Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 57 220
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Направи си сам на My full box

# 286
  • Варна
Най-после се реших да поръчам от My Full Box две мини. След колко време пристигат по принцип?

# 287
  • София
Веднага ги пращат, сигурно още в понеделник

Днес трябва да са получени месечните им кутии. Някой не я ли взе вече, че ми е много любопитно? 😊

# 288
  • Варна
Вече получих известие от Спиди

# 289

Ето това е съдържанието на юлската кутия на My full box. Бустерът  на  Elizabeth Arden  явно е подарък, защото съм с абонамент. Доволна съм, но този месец кутията на Кибрит ми хареса повече.

# 290
Panteleymonova, когато си с абонамент всеки месец ли правиш отделна поръчка за кутия? Аз доколкото разбрах от написаното в сайта, когато се абонираш не се прави отделна поръчка. Този месец си направих абонамент и получих потвърждение за него. Но не са ми изпратили кутия.
А за кутиите по избор има ли някаква отстъпка или бонус продукт за клиентите с абонамент?

# 291
Щом си се абонирала и имаш потвърждение са ти я изпратили, може би в понеделник ще е при теб (питай ги - бързо отговарят и са много отзивчиви), не се прави поръчка, те ти я изпращат всеки месец. От кутиите по избор има бонус продукт и 1 лв отстъпка.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 16:01 от jazzzzy

# 292
Jazzzzy, благодаря ти!
Поръчах кутия по избор, но нито получих отстъпка, нито бонус продукт. Ще изчакам до понеделник и ако не ми изпратят кутията ще им пиша.

# 293
  • София
Юлската кутия е доста слаба. Anguished С тези минита...

# 294
Аз не успях днес да си взема кутията, но видях снимката и да ви кажа нещо не съм възхитена. За първи път поръчвам и малко се разочаровах. Въпреки, че реално всичко ще ползвам, не очаквах толкова миниатюри.

# 295
На мен червилото-гланц на Стила много ми хареса, страхотно е! Гел лака на ciate също ми е интересен.

# 296
  • Варна
Ужас! Гледайте какво правят някои хора щом чуят не много хубав отзив за продукти, които слагат в кутиите си https://www.youtube.com/watch?v=erAlj96V4yA

# 297
Аз си взех направи си сам с 9 продукта, МФБ, и мини на Филорга.
Нямаха един от продуктите и веднага ми писаха да избера друг, комуникацията беше супер.

Поднових абонамента на пик н дазл, като платих с карта, за да си излиза по 35 лв на кутия - като е в брой, един месец се плаща 45, друг 10... не ме кефи така хахах. Слийк абонамент имам, но си взимам каквито продукти харесам, та дори да са по-малко - виждам, че най-много харесвам продукти от средната категория и събирам по 3 или 4 в кутия, вместо 5. Марките, на които съм фен, са Куеши и Трийтс традишънс, те са продукти за тяло, лице и баня. Кугър имат някои неща, които харесвам - кератиновата серия за коса е точно за мен, също и Лимфа ейдж. Но не си позволявам кутии-изненади, не са моето нещо.

Бистра, доста кофти ход от тяхна страна, наистина - това е много зле от към ПР. Мерси за споделеното видео.

# 298
  • Варна
Много са нагли, започвам да си обяснявам изцепките с последните 2 кутии, които закупих от тях. Аз също съм си изказвала мнението под коментари на влогърките, на които плащат: 
Pick N Dazzle
преди 1 час
Скъпа Светлана, името на марката се изписва така: Pick N Dazzle, не Pick 'n' Dazzle или Pick 'N' Dazzle или други вариации Simple Smile Оценяваме Вашето усърдие да споделяте обективна информация с аудиторията, но намираме че това невинаги е така, поради незнание или несъзнателно, няма значение. Видеата Ви имат много лошо качество, както и самата пишете, а това е обидно както за Вашата аудитория, така и за марките, които представяте. Що се отнася до продуктите, на сайта www.pickndazzle.com има над 30.000 оценки за продуктите, които са само и единствено от клиенти, закупили и тествали съответния продукт, и всеки може да разгледа и да  прецени Simple Smile

# 299
Леле, много неприятен тон! Това изобщо излиза от всякакви норми за официална комуникация, и то от страна на бранд! Те са международна компания, чудя се в България знаят ли как ги представят...

Общи условия

Активация на акаунт