МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 182
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Ох Гер4о много ме забавляваш с твоите разкази  bouquet

# 61
  • София
 newsm59 Честит рожден ден, galia2006! Пожелавам ти здраве, много любов и сбъднати мечти ! newsm59

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 11:17 от c-mira

# 62
  • Варна
Честит рожден ден, galia2006! baloni
Герчо, и Преслав така яде. То едно пъшкане, пуфене, но иначе отваря устата. Joy И аз вчера точно това си мислех, явно мисли, че следващата лъжица ще е нещо по хубаво. Mr. Green

# 63
newsm59 Честит рожден ден, galia2006! Пожелавам ти здраве, много любов и сбъднати мечти ! newsm59
newsm59 и от нас на Галя!
Бобко се върти като пумпал, не зная защо но само по часовниковата стрелка Joy
Може също от легнало положение да стане на крака, но педито каза, че е тежичък, да не правим засега това, въпреки че той много се кефи когато е станал  newsm53
Хайде, приятни слънчеви разходки на вас!

# 64
# 65
  baloninbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯ! newsm67   ura

а използвате ли тези шишета и чаши дето имат накрая нещо като чучурче вместо биберон?

Аз взех един мек накрайник на Авент за след 3 мес за соковете, но Маги не го иска още. Мисля да пробвам пак след известно време. А иначе имам подарък една чаша с твърд накрайник от тези на Дисни.

Герчо, и аз бях много скептично настроена към Ганчев, но Маги си ги яде без проблем. Пък и понякога само на тяхната фирма има такава комбинация, коквато ми трябва.

На мен вече ми писна да се чудя къде да слагам Маги, за да й е достатъчно широко и да е безопасно, и за това вече сме на земята Mr. Green

http://images09.snimka.bg/001095241-big.jpg

Много ми е удобно. Въобще не се замислям, като трябва да отида някъде, а тя не мрънка, че й е тясно и не може да се върти Grinning

# 66
Ще взема да изнудя педито да ми направи таблица за въвеждането на храните  Thinking Имам една, която ми дадоха от форума, но тя е за захранване от 6мес.  Искам още една за сравнение
Ще ми я пратиш ли за да я сравня с моята.
  newsm59galia2006 newsm59

# 67
Ще взема да изнудя педито да ми направи таблица за въвеждането на храните  Thinking Имам една, която ми дадоха от форума, но тя е за захранване от 6мес.  Искам още една за сравнение
Ще ми я пратиш ли за да я сравня с моята.
  newsm59galia2006 newsm59

ОК. Дай ми е-мейл, защото ще ми е по-лесно. Ще ми пратиш ли и ти твоята Grinning

# 68
  • Sofia
Галя, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила!!!  nbirthday

Последното ядене на Маги също е АМ, към 9.30-10часа и изкарва до към 7.30. Но вечер тя яде много малко - о/о 90мл.
Веси, ти направо ме разби с тези 90мл.  Shocked . Моят змей яде към 21.30 - 22.00 по 210 мл. АМ и като го изяде реве за още ... А иначе не е дебелак, на 6м. консултация беше 7.550кг и 69см. За един месец беше качил само 350гр. и пораснал с два см. А аз си мислех, че яде много  newsm78 .
Хемоглобинът пък му е 115 при условие, че е ял жълтък само един път, а мръвка изобщо не е пробвал.

# 69
Аз имим един въпрос към варненските мами (скоро ще ходим към Варна с Ивката  newsm44) - каква вода давате на бебоците, че нали варненската е много варовита  newsm78  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на адашката ! newsm59

# 70
  • София
Благодаря за поздравите, момичета!

Моята девойка започна да ме поздравява още снощи - събуди се от празнуващите фенове на Левски и после до 4 часа се будеше на всеки половин час  Tired. Сега, разбира се, си почива.

Веси, прати ми моля те, и на мен тази табличка с храните (galinaivan@yahoo.com).
А постелката е супер идея, и аз мисля да купя такава.

# 71
ОК. Дай ми е-мейл, защото ще ми е по-лесно. Ще ми пратиш ли и ти твоята Grinning
Значи моята е тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46257.0 и я имам в WORD формат. Ако и твоята е същата не ми я пращай. Ето мейла ми: neli_iv@mail.bg

# 72
 Я вижте   smile3503

# 73
Значи моята е тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46257.0 и я имам в WORD формат. Ако и твоята е същата не ми я пращай. Ето мейла ми: neli_iv@mail.bg

Не е същата. Моята е шарена Mr. Green Мамата, която ми я прати ми каза, че сама си я е правила

А малката как се задържа изправена newsm78 Иначе е много готино. Това е един от вариантите ми за коледен подарък за Маги Grinning

# 74
Тя не е изправена , а седи smile3521 . Иначе то е във вариант като камионче  newsm01  и също се разтваря отзад за да ходи и да се крепи само. Но тя ако я държа изправена сигурно ще стои права с часове или докато я държат краката

Общи условия

Активация на акаунт