МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 15

• 52 087
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

ММ ги пие вече 4ти месец и има подобрение от тяхз не е голямо, но все пак има.
Свържете се с вносителите, за да Ви насочат, на определени места често има кампании плати 2, получи 3 и подобни Simple Smile

Здравейте ,
Дали някой от вашите половинки е взимал тези хапчета на Полукс форте и дали случайно има по-евтин вариант на тези добавки?
Благодаря!

# 511
Здравейте ,
Дали някой от вашите половинки е взимал тези хапчета на Полукс форте и дали случайно има по-евтин вариант на тези добавки?
Благодаря!

По-евтин вариант за такъв тип добавки няма..... всички са скъпи и с ниски дози от съответните съставки. Единственото по-евтино и по-изгодно, което можете да направите, е да видите кои са съставките на Полукс и да ги купите поотделно. ММ пи Полукс форте 3 месеца - ефекта беше около нулев (при всеки е индивидуално, разбира се, аз казвам за нашия опит).

# 512
Благодаря ви,
Така е при всеки е различен ефекта, явно ще пробваме и ще видим какъв ще е резултата.
Благодаря отново. Simple Smile

# 513
ММ ги пи в комбинация с още 4 други добавки. Както Кали ти е писала, вариантът ти е да се вземат всички неща по отделно и може би ще е по-евтино, а и могат да се приемат оптимални форми и дози.

# 514
Половинка ги пи 3 месеца, не знам дали от тях или от диетата, но морфологията се покачи от 1 на 3%.

Кацаров ни прати в една аптека, в която ги взехме 3 на цената на 2.

После ги заменихме с Fertil aid, но състава им не е идентичен. Припокриват се повечето съставки.

# 515
Половинка ги пи 3 месеца, не знам дали от тях или от диетата, но морфологията се покачи от 1 на 3%.

Кацаров ни прати в една аптека, в която ги взехме 3 на цената на 2.

После ги заменихме с Fertil aid, но състава им не е идентичен. Припокриват се повечето съставки.

Аха, на нас ни ги изписаха от инвитро клиниката. И исках мнение просто, все пак не е никак малка цената.

# 516
При всеки действат различно, зависи къде е проблемът. Ако ТМ има варикоцеле, нищо няма да направят хапчетата, само ще си дадете парите на вятъра според мен. А добавките , исписвани от инвитро клиниките са все на такива цени.

# 517
Абсолютно съм съгласна с Ирен. При нас се случи точно това. Пихме едни магически добавки за 1000лв и нищо...след време се оказа че има варикоцеле и сме се охарчили и надявали напразно. След операцията добавките определено допринесоха много повече.

# 518
При нас няма варикоцеле, но има ИР. За това не знам дали малкото подобрение е от диетата или добавките.

# 519
Здравейте, искам да попитам вас за съвет. Прилагам спермограмата на ММ, и искам да попитам,възможно ли е с тези резултати естествено забременяване. Консултирахме се с репродуктивен специалист, според който е най-добре и по-сигурно да направим ИКСИ, но не изключва и вариант за постигане на естесвена бременност. Това ни обърка доста и много бих се радвала да прочета и вашите мнения по въпроса.

# 520
Шанс винаги има, все пак трябва един читав сперматозоид. Обаче след колко време и дали ще се случи никой не може да каже. Изборът си е ваш. Ако имате време, може да пробвате естествено. Иначе след месец правите нова СГ в друга клиника и кандидатствате по фонда .

# 521

Здравейте.Може ли някой да сподели мнение зле ли е положението със спермограмата на мъжа ми.Не пуши,алкохол изключително рядко и редовно спортува.Ще посетим специалист след нова година,но до тогава искам да добия бегла представа за нещата.Благодаря предварително!

# 522
Здравейте, шанс за бременност има! По принцип съм песимист и не вярвам в чудеса и в съдбата. Правим опити за бебе от над година и половина. Намерихме проблем при него - много лоша спермограма 0% бързоподвижни, 15% бавноподвижни и 3% по Крюгер. Насочиха ни за ин витро. Аз усещах, че също имам проблем и направих цветна снимка. Оказа се, че едната тръба е запушена, а другата стеснена. С моята диагноза кандидатствахме по фонда за да не чакаме за нова спермограма.
Исках да започнем процедурата возможно най-бързо, но нямаше как: Корона, изследвания, документи, добавки, празници. Казаха ни да се подготвим за догодина, това беше в края на октомври, последното ин витро в нашия град се прави в началото на ноември после са в отпуски и профилактика. Ядосах се, че ни бавят, защото цикълът ми тъкмо се беше нормализирал, което не е характерно за мен. Закъсня ми декември и реших, че е поредната киста и прегледът ми за януари на 10тия ден от цикъла е записан безмислено. Имах един тест от времената, когато още не знаехме колко е зле положението и как съм се надявала напразно. Направих го на шега и познайте - Бременна съм. Коледно чудо!
Той приема  c-men сашета от 2 месеца и бабини зъби сутрин и вечер, аз - нищо.
Изненадите дори, когато е безнадеждно са възможни!
Ще отида на преглед другата седмица, защато ме е страх да не е извънматочна, но сега просто ще се радвам Simple Smile
Успех!

# 523
Здравейте, шанс за бременност има! По принцип съм песимист и не вярвам в чудеса и в съдбата. Правим опити за бебе от над година и половина. Намерихме проблем при него - много лоша спермограма 0% бързоподвижни, 15% бавноподвижни и 3% по Крюгер. Насочиха ни за ин витро. Аз усещах, че също имам проблем и направих цветна снимка. Оказа се, че едната тръба е запушена, а другата стеснена. С моята диагноза кандидатствахме по фонда за да не чакаме за нова спермограма.
Исках да започнем процедурата возможно най-бързо, но нямаше как: Корона, изследвания, документи, добавки, празници. Казаха ни да се подготвим за догодина, това беше в края на октомври, последното ин витро в нашия град се прави в началото на ноември после са в отпуски и профилактика. Ядосах се, че ни бавят, защото цикълът ми тъкмо се беше нормализирал, което не е характерно за мен. Закъсня ми декември и реших, че е поредната киста и прегледът ми за януари на 10тия ден от цикъла е записан безмислено. Имах един тест от времената, когато още не знаехме колко е зле положението и как съм се надявала напразно. Направих го на шега и познайте - Бременна съм. Коледно чудо!
Той приема  c-men сашета от 2 месеца и бабини зъби сутрин и вечер, аз - нищо.
Изненадите дори, когато е безнадеждно са възможни!
Ще отида на преглед другата седмица, защато ме е страх да не е извънматочна, но сега просто ще се радвам Simple Smile
Успех!
Такива постове много ми стоплят сърцето! Добре е всеки, който е преживял такова чудо да сподели, за да даде кураж на всички, които се молят да им се случи това!
Мелиса, пожелавам безпроблемна бременност и много сладко бебче/бебчета след някой друг месец Heart
Мога ли да помоля да напишете по колко сашета с-men приема мъжът ви и от кои бабини зъби пие сутрин и вечер! Благодаря и весели празници!

# 524

Здравейте.Може ли някой да сподели мнение зле ли е положението със спермограмата на мъжа ми.Не пуши,алкохол изключително рядко и редовно спортува.Ще посетим специалист след нова година,но до тогава искам да добия бегла представа за нещата.Благодаря предварително!
Сама виждаш какви са референтните стойности. Консултирайте със специалист! Предвид че няма бързоподвижни и морфологията е 0, аз лично на чудо не бих разчитала. Къде е правена СГ? Може би не е лошо да я повторите в друга репродуктивна клиника. Така или иначе с още една СГ в друга клиника, направена след месец, може да кандидатствате по фонд.

Общи условия

Активация на акаунт