Февруарски мами 2021

• 30 641
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
И аз напуснах групата. Тежко ми идва да чета написаното от вас. В събота ще ми правят мисед. 😢. Gerry, съжалявам. Дай боже скоро да имаме поводи за радост (аз още една 😘)

# 481
Благодаря ви , момичета!
Sunshine.s имаше си пулс с добър ритъм, но е спрял.
Ева, успех и на теб събота. Аз влизам петък в Токуда за медикаментозен.
Момичета, не ви трябват негативни новини, за това няма да пиша . Тук е хубава тема за бременни и трябва да мислте само за хубави неща! Пожелавам никой повече да не напуска групата и всички да се радвате на успешен финал! Прегръдки

# 482
Много съжалявам, момичета! Бъдете силни и дано скоро имате едни прекрасни бебчета! ❤

# 483
Много съжалявам, момичета Pensive стискам палци скоро отново да сте в някоя отчетна Heart

# 484
Здравейте, много съжалявам за мамите, които напускат. Гушкам ви и бъдете силни. Излязоха ми резултатите от пренатеста, няма такова щастие. Всичко е наред, чакаме момченце 😀.

# 485
Здравейте, може ли мнение. Бременна съм вече в 10та седмица и 4 дни. Та докторът ми каза, че всичко е наред, вече се е образувало всичко на бебчо. Каза, че е желателно да направя фетална морфология. На 22 години съм. Според вас задължително ли е това?!

# 486
Здравейте, може ли мнение. Бременна съм вече в 10та седмица и 4 дни. Та докторът ми каза, че всичко е наред, вече се е образувало всичко на бебчо. Каза, че е желателно да направя фетална морфология. На 22 години съм. Според вас задължително ли е това?!
Според мен лично - да. Някои жени предпочитат да си го спестят, но аз поне не съм толкова спокойно-оптимистична, че да не допускам никакъв проблем. А едно е да се открие проблем в 12 г.с., съвсем друго е в 20 г.с., не дай боже, разбира се. На мен ще ми бъде спокойно да получа потвърждение, че всичко с бебето е наред на този етап и че всички органи функционират правилно. Но иначе до голяма степен е решение на майката, ако не желае да го прави, никой не може да я принуди 😁

# 487
Не е задължително, но е силно препоръчително. Феталната морфология не е само изследване за Даун синдром, тя проследява правилното развитие на органите на бебето - сърце, стомах, дробове.  Трите фетални морфологии са най-важните прегледи през бременността.

# 488

Според мен дори е задължително. Гледат се абсолютно всички органи на бебето, а и да ти кажа за мен това бяха най-приятните прегледи.

# 489
Gerryka , Eva много съжелеам за загубата ви момичета и ви пожелавам съвсем скоро да се случи пак и този път до финал 🍀🍀🍀🍀🍀.
Имахте ли някакви признаци ,че нещо не е както трябва и докторите какво казаха , нормално заченати бебчета ли бяха или с процедури ? 🥺🥺🥺🥺

# 490
Няма смисъл да се чудиш .Прегледът за мен лично е много важен и нямам търпение за него.Аз съм на23 ,(Почти 24 години)..Не е скъп ако това те притеснява,нито пък е сериозно облъчващ или вреден за бебчо и теб.Simple Smile

# 491
Здравейте! Престрашавам се донякъде да пиша. На 20 години съм и съм бременна в 10 г.с. От няколко дни имам болки в кръста. Ниско в корема не, но в кръста да. Някоя друга мама има ли подоб и болки? Следващият ми преглед е на 27.07. Последният беше на 10.07. Чухме сърчицето. Беше доста бързичко - 175 удара при норма 160-180. Докторът каза, че бебокът бил леко стресиран, но всичко друго засега е наред. Единствено болката в кръста ме притеснява. Пия ношпа 3х1 и фолиева киселина 2х400. Термин засега - 17.02..2021

# 492
Нямах никакви симптоми, че нещата ще завършат така. Чувствах се прекрасно ( като изключим гаденето и неяденето да доста храни). Никакви болки, кървене или друго. Имам две живи и здрави деца, с които съм нямала проблеми.

# 493
Ева, пускала ли си изследвания за тромбофилия?

# 494
Направо не знам вече....всеки втори с тромбофилия в днешно време. Едно време майките ни как са раждали без да имат доказана тромбофилия. Имам чувството, че много се спекулира с това нещо. Нищо лично Антигона. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт