Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 194
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Аз много харесвам палитрата, по принцип е за лице, но аз я ползвам за очи. Цветовете са много приятни и универсални! Simple Smile

# 376
Аз много харесвам палитрата, по принцип е за лице, но аз я ползвам за очи. Цветовете са много приятни и универсални! Simple Smile

Как така? Не са ли сенки? 😃 Може ли снимка, за да ги видя по-хубаво цветовете? 😊❤️

# 377
Имам 2 от изброените.Все още не съм ги ползвала,но като цветове са универсални.Палитрата е хайлайтъри,става за всичко.

# 378
Хм.. в сайта изглеждат матови, не лъскави 🤔
Лелее, докато избера продуктите.. 🤦
Щеше да е супер ако имаше повече гримчета.
Мисля иначе да взема спиралата и ощната линия/молив на Кико.

# 379
То пише палитра хайлайтъри на опаковката. Не са матови изобщо. Проверете ги в гугъл за повече снимки, да си ги представите по-добре.

# 380
Да, матов хайлайтър си е оксиморон. Grinning

# 381
Не съм прочела надолу. Само палитра и веднага реших, че са сенки 😃😅
Ама снощи късно я гледах и съм оправдана, че не съм догледала 😅

# 382
Тази марка Clean me e английска,на Holland and Barret,много им са хубави нещата,с изчистен състав,доколкото е възможно,vegan and vegetarian,има в серията освен шампоан,балсам,душ гел,паста за зъби и вода за уста,на цена са 2.50 £, без пари направо.

# 383
Да и аз много ги харесвам, особено тази серия - супер освежаваща е. Слагат в малкия си джоб всички скъпи био, органик шамоани и балсами, които съм пробвала.
Много искам да пробвам твърдите им сапуни-шампоани, но ми идват малко скъпи...

# 384
  • Пловдив
Кой е цвета на червилото на Bellapierre 😇
Новата ми MFB с продукти по избор.

# 385
  • Варна
Внимавайте с кремовете на Gatineau, че са за по зряла кожа  поне 40- 45+
С палитрата на Бела Пиер не се разделям никога, любима ми е. Simple Smile

☀️ SNEAK PEEK ☀️ През Август в BelleBox ще откриеш Leave-Мe-Оn Summer Мask на стойност 76 лв от любимите ни @mudmasky

Защо е уникална 👉 Тя е първата маска, специално създадена за нуждите на кожата по време на горещите летни месеци.

⛱ SPF-15 осигурява защита срещу изключително вредните за кожата UVA и UVB лъчи.

💜 Формулата предпазва, подхранва и хидратира кожата, без да я омазнява и без да запушва порите.

🙌🏻 Предпазва кожата от преждевременно състаравяне.

🌼🌸🌺 Leave-Me-On Summer Mask съдържа натурални съставки като екстракти от летни цветя, Мароканска глина расул и щадящи кожата SPF филтри.

💫 Маската е подходяща за ежедневна употреба и за всички типове кожа.

👉 Преди да излезеш от вкъщи просто нанеси тънък слой върху кожата на лицето и я остави да действа.

🐰 Cruelty-free

# 386
Caprisha, Moddy  rose е цвета

# 387
  • Варна
Кутията на Кибрит е с изчерпано количество за месец август, ако на някой му се окаже излишен продукта от  Avant Skincare, нека ми пише на лично, защото най-вероятно ще искам да го купя Simple Smile

# 388
От много чудене и маене какво да взема, дали сама да си направя кутия, дали да е августската, дали make up, най-накрая реших да поръчам make up, защото в Кибрит е бяла козметика, да не ми дойдат множко и да събират прах (имам 3,4 крема 🤣) реших и поръчах make up.
Дано да има хубави неща. Искам спирала, сенки и хубави червила 🤣

# 389
Верно си става някакво затрупване... Аз където съм сравнително нова с кутиите, имам макс 5-6 кутии се чудя с кое по-напред да се намажа, някои продукти даже не съм пробвала, не знам кога и ще стигна до тях...Август очаквам 4 😁 Голяма зарибявка са Simple Smile Утешавам се тук в групата, че не само на мен действат така 😛

Общи условия

Активация на акаунт