Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е сперматогенезата?
Какви са основните изисквания за спермодаряване за изследване?
Какви са ключовите компоненти на спермограмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е сперматогенезата?
-
Какви са основните изисквания за спермодаряване за изследване?
За да дарят сперма за изследване, мъжете трябва да изпълнят няколко основни изисквания. Те включват въздържане от секс и мастурбация в продължение на 4-5 дни, избягване на алкохол, цигари, наркотици и вредни вещества, поддържане на здравословна диета, вземане на душ вместо вана и доставяне на спермата в лабораторията в рамките на 20 минути след еякулацията.
-
Какви са ключовите компоненти на спермограмата?
-
Какво представлява тератозооспермията?
-
Какво е влиянието на морфологията на сперматозоидите върху плодовитостта?

Здравейте, след една година опити за забременяване имам 1 спонтанен аборт и след още една година ходене по мъките, пиене на всякъви добавки и отвари разбрах, че аз нямам никъкъв проблем следователно моят мъж си направим спермограма, която се оказа доста лоша, моля да си дадете мнението, междувременно чакаме за лечението на инфекция, която не мога да кажа колкото и несериозно да звучи, защото когато ми се обади гинеколожката аз просто бях във шок, докато ми обясняваше колко е зле положението.. Надявам се да не е проблем, че пише на френски! Моля за вашите мнения имаме ли реален шанс да бъдем родители! ❤️
[/img][/img]