МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 142
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Този Боби е много хубав пу-пу-пу. И такива умни очички има.Да ви е жив и здрав.

# 226
Sunnypolly, много е сладък Боби  Heart Eyes Големи човечета са ни вече бебоците...  Hug

Хайде и ние да се разпишем с едни пресни снимки от вчера  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58315&photo=1

Паролата е 2109.

# 227
Деси иска парола.

# 228

Написала съм яSimple Smile 2109

# 229
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Извинявам се

# 230
  • In the jungle out there..
boriva, хайде дано изследванията са ви наред, че много му се събра на малкия човек Confused

rumcheto, избрах я тази каша, защото я водях нискоалергенна храна, подходяща за първа храна. На оризовата каша пише, че може да съдържа следи от мляко, затова не я взех. Пък и, честно казано, ако рожковите имат ефект в/у повръщането, ще съм супер доволна Grinning Горе-долу добре я понася дребния...Първите два пъти я направих с кърма, а вчера с вода, както е по рецепта и стана супер течна, та за напред ще си знам да си я правя на око Wink

Като сте почнали със снимките, ето го и нашият планинар-къмпингар Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58320

# 231
Абе, няма какво да говорим, нашите бебчета са най-най ама най-голямите сладури Hug Аз напоследък съм зарязала фотосесиите на Маги, но ще трябва да понаваксам Grinning

Деси, виждам, че наистина китките ти са в опасност Mr. Green

По въпроса за възпитанието и за съм почнала вече да правя някакви опити. От 2 седимици само повтарям на Маги името й, за да го запомни и вече от време на време се обръща. Иначе преди използвах какви ли не обръщения, но сега сме само на име. Освен това от о/о седмица този палец нещо много ни стана вкусен и аз й вися на главата и постоянно й го махам от устата, като й се карам и тя вече само, като ме чуе, че се приближавам си го вади Joy Абе с тези възпитания се връщам назад, когато си дресирах кученцето Joy Joy Joy Ще видим дали Маги ще излезе толкова добра ученикча, като Рики /кучето/ Mr. Green

Вчера и днес съм се отдала на голямо пране  wash hang 1ironing Вчера, като тръгнахме да излизаме и установих, че имам всичко на всичко едно по-плътно комплектче, което е изпрано. Вече извадих всички плътни дрехи, които съм купила до сега и се редуват в пералнята. Дори започнах да пера и зимните дрехи, абе всичко. Лошото е ,че по магазините едвам са започнали да зареждат нещо по-като за есента, а за зимата да не говорим. Сигурно ноември месец ще пуснат космонавтите.

Мами, какво ще кажете за една среща в събота - 02.09. Тогава дават, че времето трябва да е слънчево  Nature Sunny

# 232
# 233
Здравейте и от нас!
Ние се завърнахме от почивка, то е малко пресилено да се каже почивка, но поне сменихме обстановката.
Та ето снимки и от нас  Laughing Laughing :lol:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58346
вчера бяхме и на консултация...Елина е наддала само 200гр и сега е едва 6,700 Sad
направо в чудо се виждам. Пюрета не иска да яде, вчера пробвах каша плодова на Хип, едва изяде две лъжици
Вече се чудя какво да я правя
Страхотни снимки на мартенските бебчета!!!

# 234
  • София
Мами, какво ще кажете за една среща в събота - 02.09. Тогава дават, че времето трябва да е слънчево  Nature Sunny
В събота може и ние да успеем да дойдем, ако тати ни докара с колата да се запознаем най-после на живо, че срещите все ги пропускаме. Grinning

# 235
Здравейте мамчета!Най-после и аз да се включа при вас(аз още вчера ви писах но ми спяха нета и не успях да изпатя съобщението).Моето гълъбче го няма в списъка:казва се Димитър,роден е на 4.03.06 в 4.55часа/3.450кг,52см.Роден е нормално с термин 9.03.06 в Окръжна болница гр.Варна.Митето вече яде месо много му харесва,мъчи се да пълзи,иска да сяда,но не смея да го слагам все още.Мамчета вие слагате ли ги да сядат вашите мишлета? newsm59 на всички рожденници много здраве щастие и всичко най-най... newsm62    Това е за сега. 
PS:Има ли мамчета от варна?                       

# 236
# 237
За срещата ако е към средата на септември и ние ще се включим.

# 238

Не пречи тогава да направим още една среща Hug Само дано да е хубаво времето

# 239
  • София

И ние така. До 9-ти септември сме на морето, но после много искам да се включа, защото аз от бебешките срещи на нито една не съм се вредила да дойда.

А пък нашите бебоци, освен че са най-красивите, страшно много са пораснали - направо си имат физиономии на деца, а не на бебета. "Гледат умно", както се изрази една баба в квартала Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт