МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 154
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Привет!:)
Зоуи,много са готини снимките...супер пътешествие сте си направили,дано и на Дани да му е харесало. Laughing
А моята Яна продължава да не иска да яде  Sadвсъщност яде добре,ако я храня 4 пъти дневно,до сега бяхме на 5 хранения през 3 часа /тя е поспалива и спи сутрин до късно /.Чудя се дали не са малко 4 хранения на нейната възраст,ама...нали детето си знае колко му се яде...пък и не искам да й досаждам с яденето:).Много й харесва пюрето на Ганчев с моркови и кайсии/за мое учудване:)/и ако може 4 пъти дневно само това би хапвала.
Иначе е като пумпал,не пълзи добре,а търкаляйки се обикаля цялата спалня. Joy

# 121
Привет!:)
Зоуи,много са готини снимките...супер пътешествие сте си направили,дано и на Дани да му е харесало. Laughing
На Дани май най-много му хареса от всички ни,толкова му харесваше да е постоянно навън сред хора,че чак пропускаше едно ядене.Ама умряхме от студ,едни дъждове едно чудо.А откакто сме се върнали е непоносим само мрънкя,плаче,тая сутрин ни събуди в 6 часа и нещя да спи повече,а новата му мода е да пълзи насън
 ooooh!

# 122
  • София
Зоуи, наистина много готино пътешествие сте си направили. Simple Smile Hug Ето малко снимки и от нас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57453

# 123
  • Монреал
Здравейте,мами и целувки на бебоците.Не пиша при вас,но ви чета редовно.Аз съм с най-малкия от списъка на мартенчетата.Той всъщност е доста едричък-на 21.08/седмица преди да навърши 5 мес./ беше 9.320 кг и 69.5 см.От 3 седмици му давам оризова каша на закуска/след кърмене/,понякога и вечер,а на обяд се опитвам да го излъжа с някой зеленчук,ама не винаги успявам,та си остава само на кърма.Чудя се newsm78, има ли начин да разбера дали не преяжда?Вече изяжда 4 ч.л. сухо вещество и то след кърмене,като свърши ,реве за още.

# 124
 eviton , според мен трябва да се водиш от бебока - той си знае най -добре , едва ли преяжда .Щом му се услажда давай му , той си е доста големичък и изглежда има нужда Grinning

Мами , искам да ви попитам какви памперси използвате , че ние бяхме на Памперс , но почнаха да пропускат доста често , минахме през Хъджис и сега сме на Либеро.Но за съжаление и при тях имашче пробиви.Просто Стела започна да ака по-нарядко , но в по-голямо количество и вече няколко пъти се оаква до врата - ужас!!!Вече си мисля да не би да трябва просто да купя  по-големия размер , а не да сменям марките newsm78

# 125
  • Варна
Здравейте!
Да се отчета и аз. И Преслав вече се мъчи да пълзи, по-скоро се гъне като гъсеница. hahaha Първо се набира с ръчички и върти педали с крачетата, докато вирне дупето, после се сурка по тумбак и накрая изважда ръчичките изпод тялото и пак. Направо паднахме от смях. Технологията е сложна, но успява доста бързо да обиколи леглото надлъж и шир.
Днес му дадох спанак и го хапна доста добре. Явно ще си пада по зелениите, за разлика от майка си и баща си. Mr. Green
gabi666, zoui, много хубави снимки. Ходила съм в Париж преди години и много ми хареса. надявам се скоро пак да ми се отдаде такава възможност, но май няма да ме огрее за сега:( (по разбираеми причини Simple Smile).
Anetka, и аз мисля, че трябва да смениш размера, щом всички марки памперси изпускат. Особено ако сте стигнали долната граница на следващия размер.
Лека и спокойна нощ. Hug

# 126
.От 3 седмици му давам оризова каша на

Кашите по принцип доста напомпват. И защо даваш сутрин и вечер каша?( ако правилно сьм разбрала)

Анетка и аз мисля,че трябва да минете на следващия размер. Аз знам ,че е хубаво винаги да се движим в долната граница на размера-МАрти на последната консултация беше 7,300 и сме на 4 размер Памперс.

# 127
  • София
Зоуи,наистина много хубави снимки,страхотно преживяване сте имали,благородно ти завиждам! Grinning
Габи,и вие май сте си изкарали страхотно!А ти изглеждаш перфектно,браво! smile3501
Моето момче също ме проскуба вече,само чака да го взема и веднага вкопчва ръчички в косата ми,и аз ходя вързана ,но не помага,той си вади отзад по-късата коса. Mr. GreenОще не сме пропълзели като хората,но правим усилени опити,гъне се,пуфти и рие с главата в леглото.
Ние сменяме Хъджис и Либеро.И от двете марки съм доволна,пропускат ми само сутрин някой път,защото аз през ноща не му сменям памперса,той никога не ака нощем,но затова пък много пика. Grinning

# 128
 Мами , искам да ви попитам какви памперси използвате , че ние бяхме на Памперс , но почнаха да пропускат доста често ,.............!Вече си мисля да не би да трябва просто да купя  по-големия размер , а не да сменям марките newsm78

newsm10 Това ще е правилното решение.
Нашата екскурзия отпада.На Ели дядо и се разболя и няма да дойдат да ни вземат Sad
Ще изчакаме до Петък (тигава мъжа ми излиза в отпуск)и си отиваме тримата

# 129
  • Варна
Габи,и вие май сте си изкарали страхотно!А ти изглеждаш перфектно,браво! smile3501
Да, забравих да напиша как ти завиждам за фигурата.  Hug

# 130

То пък една фигораааааа. Няма що
Има и по-хувави след раждане

# 131
  • Монреал
Давам каша сутрин и вечер/понякога/,защото тук такава им е схемата на захранване-започва се със т.нар сереал/разбирай каша/,после зеленчук и накрая плодовото пюре,като каша сутрин и вечер,зел. или плод. на обед/по-късно пише на обед  зел.+плодово/.А започнах да давам друга храна,защото педиатъра каза,че доста бил едричък и да понавакса желязо,че при едричките нуждата по-рано идвала.Сигурно ме е съжалил горкия,аз вече съм една такава мършава,изяде ме това детенце Mr. Green

# 132

Анетка и аз мисля,че трябва да минете на следващия размер. Аз знам ,че е хубаво винаги да се движим в долната граница на размера-МАрти на последната консултация беше 7,300 и сме на 4 размер Памперс.

Кайо е около 7.600 и мисля да взимам вече 4+.

какво мислите за Huggies?  можете ли да ги сравните с памперс / либеро?

# 133
КОСОПАД  smile3511

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117731.0;topicseen

явно всички сме на едно дередже.
пращам линк за маска и много обсъждания по темата (ако вече не сте го прочели)

# 134

То пък една фигораааааа. Няма що
Има и по-хувави след раждане

Ти пък от къде се взе  newsm78 с това исказване за  hahaha  фигОрата

Общи условия

Активация на акаунт