СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
При нас - с маска на изпита.
Току що ни пуснаха съобщение в Школо. 🙄

# 526
  • у дома...
Сега с колегите пробваме и за отложим за след сряда теста. Говорихме с шефа да излезем отпуски, за да не правим теста - РЗИ казало всички.

# 527
Следват инструкциите за  маските и шлемовете от вчерашното писмо на зам. министър Михайлова.

# 528
Това е лудост направо! Дано си затварят очите квесторите, но не се надявам много! Те си гонят платата за деня Angry

# 529
Ред, може да им разрешат вътре( в стаята) да ги свалят.

Просто майка ,ако си в отпуска, как ще стане да те задължат?

До къде ни докараха, да се молим, децата да могат да дишат нормално( без маски) на изпитите!
Не ги е срам! Заради лични интереси , мачкат  наред!

# 530
С тия маски е , според мен, смешна работа. Колко по-рано ще пратите децата в училище за матурите?
Скрит текст:
Имам приятелка в Пиза, беше дошла тук февруари за малко и отвися почти 4 месеца. От седмица е в Италия, каза, че не е задължително да си с маска на закрито. Ние тук сме по-святи от папата. Лично мнение.

# 531
Просто майка, ако имаш на шефа разбирането ще те скатаят.
На 17. 06, когато детето вече пише, ще се явиш самоотвержено, без полиция.

# 532
Ред, може да им разрешат вътре( в стаята) да ги свалят.

Просто майка ,ако си в отпуска, как ще стане да те задължат?

До къде ни докараха, да се молим, децата да могат да дишат нормално( без маски) на изпитите!
Не ги е срам! Заради лични интереси , мачкат  наред!

На нас класната ни каза, че могат да влязат с маски, но в стаята няма проблем да ги свалят!

# 533
  • София
Така ни казаха в понеделник и на нас - с маски само на влизане.
Днес вече има промяна.

# 534
Дано да е така при всички деца на НВО! Дано!( без маски вътре)

# 535
Не виждам смисъл от отпечатване на свидетелствата преди излизане на резултатите от НВО, които задължително трябва да бъдат вписани в тях. После на ръка ли ще ги добавят? Да не говорим, че срочна оценка се формира не по-рано от една учебна седмица преди края на срока. И днес да ги отпечатат, все тая.
Скрит текст:

Скрит текст:
Мисля, че до посочената от класната дата учителите следва да са качили в информационен масив поставените от тях срочни и годишни оценки и същите да са "набрани" там като информация /мисля, че от години работата не е изцяло саморъчна/, а самото отпечатване, като вече чисто техническа дейност, да стане, когато е готово И НВО, но понеже последното не касае работата на училището, това няма и не се обсъжда от самите учители. Тяхната работа по свидетелствата е до оформянето и подаването на оценките.
Какво ще е техническото изпълнение лично мен не ме интересува. Важно ми беше, че приключват с оценките другия петък.
...
За самия изпит до момента изискването за маскиране си стои и никой не го е отменил, та аз съм нагласила маска, документи за самоличност - бележник и ЛК, служебната бележка, несесер с нужните неща за писане и чертане, раница и въпросният "прозрачен плик" за нея. Ни води ще носи, ни храни. Не иска, защото не желае да му се ходи после до тоалетната - 100 човека ще се изсипят в едната кратка почивка след първи модул - не иска да участва в такава манифестация, ако може, предпочита да я избегне.

# 536
Вчера се коментираше за ДО и учителите. От лични наблюдения повечето учители предпочитат да си ходят на работа. Аз също. Липсва ми прекият контакт с децата. Има деца, нямащи микрофон. Трябва да го изпитам устно - не мога, нито мога да му кажа да си купи. На моята също и липсва училището, въпреки че е в най-лошия клас от трите.
Къртенето над нас продължава. Излизам да харча пари.

# 537
  • София
Просто майка, а имате ли вариант да отиде детето да живее при баба си и дядо си до сряда? Или други роднини в София, така че да не сте били контактни от известно време.

# 538
А над каква температура ще ги връщат всъщност? Има ли инструкции?

# 539
Момичета, спешно ми трабва заповедта за формиране на годишна оценка!
Търся, но не я намирам!

Общи условия

Активация на акаунт