Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Е ... все пак, не е баш същото Laughing да не си доволен е едно, но да не си взимаш кутията от куриера и да вкарваш фирмата в разходи, заради твоите прищевки е доста некоректно... Според мен, де.
Гледам обаче, че е масова практика, например в темата за H&M редовно се дават съвети да не се взимат пратки и да се връщат обратно... Аз бих се чувствала доста неудобно.
Затова трябва да сложат плащане с карта, както в Европа,  много байганьовско поведение да не си вземеш кутията

# 331
Е ... все пак, не е баш същото Laughing да не си доволен е едно, но да не си взимаш кутията от куриера и да вкарваш фирмата в разходи, заради твоите прищевки е доста некоректно... Според мен, де.
Гледам обаче, че е масова практика, например в темата за H&M редовно се дават съвети да не се взимат пратки и да се връщат обратно... Аз бих се чувствала доста неудобно.
Затова трябва да сложат плащане с карта, както в Европа,  много байганьовско поведение да не си вземеш кутията

Не смятам да се оправдавам, но който е запознат с 3 месеца повтарящи се кутии естествено, че ще му писне пък от "Байганьовските" номера на българските търговци / в случая предлагащи бюти кутии/. След получената си критика Bellebox-а веднага и набързо преустановиха дадената марка продукти в кутиите си.

# 332
При Белбокс критиката е била градивна обаче,в чужбина първо си вземат парите,После ти носят кутията в къщи и не можеш да я откажеш,плащаш и взимаш независимо дали ти харесват продуктите или не.

# 333
По спомен Pink Dress имаше желание да заплати транспортните разходи на кутията, но от Спиди ѝ бяха отказали.

# 334
Така си беше. Спиди отказаха да си платя разходите за връщането защото кутията няма преглед. Май темата в някои случай предопределя избора ни на кутия.

# 335
Така си беше. Спиди отказаха да си платя разходите за връщането защото кутията няма преглед. Май темата в някои случай предопределя избора ни на кутия.
Защото не може просто така да се връща, трябва първо да се говори с търговеца, такъв е реда.Спиди не могат да връщат пратки без неговото съгласие.

# 336
Новата ми MFB с продукти по избор.

# 337
Как по две червила ги избирате? На мен от категория ми дава само по едно да избера..
И вашите неща не ги виждам ..🤔

# 338
Могат да заменят продукти от 2 категории, ако им пишеш.. и продуктите много бързо се изчерпват, за това не ги виждаш Grinning

# 339
Ново видео на Светлана с отваряне на мистериозна кутия с грим. https://www.youtube.com/watch?v=QOkcHnA-4Gk
Много ми е симпатична Светлана. Не е някаква префърцунена кипра, не се прехласва, да охка и ахка. Много обективно мнение има за продуктите. Дано да й потръгне канала.

# 340
Само крема за тяло и серума This work не са налични.Друго всичко го има в кутията с 9 продукта.

# 341
  • София
Ама много ги взимате тези Филорга. Аз имам също разни мини-та, но все не стигам до тях. Явно са много добри. Simple Smile

# 342
Ама много ги взимате тези Филорга. Аз имам също разни мини-та, но все не стигам до тях. Явно са много добри. Simple Smile
Единствената западна марка козметика, която майка ми превъзнася (основно ползва корейска козметика понеже) е Филорга. Познай при кого отиват всички минита от кутии. Joy

# 343
Аз съм им фенка от години,имам доста пълноразмерни,но за проба или път минитата ме устройват  идеално.

# 344
  • Варна
Ти решаваш, кога да спреш своя абонамент
Aко не си доволна, можеш да прекратиш своя абонамент напълно безплатно, когато решиш. Единственото, което трябва да направиш е да ни пишеш на hello@bellebox.bg преди да сме изпратили поредната кутия към теб.- Копирано е от сайта. Та щом едната страна не спазва условие по сделка, с което предварително се е съгласила, то другата е в правото си да прекрати всякакви търговски взаимоотношения.Толкова по тоз въпрос. Wink Кутията може да се поръча и след като е пусната по офисите и сме качили снимки тук, а не в движение да решава, че и претенции после ха-ха.

Общи условия

Активация на акаунт