Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 217
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И аз в момента в страницата им във ФБ в Отзиви не препоръчах страницата, като качих линка към видеото на Светлана. Да видим дали ще го изтрият. Аз съм АА в ФБ
Трият се отзивите ни, моя го няма а и други липсват, няма да стане така направо докладвайте, че здраво манипулират с тази си опция Simple Smile Hi Бистра,
Your recommendation on Pick N Dazzle България was removed because it goes against our Community Standards. We encourage you to review these standards to learn more about our policies.
Thanks,

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:19 от Bistra Kostadinova

# 316
Много им се чудих на Pick N Dazzle, но нещо не ме грабнаха...Сега съвсем ме отказаха. Преди време имаше нещо подобно за Беле бокс-а. Една влогърка им задала въпроси относно оригиналността на продуктите, нещо и се издразни ли и и спряли абонамента без дори да я уведомят. Говорила с някакъв мъж, нещо от сорта на това, че като потребител има право да пита и уж щяли все пак да и изпратят. Момичето отишло на място в офиса да я търси - нямало кутия за нея. Пак звъняла, онзи чехльо и казал, че колежките му единодушно решили, че не искат да и изпратят кутия. Много се възмутих тогава! Довечера ще се разровя да открия и ще го постна.

# 317
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=ZwyIVd6wcQU ето го видеото, но после са и пратили кутията и сама се отказа от абонамента защото много от нещата и се повтаряли с една английска кутия, за която е абонирана Simple Smile

# 318
Същата идилия бе и с Bellebox през юни, като три поредни кутии имаше почти идинтични продукти на една марка. След лично съобщение във ФБ, в което пиша, че не желая да прекратявам абонамента, но пък се отказвам от юнската кутия резултата бе същия - спрян абонамент през юли без предупреждение!

# 319
https://mygorgeousbox.com/
Не съм чувала нищо за тази кутия. Сега ми изпадна в инстаграм. Знаете ли нещо за нея? 🤔

# 320
Е ... все пак, не е баш същото Laughing да не си доволен е едно, но да не си взимаш кутията от куриера и да вкарваш фирмата в разходи, заради твоите прищевки е доста некоректно... Според мен, де.
Гледам обаче, че е масова практика, например в темата за H&M редовно се дават съвети да не се взимат пратки и да се връщат обратно... Аз бих се чувствала доста неудобно.

# 321
My Gorgeous Box сме я обсъждали преди, в темата има(ше) потребителка, която редовно си я купува(ше). Лично на мен ми идва скъпа, особено за кутия изненада дето не знам с какъв състав са продуктите и дали ще ми харесат.

# 322
My Gorgeous Box сме я обсъждали преди, в темата има(ше) потребителка, която редовно си я купува(ше). Лично на мен ми идва скъпа, особено за кутия изненада дето не знам с какъв състав са продуктите и дали ще ми харесат.
Мерси. Аз съм сравнително нова и прегледах само последните две теми, но не помня да съм видяла мнение за нея.
Все пак блсгодаря 😊

# 323
  • Варна

Хриси, аз и сама си избирах продуктите във шест поредни кутии. Направих си 6 месечен абонамент от 35лв. първата кутия ми я избраха те и ми сложиха металически сенки и червило на фейс зиро, без изобщо да съм отбелязвала, че искам грим, а в бюти профила си бях написала, че харесвам натурални и светли сенки, те ми изпратиха тъмно кафяви с метален ефект, който ненавиждам-поне розовите(принцес) да бяха ми изпратили като за началото на лятото, но не. Изпратиха ми боди лосион за 7лв. на Vivian Grey, който е уж натурален, но не спираше да ме сърби след нанасянето му, душ пяната на TREETS TRADITIONS беше в травъл р-р и изобщо не ми допадна (синята). От цялата кутия само една емулсия си ползвах с удоволствие и толкова, червилото беше старо и най-вероятно с изтекъл срок. За последната кутия от абонамента и за новата едномесчна, с която исках да се снабдя с празничен грим съм писала достатъчно в предишните теми- (счупени, изсъхнали, негодни за употреба неща), с което ме загубиха като клиент, защото  си намерих любими продукти и исках по-скъп абонамент, но се отказах от тях.
Аз избирах повече парфюми и затова нямах такива изцепки от тях.

# 324
  • Стара Загора
Дами, има ли някакъв код за отстъпка на Кибрит? При My full Box доставката излизаше безплатна. Simple Smile

# 325
Как я направи безплатна, аз не можах?

# 326
MFB подготвят изненади...
Скрит текст:

# 327
  • Варна
Ново видео на Светлана с отваряне на мистериозна кутия с грим. https://www.youtube.com/watch?v=QOkcHnA-4Gk

# 328
Не съм впечатлена от продуктите в кутията.

# 329
Леле, много неприятен тон! Това изобщо излиза от всякакви норми за официална комуникация, и то от страна на бранд! Те са международна компания, чудя се в България знаят ли как ги представят...
За мен те винаги са били преекспонирани и преотстъпени.Сега още повече си затвърдиха репутацията с това поведение

Общи условия

Активация на акаунт