Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 201
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Могат да заменят продукти от 2 категории, ако им пишеш.. и продуктите много бързо се изчерпват, за това не ги виждаш Grinning

Във фейса мога ли да им пиша? Бих желала да не взимам от две категории, а по две неща от други ктегории. Може ли?
И да ми кажете дали спиралата на Кико от 5мл е хубава.
Също так да попитам какъв е този успокояващ гел с алое? Хубав ли е? Не пише душ гел ли е, лосион ли е.. 😃

# 346
Да, на всичките ти въпроси. Grinning
Отговарят много бързо във фейсбук, пиши им.
От спиралите имам няколко такива, хубави са - не ми дразнят очите, а моите са много чувствителни.
Гела си е гел от алое, след баня го ползвам, ухае страхотно, бързо попива.

# 347
Гелът от алое го ползвам за след плаж и е супер Simple Smile

# 348
Ама много ги взимате тези Филорга. Аз имам също разни мини-та, но все не стигам до тях. Явно са много добри. Simple Smile

аз пробвах техния крем за очи Time filler и не беше нищо особено, според мен не си заслужаваше цената
Взех го за фини линии и против тъмни кръгове
Сега съм с корейски крем и е много по -добър (https://www.yesstyle.com/en/secret-key-starting-treatment-eye-cr … ml/pid.1046026748)

Пробвах и тази маска ,Meso mask,  и не забелязах особен ефект...
Може би просто са за по - възрастна кожа не знам.( аз съм на 29)
Някой друг да сподели впечатления

И също какво мислите за Gatineu?

# 349
Аз най-много харесвам Sleep and Peel на Филорга, също и мицеларната им вода, пробвала съм почти всичко. На 34 съм. Oт MFB обаче си накупих много неща на Gatineаu и да ви кажа честно напълно сравними са с Филорга и цените им са по-поносими. Пилинга им например е много по добър за мен от всички маски на Филорга, които съм пробвала. Гледам, че са заредили и Aquamemory маската на Gatineаu в кутиите по избор. Определено ще я пробвам и нея.

# 350
От къде купувате корейска козметика.
Аз съм малко пас на кутии, че се затрупах с продукти. А те пускат супер неща в кутиите по избор, ама за сега стискам Simple Smile

# 351
Здравейте,
не успях да разгледам всички страници на всички теми и честно от това което прочетох съм объркана.
Възможно ли е да си взема кутия без да се абонирам? И ако е възможно бихте ли ми предположили кутия. Интересувам се главно от бяла козметика, ползвам витамини, а дали сама да избирам продуктите или не, ми е все тая стига да си заслужават и да са за моята кожа. 
Също така не желая да са с предплащане иии да са макс 25-30лв

# 352
Възможно ли е да си взема кутия без да се абонирам? И ако е възможно бихте ли ми предположили кутия. Интересувам се главно от бяла козметика, ползвам витамини, а дали сама да избирам продуктите или не, ми е все тая стига да си заслужават и да са за моята кожа.
Също така не желая да са с предплащане иии да са макс 25-30лв
Възможно е, повечето кутии могат да се купят като еднократна поръчка, аз така процедирам. Нямам абонамент към нито една кутия, купувам тогава, когато има останали бройки за съответния месец и продуктите вече са разкрити тук. Също така си правя по избор от My Full Box.

За цената, Good Box и Marvital мисля само влизат в диапазона ти, Кибрит и My Full Box са между 35-40 лв.

За препоръка, те съветвам да следиш в My Full Box какво разкриваме. Често има останали бройки от месечните кутии, които може да поръчаш, вече знаейки дали ще ти допаднат. Освен това, можеш да следиш селекцията им в "направи си сам", обновяват я редовно и можеш да заменяш до 2 продукта, които не би ползвала.

Кибрит също пускат останали бройки макар и по-рядко.

Останалите кутии, ако помня правилно, бързо се изчерпват или нямат опция за поръчка след датата на раздаване.

От къде купувате корейска козметика.
Аз лично директно от Корея, от корейски сайтове за козметика.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 21:39 от Reddish Brown

# 353
  • Стара Загора
Някой ме питаше за безплатната доставка на My full Box, на сайта си има кода.

За Кибрит да разбирам че няма как да се избегне? Sunglasses

# 354
На мен много ми хареса oxygen glow околоочен на Филорга. Супер е на усещане и с лек озаряващ ефект, няма нужда от коректор под очите с него.

# 355
И аз харесах този околоочен 😀 а по принцип колко често се слага? Засега го ползвам само вечер, та за озаряване не мога да се изкажа.
Аз питах за кода за безплатната доставка, когато поръчвах имаше само за месечните кутии, но не и за направи си сам.

# 356
  • София
Кибрит нямат безплатна доставка.

My Full Box пуснаха специалните издания - Best Skincare и Best MakeUp.
И разкриват продукт на The Ordinary в кутията за август. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 10:07 от bebsun

# 357
  • Варна
Благодаря за инфото. Този месец си поръчах Кибрит Август и My Full Box The Best Skincare и Кутията За Месец август Simple Smile

# 358
За My Full Box кода за отстъпка до офис на Спиди в бележките към поръчката ли се пише?

# 359
Хем искам са си направя сама кутия, хем сега се чудя дали да поръчам My full box август.
Дайте съвет 🤣
Ако сега поръчам кутия за август тя ще дойде между 15 и 20 август, така ли?
Ох, много се чудя кое да избера 🤣
Помощ! 🤣
Иначе поръчах кибрит за август. Страх ме е да няма сходни неща..

Общи условия

Активация на акаунт