Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Много са зле, махленско поведение. И тук в темата имаха подставено лице, което се опитваше да ги рекламира... на същото махленско ниво...

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 17:51 от jazzzzy

# 301
  • София
Никога няма да поръчам тяхна кутия. Ненавиждам махленско, злобно и просташко поведение и  смятам, че бизнес, чиито управители или служители си позволяват подобно, нямат място на пазара.

# 302
Аз се чудя дали да не го прекъсна, толкова съм шокирана :Х никаква култура на комуникацията, все едно са взели някаква 12 клас да ги представлява в социалните медии. Много е неадекватно!

# 303
Не съм си и помисляла да поръчам кутия от тях. Лайкнала съм ги във фейса и винаги са ми се стрували някак съмнителни и неискрени. Веднага махам лайка.
Светлана ми е адски искрена и естествена влогърка. Единствената, която следя и гледам Simple Smile

# 304
О, такива като тия ги заклеймявам веднага! Joy

# 305
  • Варна
Ужас! Гледайте какво правят някои хора щом чуят не много хубав отзив за продукти, които слагат в кутиите си https://www.youtube.com/watch?v=erAlj96V4yA
Ужас! Сега го изгледах и нямам думи. Много са зле тия хора и как се обясняват  само. Сами се закопават. Аз два пъти си прекратявах абонамент към тях, без да са свършили всички месеци, защото оставах разочарована. Продуктите им не отговаряха на цената на кутията. Вече пък съвсем няма да поръчам нищо от тях.

# 306
На мен също ми бяха писали на лично съобщение да променя името да е с голямо N вместо с малко тук в темата на първата страница. Laughing
Имаше и други неща след това, но няма да навлизам в подробности. Много разочароващо отношение, наистина, а ги харесвах!

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 03:12 от H0uSse_Baby

# 307
И аз така съм си прекрагявала абонаменти - три пъти 😄. Просто ако не си избера сама нещата за кутията, не става. Но не това е проблемът за мен, защото има доста неща, които харесвам - просто това отношение го няма никъде... партньорите им от другите страни под същото име ще умрат от срам, ако видят нещо подобно. То на мен чак ми стана неудобно. Толкова ли е трудно просто да се държиш като професионалист...
Ужас! Гледайте какво правят някои хора щом чуят не много хубав отзив за продукти, които слагат в кутиите си https://www.youtube.com/watch?v=erAlj96V4yA
Ужас! Сега го изгледах и нямам думи. Много са зле тия хора и как се обясняват  само. Сами се закопават. Аз два пъти си прекратявах абонамент към тях, без да са свършили всички месеци, защото оставах разочарована. Продуктите им не отговаряха на цената на кутията. Вече пък съвсем няма да поръчам нищо от тях.

# 308
  • Варна
Ами нека всеки, който е възмутен от поведението на българските представители на марката, да копне видеото в секцията с препоръки, като разбира се НЕ препоръчва абонамент към Pick N Dazzle България Simple Smile Нека колегите им от другите страни видят, какви хора ги представляват тук! Може и да им докладвате страницата. https://prnt.sc/tl0t2r

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 09:55 от Bistra Kostadinova

# 309
Тази не ценят клиентите си, а очакват ние да ценим боклуците, които ни натрапват когато ни избират продуктите те ха ха. Няма такава наглост. Напълно подкрепям съботажа на страницата им и се надявам повече хора от тук да се включат за да им свалим огромното самочувствие без покритие. 👎👎👎

# 310
  • Варна
И аз така съм си прекрагявала абонаменти - три пъти 😄. Просто ако не си избера сама нещата за кутията, не става. Но не това е проблемът за мен, защото има доста неща, които харесвам - просто това отношение го няма никъде... партньорите им от другите страни под същото име ще умрат от срам, ако видят нещо подобно. То на мен чак ми стана неудобно. Толкова ли е трудно просто да се държиш като професионалист...
Наистина при тях не става без сам да си избереш продуктите. Чак се чудех, когато другите ги хвалеха в видея, че били най добрите на пазара. Отношението им към клиентите не приляга на така наречените най добри. Да не говорим, че има по евтини кутии с много по добри продукти.

# 311
  • Варна
🌻 В кутията за #август те очакват 6️⃣ прекрасни изненади на обща стойност над 250лв! 🤸🤩
🤗 Обещахме ти #еуфория и сме сигурни, че наличието на продукт от Avant Skincare ще предизвика точно това... 🙈

🧳🚙 И защото си заета с планове за лятно бягство, ние ще се погрижим да бъдеш сияеща и вълшебна за всеки повод...👒

🍹Открий новото ни издание за супер #ваканция!
Хриси, аз и сама си избирах продуктите във шест поредни кутии. Направих си 6 месечен абонамент от 35лв. първата кутия ми я избраха те и ми сложиха металически сенки и червило на фейс зиро, без изобщо да съм отбелязвала, че искам грим, а в бюти профила си бях написала, че харесвам натурални и светли сенки, те ми изпратиха тъмно кафяви с метален ефект, който ненавиждам-поне розовите(принцес) да бяха ми изпратили като за началото на лятото, но не. Изпратиха ми боди лосион за 7лв. на Vivian Grey, който е уж натурален, но не спираше да ме сърби след нанасянето му, душ пяната на TREETS TRADITIONS беше в травъл р-р и изобщо не ми допадна (синята). От цялата кутия само една емулсия си ползвах с удоволствие и толкова, червилото беше старо и най-вероятно с изтекъл срок. За последната кутия от абонамента и за новата едномесчна, с която исках да се снабдя с празничен грим съм писала достатъчно в предишните теми- (счупени, изсъхнали, негодни за употреба неща), с което ме загубиха като клиент, защото  си намерих любими продукти и исках по-скъп абонамент, но се отказах от тях.

# 312
Pick N Dazzle трият коментарите!!!
Браво, думи нямам. Нарочно правилно им пиша името, да им излезе на хората при търсене в мрежата.

# 313
И аз в момента в страницата им във ФБ в Отзиви не препоръчах страницата, като качих линка към видеото на Светлана. Да видим дали ще го изтрият. Аз съм АА в ФБ

# 314
  • София
Егати, смешковците.
Аз се бях зачудила да поръчам кутията плащаш 1, получаваш 7, заради продукта на Cocosolis, но освен него пък нищо друго не ме грабна в кутията и се отказах. В Goodbox 2-3 пъти имаше техен продукт и то на по-ниска цена. След отношението им, със сигурност няма да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт