Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 198
  • 753
  •   2
Отговори
# 360
Къде ги гледате тези best вариации на мфб? Нищо не виждам в сайта.
Хареса ми това, че може да си избираме по няколко неща от категория за сметка на друга, когато си правим сами кутия. Пишете им във фейса, така ли? Като нямам абонамент да не ми се направят на интересни или важи за всички?
Относно околочния oxygen glow на филорга аз именно заради озаряващия ефект го слагам сутрин, вечер слагам друг. Даже в описанието му онлайн си пише, че може и като хайлайтър да се ползва Simple Smile

# 361
greenbabybee, best вариациите са в секция Специални издания!
Няма такова нещо да се правят на интересни, напротив много са мили независимо дали имаш или не абонамент. Избираш си от всяка секция продукт, и после в забележка им пишеш кой продукт от съответната секция с кой друг го заместваш. Имаш правото да сменяш до два продукта.

# 362
За My Full Box кода за отстъпка до офис на Спиди в бележките към поръчката ли се пише?

# 363
Много благодаря. Ще се възползвам. Кутията за август е изкушаваща заради пълноразмерните продукти...и best вариациите също, а уж не съм по изненадите 😁

# 364
По колко продукта слагаха в специалните си издания МФБ?  Много се изкушавам и от двете им Best предложения.

# 365
Обикновено в кутиите за 35 лв. са по 6-7 продукта, а в тези по 39 лв. са 10 продукта.

# 366
Гледам, че има кутия само с грим от специалните издания. Или бъркам? 🤔
Някой взимал ли е и какво слагат вътре?

# 367
Това е нова кутия, как да я е взимал... Smile
То си пише: най-харесваните продукти, които са се падали в китията + някои нови.
На Too Faced предполагам, че ще бъде спиралата, която бяха пуснали през февруари...но може и друго да е.
Аз много харесах френския крем на Пиер Рико и ще си поръчам беста с бяла козметика, за редовната имам абонамент.

# 368
Това е нова кутия, как да я е взимал... Smile
То си пише: най-харесваните продукти, които са се падали в китията + някои нови.
На Too Faced предполагам, че ще бъде спиралата, която бяха пуснали през февруари...но може и друго да е.
Аз много харесах френския крем на Пиер Рико и ще си поръчам беста с бяла козметика, за редовната имам абонамент.

Ами нова съм, не съм взимала от тях кутия и не знам какво са имали.. 🤣
Понеже си поръчах Кибрит за август сега съм в чуденка каква кутия на full box да взема..
Дали да е за август, дали аз да си избера нещата или такава с грим.. 🤔🤦
Откачена работа е това моето 🤣

# 369
От къде купувате корейска козметика.
Аз съм малко пас на кутии, че се затрупах с продукти. А те пускат супер неща в кутиите по избор, ама за сега стискам Simple Smile
Makeup.bg
Ankoreanstore Simple Smile

# 370
Както винаги съм доволна,myfullbox с 9 продукта по избор.

# 371
  • софия
Аз много се чудя дали да поръчам изданието на Фулбокс с гримове.

# 372
Аз най-накрая поръчах myfullbox - кутията за Август и специалното издание с гримове пък каквото - такова. Simple Smile

# 373
  • София
Аз редовното и специалното с бяла козметика. Simple Smile

# 374
Аз май реших да си направя кутия, понеже Кибрит ще е изненада и да не се затрупвам с еднакви неща така като не знам какво ще има в кутиите.

Само ако може да ми помогнете като ми кажете от тези трите кое да взема, кое сте ползвали и сте доволни ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт