МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 166
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на Galia baloni  и весело изкарване на празника.

# 76
  • In the jungle out there..

На мен вече ми писна да се чудя къде да слагам Маги, за да й е достатъчно широко и да е безопасно, и за това вече сме на земята Mr. Green

http://images09.snimka.bg/001095241-big.jpg

Много ми е удобно. Въобще не се замислям, като трябва да отида някъде, а тя не мрънка, че й е тясно и не може да се върти Grinning

Веси, а тази настилка от къде я взе? И ние сме на земята от доста време, само че в/у одеало, а  това ми се струва много по-удобно Grinning

ЧРД на Галя 2006 newsm59

# 77
galia2006, Честит рожден ден!   bouquet
а използвате ли тези шишета и чаши дето имат накрая нещо като чучурче вместо биберон?
Катерина пие вода от такъв накрайник от 3. месец. Тези на Авент са в две фази - 1. след 3. месец, 2. - след 6. месец. Тя рядко пие вода, има няма 200 мл. да е изпила за целия си живот, но когато се излъже се справя. Само в началото й беше странно, т.като водата тече на глътки.
Аз смятам тези дни да положа началото на захранването. В този ред на мисли, искам да ви питам има ли пюре, което да е само от картоф, само от морков, само оттиквичка..... и на коя фирма? Няма да имам възможност да си правя сама в близко време та за това готови
тази настилка от къде я взе?
Имаше до скоро в Метро

# 78
  • София
Честит Рожден ден,Гале!!!
Много щастие и сбъднати мечти ти желая!

А-а-а,Веси,и ние искаме такова килимче! GrinningОт къде го взехте и  колко струва?
Ние също имаме магичната чаша на Авент и сме с мекия накрайник за след 3 мес.,но той повече си чеше венците отколкото да пие,иначе като поиска може. Wink

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 16:39 от tasia

# 79
Пъзела го взехме от Метро - 25 елемента за о/о 28лв. Но там излиза по-скъпо. Има ги почти във всеки по-голям магазин за играчки. Има тема в Пазарския форум и там казаха, че имало повече избор и на по-добри цени в магазин в София прес. Аз мисля да си взема още о/о 20 елемента и тези ще си ги взема от София прес.

Мами, някоя пускала ли е искане за кръвната група на бебоците заедно с кръвните изследвания? Аз мисля да питам педито за това. Така и така ще я бодат, поне да си вземем картонче с кръвната група на Маги

# 80
за прасковите...

ами мойто педи каза че алергенни са мъхчетата, но ако внимателно се обели, може да се яде. всъщност това е единственото , което младежът папка без особени протести.
пасирам обелена праскова, кипвам я яко и добавям оризова каша.
утре ще пробвам същото с пъпеш. днес яде мойто картофено пюре, ама без АМ в него само тръгна да го повръща.
  chef

# 81
Момичета да ви кажа, че обрива на Али е започнал да завяхва

# 82
Ааа, черешката и ние много я обичаме Peace А какво е това пюре с ананас Thinking

Аз съм давала на Хип - Казва се "Плодов десерт". Много е вкусно  Peace

# 83
Ще взема да изнудя педито да ми направи таблица за въвеждането на храните  Thinking Имам една, която ми дадоха от форума, но тя е за захранване от 6мес.  Искам още една за сравнение
Ще ми я пратиш ли за да я сравня с моята.
  newsm59galia2006 newsm59

ОК. Дай ми е-мейл, защото ще ми е по-лесно. Ще ми пратиш ли и ти твоята Grinning

Абе я направо тука я дайте, че и ние да я видим  Heart Eyes

# 84
честит рожден ден галяОтносно пълзенето  Дани вече спокойно стига до обект на 2 метра от него за около 3-4 минути.Сега има някаква мания да ме  скубе,хапе и удря непрекъснато,много е досадно.
Ето малко снимки ако ви се разглежда
http://snimka.bg/album.php?album_id=53520

# 85
Бих ги качила, но не знам как, защото са в WORD формат. Ако някой наистина ги иска ще му ги пратя на мейла. Само кажете

# 86
здравейте!

веси, я наистина я пусни тук табличката, та всички да се възползваме Simple Smile  Hug за което предварително благодарим!
то аз какво съм се засилила да чета таблици - като гледам с това разстройстов (отново!) май ще се захраним последни, нищо че столчето ни е сглобено от 1 месец Sad ама то така става, като има много мерак...

а къде е този магазин в София прес? там е огромна сграда?
абе ние не можем ли да намерим вносителя на тез красиви нещица и да си ги пазаруваме на едро? като гледам - всички харесваме почти еднакви неща... и вместо 20 парчета пъзел, като купим 100-150, цената ще е друга...
не знам доколко е изпълнимо, но си размишлявам...

някоя от вас ще ходи ли на благотворителната акция на 2 и 3?
аз няма да мога, но пуснах обявата в офиса и колегите ми много са се ентусиазирали...даже и фирмено дарение ще направим, че направо ми е жал за тези дечица, още повече сега, като гледам как си отрупваме с грижи и покупки нашите...
тези от вас, които вече са на работа, могат да го направят същото...

хайде приятно ви папкане и къпане на всички!

# 87
Бих ги качила, но не знам как, защото са в WORD формат. Ако някой наистина ги иска ще му ги пратя на мейла. Само кажете

neli, прати ми я, моля, на boriana@dir.bg
между другото, онзи ден с теб се бяхме "гонили" по темите из форума - където и да отворех да пиша, ти беше писала преди мен  Joy

# 88
още нещо се сетих да питам: има ли някой, който още се храни на 3 ч? От тези, които са нарежим...Преско си стои твърдо на 3 ч и не ще да увеличава паузата.... newsm78

# 89
  • София
още нещо се сетих да питам: има ли някой, който още се храни на 3 ч? От тези, които са нарежим...Преско си стои твърдо на 3 ч и не ще да увеличава паузата.... newsm78
Мда, ние. Не мърдаме от 3-те часа, че и в 1-2 през нощта яде  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт