СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Може още да не са готови наистина.Благодаря на всички, ще чакаме.

# 706
Моят седмокласник нещо издивя тази вечер - два часа се гониха с кучето, игра с нея с някакви плюшени играчки, после скача, прави лицеви опори. Изглеждаше доста странно цялата ситуация Simple Smile За мен и брат му такова поведение е нормално, ама той е доста обран по принцип. Или влезе в действие другият Близнак...
Аз влизам в системата.

# 707
Аманда, Моника до преди малко пя Хабанерата...ох, ...Баща й само върти очите , а тя го прикани  да я аплодира и накрая се поклони на изтерзаната публика.
Нищо им няма на децата😃

# 708
# 709
  • sofia
Нещо подобно се разиграва и у нас, извисяват се едни трели с пълен глас, напрежението взе да избива😉🙃 Питам има ли материал, в който се чувства несигурен, каза , че всъщност в момента нищо не знае🤔

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 22:38 от googlish

# 710
  • Бургас/Варна
Здравейте! Искам да задам един много тъп въпрос, но наистина не намерих отговор - профил СХН и системно програмиране припокриват ли се до някаква степен или се учат различни неща?

# 711
Потърсете рамковия учебен план за СХН и типовия за системно програмиране и ги сравнете. Така до голяма степен ще отговорите на въпроса си. За първи гимназиален етап можете да откриете дори реални училищни планове.

# 712
  • София
Мен започват леко да ме притесняват все по- упоритите слухове за начало на следващата учебна година с ДО. Днес на мои приятели, записали децата си в Милениум за следващата година, са им казали, че няма да има курсове именно с довода, че е много вероятно да не може да се провеждат присъствено.

# 713
Мен започват леко да ме притесняват все по- упоритите слухове за начало на следващата учебна година с ДО. Днес на мои приятели, записали децата си в Милениум за следващата година, са им казали, че няма да има курсове именно с довода, че е много вероятно да не може да се провеждат присъствено.
                По този въпрос ,лично аз, мисля,че трябва да организираме едно гражданско неподчинение. От постоянното висене пред компютрите - трима от четиримата сложиха очила в този период.Преди не можехме да ги откъснем от компа,сега-всеки гледа да се спаси от него.При това в къщи са четирима в различни у-ща и много бързо и лесно се установи къде,кой и как ефективно използва ДО и къде е пълен провал.Не коментирам факта,че при по-малките задължително трябва да има възрастен,който да помага и да се грижи за детето.Тази форма на обучение може да се използва в извънредни ситуации,но в никакъв случай ,когато такава липсва.Децата ни не могат да живеят в социална изолация.Вируси е имало,има и ще има и не виждам защо трябва да изолираме децата без причина.

И да попитам - има ли някой от София ,който е успял да влезе в https://priem.mon.bg/?

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 08:22 от Didia

# 714
Дано не се наложи наистина. През зимата някъде, около грипното време, за седмица-две става. За повече обаче... Вчера ми каза моето момиче, че иска в новото училище да си намери добра нова приятелка, да си ходят на гости с преспиване и т.н. Най-добрата й приятелка заминава за чужбина със семейството си. От детската градина са заедно. Сприятели се с нея в първия ден. Сега живеем през една къща. Те така или иначе щяха да се разделят в училище, но със заминаването на другото дете нещата много се променят. Явно си страда тихо...
По математика в училище само започнаха неравенства. Сигурно след НВО ще се опитат да вземат още материал.
В системата и аз влизам от няколко дни, София.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 08:44 от Betty L.

# 715
  • София
                 И да попитам - има ли някой от София ,който е успял да влезе в https://priem.mon.bg/?
Аз влязох преди няколко дни още.

# 716
  • София

Ние получаваме съобщение за невалиден входящ номер или код за достъп, в София.

# 717
Сигнализирай класния. От София се влиза.

# 718
И аз съм в София и влизам
Свържи се с училището да ти асистират

# 719
  • у дома...
Най-вероятно не са активирани всички акаунти още. Може би ги "пускат" по РУО или по входящ номер. РУО - София област са такива капацитети, че очаквам на 29.06. в 10 сутринта да ни пуснат акаунтите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт