МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 149
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Габи , Зоуи снимките ви са страхотни  Peace
Алекс вече лази яко както си трябва, абе още малко му трябва да кордининира ръце и крака защото сега се справя до един момент и после забива нос в земята  Joy голям цирк е.

# 136
За косопада - момичета, а вие подстригахте ли се поне по малко след раждането? Аз бях някаква трагедия - падаше на кичури. Ходих на фризьор и се подстригах доста по-късо от преди. Фризьорката каза, че след бременността и раждането косата ми е слаба, изтощена и прекалено дълга, за да може коренът да я захранва цялата. Сега нямам проблеми с косопад. А не полагам някакви спец. грижи - само балсам й слагам и по веднъж-два пъти в месеца маска (от тези които се продават).
Така че ножицата оправя всичко  Mr. Green

Айде лек ден от нас. Дано да е по-хладничко днес!

# 137
Габи,и вие май сте си изкарали страхотно!А ти изглеждаш перфектно,браво! smile3501
Да, забравих да напиша как ти завиждам за фигурата.  Hug

То пък една фигураааааа. Няма що
Има и по-хувави след раждане

Ти пък от къде се взе  newsm78 с това исказване за  hahaha  фигОрата

Просто смешно ми стана че се възхищавате на такава фигура  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 138
За косопада - момичета, а вие подстригахте ли се поне по малко след раждането? Аз бях някаква трагедия - падаше на кичури. Ходих на фризьор и се подстригах доста по-късо от преди. Фризьорката каза, че след бременността и раждането косата ми е слаба, изтощена и прекалено дълга, за да може коренът да я захранва цялата. Сега нямам проблеми с косопад. А не полагам някакви спец. грижи - само балсам й слагам и по веднъж-два пъти в месеца маска (от тези които се продават).
Така че ножицата оправя всичко  Mr. Green

Айде лек ден от нас. Дано да е по-хладничко днес!

И аз си подстригах повече от половината коса ,но при мен няма особен ефект  Tired

Габи,и вие май сте си изкарали страхотно!А ти изглеждаш перфектно,браво! smile3501
Да, забравих да напиша как ти завиждам за фигурата.  Hug

То пък една фигураааааа. Няма що
Има и по-хувави след раждане

Ти пък от къде се взе  newsm78 с това исказване за  hahaha  фигОрата

Просто смешно ми стана че се възхищавате на такава фигура  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ми какво и е на фигурата ? момичето си изглежда страхото. Пък ти щом си на мнение ,че има и по хубави след раждане дай да ги видиме пък и на тях ще се възхищаваме. /хубаво поне ,че се научи как се пише фигура  WinkHug

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 09:47 от miki3

# 139
daniela dineva, предлагам да напуснеш нашата тема, освена ко нямаш детенце родено през март NaughtyМисля,че тона ти е изключително неподходящ, да не кажа нещо по-грубо! Щом искаш да коментираш и да се заяждаш, отиди в Клюкарника , не тук където е:"Дискусионен форум за родителите на дечица, родени през 2006 г." В случай , че не си наясно къде какво се пише и какви теми се разискват отиди на :..::. Правила, условия и указания .::..

# 140
Сега по темата- за косопада доколкото си спомням минава с времето. Просто малко повече грижи за косата, маски и ежемесечни посещения при фризьора и всичко ще е наред скоро. Не се тревожете!
Анетка и аз съм на мнение ,че трябва да смените размера, а не марката Peace
Аз вчера дадох на Катя каша за първи път, взех и ориз и пшеница на Фризокрем. Много и хареса . Досега не я бях виждала така да отваря устата и да чака Laughing А на обяд яде Нежните зеленчуци на Hipp с броколи Sick Е не можете да си представите с какъв апетит го яде ooooh!
Целувки на всички Heart Eyes

# 141
Момичета,наистина daniela dineva се заяжда,но нека да й дадем възможност да се поизяви малко и след това с чиста съвест да помолим модераторите да я игнорират от форума!Какво ще кажете?
daniela dineva ако ти е скучно и се чудиш къде да се позабавляваш и да си изливаш злобата,това място тук НЕ Е ЗА ТЕБ!Намери си себеподобни ЗЛОБОИЗЛИЯТЕЛКИ и се "забавлявайте"заедно!

# 142
Момичета,наистина daniela dineva се заяжда,но нека да й дадем възможност да се поизяви малко и след това с чиста съвест да помолим модераторите да я игнорират от форума!Какво ще кажете?
daniela dineva ако ти е скучно и се чудиш къде да се позабавляваш и да си изливаш злобата,това място тук НЕ Е ЗА ТЕБ!Намери си себеподобни ЗЛОБОИЗЛИЯТЕЛКИ и се "забавлявайте"заедно!
Подкрепям Peace

# 143
  Мами , искам да ви попитам какви памперси използвате , че ние бяхме на Памперс , но почнаха да пропускат доста често , минахме през Хъджис и сега сме на Либеро.Но за съжаление и при тях имашче пробиви.Просто Стела започна да ака по-нарядко , но в по-голямо количество и вече няколко пъти се оаква до врата - ужас!!!Вече си мисля да не би да трябва просто да купя  по-големия размер , а не да сменям марките newsm78

Ние сме с Помперс и при нас е нещо подобно. Всяка сутрин е наакана до уши. От Либеро и Али се орива, но ще пробвам някой друг вид с ластик на кръста. За сега е добре и с Канбебе. Ще видим

# 144
Не е от размера според мен, защото вече три пакета Jumbo Pack размер 4 и си е все същата работа. Когато се изаааааква се изаква

# 145
това място тук НЕ Е ЗА ТЕБ!Намери си себеподобни ЗЛОБОИЗЛИЯТЕЛКИ и се "забавлявайте"заедно!

по-добре от това не може да се каже, само да спомена и злобата и завистта женска. Ако имах фигурата на Габи щях по цял ден по бански да си ходя Hug
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ние пък днес бяхме на консултация, дунда е 8 килца без 40 грамчета и е 67 см. ShockedДокторката категорично ми забрани да я захранвам, най-малкото пък с каша, щяла да стане още по-пълна,  ако ми било зор да й давам сокчета и бебешки бисквити да ги лигави. Та сега се чудя какво да си правя 10 кг. екологично чисти картофи и моркови, я дайте идея - мисля да ги нарежа на кубчета и да ги замразя шоково- дали ще стане? или пък да ги направя на пюре и да ги стерилизирам? Налейте ми малко акъл какво да направя.

Иначе и на нас памперсите - Либеро често пропускат, ама Али обикновено така се оаква, че нищо не може да го удържи.

# 146
  • Монреал
Ние сме с Хъджис 7-13 кг/бебо сега е 9320/.Имаше един период,когато акаше големи"порции" и изпускаха,особено ако имаше и повече пишано в тях,просто имат определен капацитет за задържане на течности горките.После намали количеството при 1 акане и сега сме със същия размер,но отдавна не е имало пробиви.Когато имаше изливания,сменях и през нощта,щото детенце какво е виновно да спинка в акита и пак изливаше #Cussing out

# 147
дейзи, какво значи категорично ти забрани да захранваш  #Crazy. Тя да не е някоя фанатичка на тема късно захранване?

Аз да се похваля Иван вече си е у дома - взехме го от вилата.. Очаквах, че ще е доста нервен сега в апартамента след 1 месец само навън, но засега се хили и всичко е наред... дано да няма плач, че....
За пълзенето - Моят не само, че още не пълзи, но и ненавижда да е по корем - като се обърне и са едни физиономии и мръщене - все едно насила съм го накарала да се върти като пумпал. Иначе е най-щастлив само като е на крака - това е... седенето и пълзенето въобще не го блазнят.

# 148
Фанатичка силно казано, но определно е привърженик, а и каза, че ще надебелее още ако започна със захранването сега, по-добре било да си й оставя досегашия хранителен режим- демек само мляко, то и аз исках да е след 6 месец, но пък като я гледам как ни зяпа като ядем имам чувството че и тя иска, освен това ми открадна една солета от устата и щеше да я налапа, нали казват че детето е готово за захранване като прояви желание, а тя определно има, а и нали върви с два месеца напред в развитието си по кг. и см., та се чудех дали и нуждите й не нарастват, ще видя де, ще го мисля какво да правя, но доки каза, че от кашите се нашишкавявало доста та щели сме да ги въведем накрая, абе обърквация, ама пък й имам голямо доверие.

# 149
Като чета тук колко са големи вашите бебета, се чудя дали моето не е слабо. Криси на последната консултация беше 6750г и 65.5см. Педиато казва, че си е добре, ама знам ли я.

Вчера дадох за 1-ви път месно пюре. Заешко с ориз. Но после го повърна на "малки порции". Това дали означава, че не може да го усвои все още?  newsm78 И какво да правя? Да продължавам ли да правя опити с месо или да изчакам известно време? Вие какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт