Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 323
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Бих искала да пробвам някоя кутия. Като цяло предпочитам бяла козметика, грижа за лице, тяло, коса. Напоследък съм на вълна натурална козметика  изцяло на базата на масла. Бихте ли ми препоръчали на къде да се насоча.
Кибрит са натурални и тези: https://goodbox.bg/ Фул бокс си е от всичко по малко и козметика и грим, но залагат повече на марки като Филорга, а не на натурални продукти

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 09:43 от bubanka

# 466
Днес ми се обадиха от Кибрит, че кутията ще бъде при мен на 11-ти

# 467
Успях да поръчам Best makeup на My Full Box. Нямам търпение. Исках и августовската, но няма наличност ..

# 468
  • софия
Може ли някой като получи Best makeup на My Full Box да снима какво има вътре? Много ми е любопитно какво ще съдържа. Аз този път не поръчах Фулбокса и сигурно ще ме е яд после Grinning

# 469

Току що взех makeup на Full box

# 470
  • Пловдив
Редовната Фулбокс някой взе ли я вече?

# 471
Иначе се надявах на спирала. Вместо две чвщервила можеха да сложат 1 и 1 спирала.. 🤷

# 472
  • софия
И аз си мислих, че продуктът на Too faced ще е спирала. Честно казано не съм впечатлена от кутията. По-добре, че не я поръчах.

# 473
И аз си мислих, че продуктът на Too faced ще е спирала. Честно казано не съм впечатлена от кутията. По-добре, че не я поръчах.
Аз всичко харесвам без червеното червило. Изглеждам отвратително с него 😃 можеше спирала да има на негово място. А това другото бананова пудра ли е? Нищо не пише за нея. Как я ползвате ако я имате? 🤔

# 474
Продуктите на Too Faced са спирала или гланц. В интерес на истината гланца е по-хубав и по-скъп. Simple Smile Май всички кутии са различни.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 10:52 от jazzzzy

# 475
Продуктите на Too Faced са спирала или гланц. В интерес на истината гланца е по-хубав и по-скъп. Simple Smile Май всички кутии са различни.
Даа, гланцът е жесток. Намазах се още като разопаковах и устните ми са меки, чувствам ги хидратирани и ухае страхотно!
Само червеният не ми харесва, всичко друго е супер.

# 476

Току що взех makeup на Full box

най тъпия продукт на Toofaced....

по добре сам да си събере човек кутия, нещо не съм фенка нито на тена(не ползвам) нито на брокатения гланц , нито на червено червило...

# 477
И аз взех My full box за август туко що.
Доволна съм:hugs:

# 478
  • Варна
Аз всичко харесвам без червеното червило. Изглеждам отвратително с него 😃 можеше спирала да има на негово място. А това другото бананова пудра ли е? Нищо не пише за нея. Как я ползвате ако я имате? 🤔
Аз също получих кутита и за мен е пълно разочарование.
Първо автобронзиращ продукт и лак за нокти не се вписват във виждането ми за make-up кутия за мен те влизат в други под категории на категория козметика.Автобронзанти не използвам па макар и ухаещи завладяващо,лака за нокти пък е в чудесен летен тъмно син цвят.
На Pixi-то by Petra описанието е мек розов нюанс,но при мен си е като шоколадово петно по същия начин стои въпросът със Lottie-то цвета е shook(шокиращо шоколадово метален)
Sleek глоса бива,като цвят и ми допада,но не е нищо особено.
Хайлатъра Revolution e симпатичен и влиза в категорията ми летни свежи летни цветове,както и Too faced Lip plumer-той влиза в категорията ми заслужаващи внимание и  към момента добре хидратира ще видим как се държи,но пък е за обем на усните  от който няма нужда!!!
За себе си направих извода,че  месечни кутии няма да поръчвам,а ще подбирам само от “Направи си сам”.Явно с годините съм станала по внимателна и избирателна към козметиката,която ползвам и не правя компромиси с качество и цветова гама.
Очаквах свежи летни грим продукти  в летни цветове,а не комбинирана кутия още повече е началото на август в кутия Make up,но вместо това съм разочарована и не е моята кутия.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 11:34 от desuri

# 479
  • Пловдив
Може ли и снимка на продуктите
И аз взех My full box за август туко що.
Доволна съм:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт