Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 818
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Тези, които са получили, биха ли споделили от кои градове сте?
Аз записах детето в Стара Загора и все още нищо нямам, при все че им писах отново преди малко ...

# 526
WTF??? Имейлът ми е в To: с целия списък имейли???
.... и цялата работа, за да се прати един линк за тест и един линк за състезанието. Дори няма значение дали е платено или не. Щом имаш линка - участваш.
Но пък може детето да се яви с псевдоним Expressionless. Не е като да не уважат неприкосновеността на личните данни.

# 527
  • Бургас
Писах им. Все още нямам отговор. Мисля, че вървим към пропускане на това състезание.

# 528
  • Където морето целува небето...
Бургас - имам мейл в 15:36 получен.

Добавям - току що видях това съобщение от организатора в Пловдив :
"Току-що говорих с организаторите на турнира Иван Салабашев.
Линк с инструкции и задачи е изпратен на участниците от 1, 2 и 3 клас. Продължава разпращането и на по-големите ученици.
До 18.00 ч предполагат, че ще са готови с всички.
Моля за още малко търпение и да им пишете само ако и след 18.00ч нямате получен мейл."

# 529
Относно Салабашев: Забелязах нещо, което не е отбелязано в инструкциите. Ако имате adblocker с филтри за блокиране на social buttons, няма да се появи бутона за вход "Sign in with Google".

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 17:12 от g.velchev

# 530
WTF??? Имейлът ми е в To: с целия списък имейли???
.... и цялата работа, за да се прати един линк за тест и един линк за състезанието. Дори няма значение дали е платено или не. Щом имаш линка - участваш.
Но пък може детето да се яви с псевдоним Expressionless. Не е като да не уважат неприкосновеността на личните данни.

Не разбрах какво имаш превдид, но проблемат не е в личните данни, а в изтичането на списъци си имейли по-скоро.

# 531
Тези, които са получили, биха ли споделили от кои градове сте?
Аз записах детето в Стара Загора и все още нищо нямам, при все че им писах отново преди малко ...
Не мисля, че има значение от кой град е участващото дете. Имам записани две деца от Стара Загора. За първи клас получих писмо в 16:30, а за четвърти около 17:30ч.

# 532
За сега олимпиадата по Математика Общински кръг ще се провежда присъствено на 23.01.2020г от 9часа.
Това е заповед за Пловдив. Май ще са на различни дати. Погледнах сега в другата тема и там пишат 16.01 за София.
На мен госпожата от школата ми изпрати заповед на мейла преди малко. Ние сме от Пловдив и ще сме на 23.01.2020г

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 19:57 от Gossips

# 533
Последната заповед е общинските кръгове на олимпиадите да се проведат  в срок не по-късно от две седмици преди датата на провеждане на регионалния/националния кръг на съответното състезание.
Няма фиксирана конкретна дата за цялата страна, както беше в първата заповед. Все още няма публикувани и промени в регламентите. Към момента по регламент за 4. клас, както и за 8-12. клас темите и задачите, критериите и правилата за оценяване се съставят от областна комисия, определена със заповед на началника на РУО. Което означава, че няма пречка в различните области датата да е различна.

# 534
За сега олимпиадата по Математика Общински кръг ще се провежда присъствено на 23.01.2020г от 9часа.
Това е заповед за Пловдив. Май ще са на различни дати. Погледнах сега в другата тема и там пишат 16.01 за София.
На мен госпожата от школата ми изпрати заповед на мейла преди малко. Ние сме от Пловдив и ще сме на 23.01.2020г
На тази дата (23.01.2021) е обявен общински кръг на олимпиадата Знам и мога за четвърти клас. Може би ще променят нещо, защото има деца които се явяват и на двете.

# 535
На тази дата (23.01.2021) е обявен общински кръг на олимпиадата Знам и мога за четвърти клас.
Вече не е.
Последната заповед е общинските кръгове на олимпиадите да се проведат  в срок не по-късно от две седмици преди датата на провеждане на регионалния/националния кръг на съответното състезание.
Лично аз допускам, че може да има промени и в датите на областните кръгове, тоест тези дати за общинския да не са последен и сигурен вариант.

# 536
На сайта на РУО-София е публикувана дата 16. 01. 2020 г. за общинския кръг на НОМ за 4. клас - http://ruo-sofia-grad.com/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%81%d … 82%d0%b5%d0%bc-3/

# 537

Това ми прати госпожата, от тук видях датата.

# 538
  • София
Това е за Пловдив, а за София засега е 16.01

# 539
За "Акад. Кирил Попов" до Шумен ли трябва да се пътува за участие, съответно на МБГ финала до Несебър? Това пътуване с малко дете за мен е голямо неудобство и не бих си го причинила, освен ако състезанието наистина не ни е важно за нещо. Сега проверих, че на МБГ имало и квоти за индивидуално участие на финала (мислех, че е само отборно). За индивидуалните квоти от 3% родителите заявка към организаторите на МБГ ли трябва да направят и от там ли следят кога трите процента ще се изчепат?

Състезанието в Шумен е там на място. Моето дете не е участвало досега, защото за малките класове нашето училище не сформира отбори. А за самостоятелно участие не съм въобще наясно как стоят нещата. Иначе задачите са им интересни и нелесни.
За МБГ квотите се разпределят от локалните организатори. Необходимо е участие и в трите сезонни кръга, за да може да се класира едно дете на финал.

Отчетохме и у дома първо дистанционно състезание днес. Противно на очакванията ми, хлапето се мобилизира и си реши задачите, все едно е на присъствено състезание. Какъвто и да е резултата, аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт