Февруарски мами 2021

• 30 657
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм от Шумен, но ще отида при него. 🙂

# 436
Здравейте! Все още не съм изчела всичко,но ще наваксам... местя се от януарската група във февруарската Grinning  понеже според последна менструация (24.04) би трябвало да съм с термин 29.01 . Според първия(04.06) преглед термин-01.02
Според втори(18.06) преглед- термин 08.02
Confused
Уж можело да има в началото разминаване (изоставане или да върви по-напред) ,но мен си ме притеснява Thinking
Следващия преглед ми е на 16.07
Hug

# 437
Sumerr7, добре дошла, радвам се да те видя тук ! В началото има много разминаване, и при мен е всеки път различно.
Аз днес бях на преглед след като миналата седмица се отложи, и съм много щастлива! Аз съм в 9+5, а бебче отговаря на 10+6. Все едно усети, че го наблюдават и в началото стоеше мирно, но почти веднага започна да маха с ръчички и да танцува 😍 След десетина дни трябва да съм на БХС.

# 438
Момичета, кога ще се запишете на женска консултация. В коя седмица?

# 439
На мен лекарката ми поиска направление за другата седмица. В 10+ съм.

По принцип като влезеш в 3ти месец вече трябва да те запишат.

# 440
Здравейте мами
Някоя ползвала ли е Velnatal plus хапченца и дали е доволна

# 441
Мами аз ли съм психясала само? Обземат ли ви някакви страхове дали бебче ще е здраво ? Сърува ми се че само в моите очи по улицата се набиват хора които не са много добре ? Случвало ли ви се е ?

# 442
Аз на 21 съм на фетална в Токуда, при д-р Богданова. На женска консултация не съм се записала още, но и още се чудя дали да се записвам...

# 443
И аз ще ходя на фетална и бхс сега във вторник при д-р Богданова, мисля при нея да си се следя после, но незнам дали ще се води официално женска консултация или ще си ходя просто на прегледи.

# 444
Мами аз ли съм психясала само? Обземат ли ви някакви страхове дали бебче ще е здраво ? Сърува ми се че само в моите очи по улицата се набиват хора които не са много добре ? Случвало ли ви се е ?
Случвало ми се е ,но вече не го мисля изобщо.Абстрахирай се от тези неща .

# 445
Мисля, че Богданова не води женска консултация а си се водят само прегледи. Но питай като отидеш. Аз като цяло бих се записала само за да не ме карат всеки път да си плащам за болничните.

# 446
Да, ще проверя. Ами ако не, ще си ходя на прегледи просто. Мен не ми трябват болнични и може и да не се записвам на ЖК официално. То всъщност задължително ли е записването или?

# 447
Не, не е задължително. На прегледите ще си ти пускат всички необходими изследвания. Според мен няма смисъл само да се разкарваш по няколко пъти.

# 448
Някой знае ли дали д-р. Ани Богданова е наясно с тромбофилии? Ще звъня в Оскар в понеделник да си запиша час, че ми трябва коригиране на терапията. Препоръчаха ми нея, но виждам, че тя се занимава  с фетална морфология. Аз съм края на 8ма седмица и ми е рано за фетална.

# 449
Ами мисля, че е наясно но ще мога да кажа със сигурност след прегледа във вториник. Иначе мен като бях при нея ме гледа с доплер, следи кръвотока, но за корекции на трапията не сме говорили още. Моя час за фетална е в Оскар точно.

Общи условия

Активация на акаунт