като отида в профила си, пише, че няма настоящи абонаменти. Моят влиза в сила от този месец.

# 276
Според мен някои от продуктите са заменени, защото е поръчана извън срока за поръчка и продуктите на Bubble T не са 2, а един - душ гела е на Faith in Nature.

# 277
  • Стара Загора
Душ гел е това. Мирише страхотно на грейпфрут и мандарина за мен, макар да е с dragon fruit. Simple Smile

# 278
Поръчах си две кутии, една Мини и една с 9 продукта. Червилото на Боби Браун явно е подарък.

# 279
  • Пловдив
My full box направи си сам отново ❤️❤️❤️

# 280
Някой поръчал си Кибритската кутия на Brave New Hair?
Интересно ми е дали съдържанието вътре е едно е също.

# 281

Във фб имаха снимка какво има вътре.
Аз днес се абонирах за Кибрит 3м. Не съм поръчвала от тах

# 282
  • София
Моите Кибрит седят в Еконт от началото на седмицата, нямам време да ги взема. Иначе кутията Brave New Hair е еднаква. Поне така е обявено.

Аз чакам снимки на юлската MFB, ако някой я е поръчал. Wink

# 283
  • Варна
Да едно и също е но има плик със много мостри на различните продукти.+    + кутията юли

# 284
Моите Кибрит седят в Еконт от началото на седмицата, нямам време да ги взема. Иначе кутията Brave New Hair е еднаква. Поне така е обявено.

Аз чакам снимки на юлската MFB, ако някой я е поръчал. Wink

Аз имам и един плик с мостри на маски, шампоани и балсами та затова се зачудих дали има във всички кутийки.

Общи условия

Активация на акаунт