91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 5

• 47 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • столицата
Г-жа Трендафилова е любим учител. Много деца записват мат с Гео заради нея. Това е предметът, по който се учи редовно, защото може да бъдеш изпитан във всеки един момент. Накрая на срока изпита абсолютно всички/дори и тези с по няколко 6-ци/ върху целия учебник. И никой не роптае, и пак си я харесват. Колко е важен подходът и уважението към ученика!

# 241
Абсолютно вярно.

# 242
  • България
Цитат на: Ina78

Адел, сигурно вашата госпожа е въпросната готина, заради която децата искат Гео:)
Моят не я е оценил Wink

# 243
  • София
Тържеството ми хареса! Беше истински празнично, с речи от децата, с блестящи очи и много щастие у всички!

На добър час!

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 08:33 от ЗаСлон

# 244
  • столицата
Да имат късмет и да са щастливи!
Чух, че излезли резултатите от НВО на 7 клас и не се сдържах да надникна в 7-класната тема.Май някои мaмчета ще се похвалят с второ чедо, записано в НЕГ?liani 😁ina78😁

# 245
  • където и да е,само да не съм сама
Да имат късмет и да са щастливи!
Чух, че излезли резултатите от НВО на 7 клас и не се сдържах да надникна в 7-класната тема.Май някои мaмчета ще се похвалят с второ чедо, записано в НЕГ?liani 😁ina78😁
Говори ми, говори ми......
Сега започва голямото чудене на малката.
Резултатът й е идеален като за навсякъде, въпросът е да реши.
Ако стане НЕГ-ърче, задължително ще се похваля.

Успех и на добър час на 12кл.!
Дано запазят много приятелства и мил спомен за училището!!!

П. П. Тези столове защо са наредени така?

# 246
По класове и по номера. Организацията бе на ниво.Много приятно изненадана Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:13 от ROKI_MAKI

# 247
  • София
Ина, браво на детето!!!!  Лиани, а при вас как е? Simple Smile

Успех на зрелостниците!

# 248
  • София
И при нас е супер! 100 Мат и 93 БЕЛ. Предполагам, че ще му стигне😉
Аз съм впечатлена от празника днес. Бяхме малко на тръни, но организираха наистина хубав празник. Имаше много похвали, много грамоти,много отличници и много усмивки и щастливи деца и родители.

# 249
Днес е ден само за хубави новини явно.

Liani, детето е с бал за където пожелае. Поздравления!

Прекрасно изпращане за децата. Браво!

Да ви кажа - и от хубави емоции боли глава...

# 250
Успех навсякъде на випуск 2020!
Браво за хубавото тържество!

# 251
  • София
Днес имахме работа в района и  минахме покрай НЕГ с дъщеря ми, сигурно беше  към 13-14 часа -  и  столове, и всичко вече беше раздигнато. Чуваха се само шумовете покрай строителните дейности по небостъргача. Но  дъщеря ми видя на улицата няколко учители (г-жа Гюлеметова, г-жа Бонева, Бьорн Маринов), всички до един се спряха,  усмихнаха се,   разприказваха се . Даже една от хигиенистките, която в 8 клас е чистила 4 етаж на зайците и е знаела по думите на дъщеря ми поименно всеки ученик, я позна и си поговориха. Когато се отдалечихме, се умълча и ми призна след малко, че училището й липсва  по много странен начин - прекрасни спомени и носталгия по безгрижните на фона на студентския гърч 5 гимназиални години ..

Браво на управата, че са осигурили този добре организиран  и емоционален финал! Децата по всички парагарафи са си го заслужили!

Лиани, честито НЕГ-ърче 2! Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 16:54 от пенсионирана русалка

# 252
  • България
Попътен вятър на зрелостниците!
Честити резултати на седмокласниците!
НЕГ ме изненадаха приятно!
Според сина ми, профилите ще са ясни в понеделник. А, дано!

# 253
Когато се отдалечихме, се умълча и ми призна след малко, че училището й липсва  по много странен начин - прекрасни спомени и носталгия по безгрижните на фона на студентския гърч 5 гимназиални години ..
За мен гимназията е най-прекрасното време от периода на порастването. Точно заради безгрижните години, приятели, училище, относителна свобода.
Така че пожелавам всяко дете да намери своето училище, където да се чувства добре!

# 254
Ох, Русалке, толкова мило ми стана, четейки поста ти.
На цялата ви женска фамилия НЕГ е голям сантимент.
Това е важен етап от живота - преход от дете към възрастен и наистина е важно да попаднеш на точното място.
Страничните / негативните проявления са с цел да покажат на децата пъстротата на света, това, че трябва да се борят и че не всичко е идеално.

Та добре ви се е получило това случайно минаване:)

Общи условия

Активация на акаунт